Το «1984» του Τ.Όργουελ θα μπορούσε να γίνει το 2024 - Οι κυβερνήσεις θα παρακολουθούν τους πολίτες

Μία ζωή η οποία θα θυμίζει αυτή που έγραφε ο Τζορτζ Όργουελ στο βιβλίο «1984» θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα το 2024, εάν οι νομοθέτες αποτύχουν να εφαρμόσουν αυστηρούς κανονισμούς για την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης.

Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της Microsoft, Μπραντ Σμιθ, σε συνέντευξη που έδωσε στο βρετανικό BBC.
Ο Μπραντ Σμιθ ανέφερε: «Θυμάμαι συνεχώς τα μαθήματα του Τζορτζ Όργουελ στο βιβλίο του "1984". Ξέρετε ότι η θεμελιώδης ιστορία ήταν για μια κυβέρνηση που μπορούσε να δει όλα όσα έκαναν όλοι και να ακούσει όλα όσα έλεγαν όλοι. Λοιπόν, αυτό δεν συνέβη το 1984, αλλά αν εμείς δεν είμαστε προσεκτικοί, θα μπορούσε να συμβεί το 2024».

Ακόμα, ο βρετανικός σταθμός διερεύνησε τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης από την Κίνα για την παρακολούθηση των πολιτών της, με έμφαση στον τρόπο με τον οποίο το κράτος επιδιώκει να γίνει παγκόσμιος ηγέτης σε αυτόν τον τομέα έως το 2030.

Μάλιστα, στην πραγματικότητα, η Κίνα κατάφερε, το 2019, να εξασφαλίσει περισσότερα διπλώματα ευρεσιτεχνίας από τις ΗΠΑ για καινοτομία στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης σε διάφορα ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Επιπλέον, όπως επισημάνθηκε, η Κίνα έχει το 54% από τις 770 εκατομμύρια κάμερες κλειστού κυκλώματος (CCTV) παγκοσμίως, σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε η ερευνητική εταιρεία Comparitech, και στη δεύτερη θέση είναι οι ΗΠΑ.

Το Ηνωμένο Βασίλειο, η Σιγκαπούρη και η Αυστραλία είναι οι πρώτες πέντε χώρες με εκτεταμένη τεχνολογία μαζικής παρακολούθησης.
Οι πρακτικές επιτήρησης των ΗΠΑ δέχθηκαν οξεία κριτική, το 2013, ύστερα από αποκαλύψεις του πρώην αξιωματούχου της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας, Έντουαρντ Σνόουντεν, ο οποίος αποκάλυψε τη μη συνταγματική παρακολούθηση των διαδικτυακών και τηλεφωνικών αρχείων των Αμερικανών

Επίσης, πέντε χρόνια αργότερα, οι ΗΠΑ δέχθηκαν ένα άλλο πλήγμα όταν χιλιάδες υπάλληλοι της Google αντιτάχθηκαν στην εμπλοκή της εταιρείας με το Project Maven, δηλαδή μια πρωτοβουλία του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας για τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης με σκοπό τη μελέτη εικόνων, έτσι ώστε η εν λόγω τεχνολογία να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση των επιθέσεων από drones στο πεδίο της μάχης.

Τέλος, ο Μπραντ Σμιθ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας: «Εάν δεν θεσπίσουμε τους νόμους που θα προστατεύσουν τους πολίτες στο μέλλον, η τεχνολογία θα μας προσπεράσει και θα είναι πολύ δύσκολο να τη φτάσουμε».

Για όσους δεν γνωρίζουν ήδη παρακολουθούν τους ελάχιστους έξυπνους μεσώ facebook google Viber what's up κτλ, για παράδειγμα απο την Ιρλανδία (ανήκει στην Βρετανία που ειναι η έδρα της μασονίας ) παρακολουθουν το προφίλ μας facebook , εκτός ότι παρακολουθούν τις ελάχιστες ανεξάρτητες πήγες και τι βάζουν επίσης μεσώ Ιρλανδίας και απο τα κεντρικά του facebook στην Καλιφόρνια, και δεν δίνουν απήχηση σε ότι ενοχλεί τους συμμορίτες, με άπλα λογία ελέγχουν την πληροφορία των μαζών εκτός οτι την προωθούν να διαβάζει δίκες τους έγκυρες πήγες και να ζει στην αποχαύνωση και στην άγνοια ..

Σεπτέμβριος 2016: Το Facebook συνεργάζεται με την ισραηλινή κυβέρνηση για παρακολούθηση αναρτήσεων και να λογοκρίνει.Ο στόχος τον αποκλεισμό ειδήσεων στο Facebook με τον έλεγχο του Ινστιτούτου Poynter του Soros.

Σεπτέμβριος 2017: «Η Μοσάντ του Ισραήλ στον κόσμο . Τρομοκρατία, κατασκοπεία, έλεγχος κυβερνήσεων, στρατών, αστυνομίας, του χρέους τους, των οικονομικών τους, των μέσων ενημέρωσης και των συνόρων τους, των αεροδρομίων και των δρόμων με το ICTS ». Ελέγχουν τη γνώμη του κοινού και των μέσων μαζικής ενημέρωσης και ελέγχουν τα κοινωνικά δίκτυα, τα email και τα μηνύματα.

Ενδεικτικά "σοβαρή" και "εγκυρη" σελίδα με 700.000 like από ζωντανά, o ιδανικός κόσμος της των συμμοριτών μεταξύ άλλων ειναι και η π@ρνεια, και αν γράψουμε εμείς την λέξη αυτή θα το βγαλουν για δήθεν σ@ξουλαικο περιεχόμενο σε google facebook ! ειναι οι ίδιοι που δήθεν ενδιαφερονται για την γυναικά και ειναι πίσω από το φεμινισμό:

Τα ίδια έκαναν και στην δημοκρατία της Βαϊμάρης στην Γερμανία του 1919 - 1933 που λιμοκτονούσαν απο την φτώχεια , η π@ρνεια χρησιμεύει και για εκφυλισμό ,μεχρι που βγήκε ο "κακός" το 1933 και μέσα σε 5 χρονιά έγινε υπερδύναμη και εβαλαν εκείνον τον ανθρωπόμορφο κτήνος μασόνος και εγκληματία της ανθρωπότητας πρωθυπουργό της Βρετανίας ονόματι Ουίνστον Τσώρτσιλ μέσα σε μια νύχτα και δήλωνε : "H Γερμανία γίνεται πολύ δυνατή πρέπει να καταστραφεί", 80 χρόνια μετά οι ευνουχισμένοι πνευματικά και ηθικά νεοέλληνες οχι μονο δεν ξέρουν την τυφλα τους, αλλα νομιζουν οτι η Γερμανία κανει κουμαντο στην Ευρωπή και επιβαλει μέτρα στην Ελλάδα όπως του λενε απο το 2010(!) ενω η Γερμανια ειναι υπο κατοχή από το 1945 ουτε καν δικο της συνταγμα εχει και εχει γινει ηδη μουσουλαμικη χωρα! υμνούν τους δικούς τους ως φωστήρες και ψηφίζουν 40 χρονιά δικά τους κόμματα, και διαβαζουν μετα μανίας δεκάδες έγκυρες πήγες τους και λένε τα ίδια με αυτούς, ουγκ ουγκ! ναζι φασίστες ουγκ! θεωρίες συνωμοσίας και τα σχετικά , για ποιους απόγονους αρχαίων μιλάνε κάποιοι? και αυτές τις έγκυρες πήγες αποχαυνωσης και ηληθιοτητας επιπεδου σαουδικης αραβίας ποιοι τις διαβάζουν και ειναι στην πρώτη θέση? τουλάχιστον οι μισοί στην Ελλαδα ειναι τουρκο-σπόροι και αραβο-σημιτικης ράτσας και υποστηριζουν συγγενικές τους φυλές, και το εχουν ονομάσει δηθεν " ιδελογια" βλεπε κομμουνιστες-antifa οχι μονο ολοι τους ειναι σημιτοφατσες αλλα εχουν ιδια ψυχοσύνθεση με σημιτικες φυλες . .. Με τέτοια παρακμή που επικρατεί ηταν θέμα χρόνου να τους κλείσουν μέσα και να τους "τσιμπήσουν" όλους ..και ακόμα δεν έχουν δει τίποτα αυτοί που παπαγαλίζουν ουγκ θεωρίες συνωμοσίας ουγκ! και αν δεν ειναι στην τωρινή ζωή τους θα ειναι στην επόμενη ζωή τους, οσο νομιζουν οτι θα πανε στο παράδεισο και δεν θα ξανα γεννηθούν .

Στο μεταξύ αυτο το post το βάζουμε στο facebook έχοντας επίγνωση οτι τα βλέπουν και οι ιδιοι και θα αμέσως θα κανουν μηδαμινή απήχηση, δηλαδή ελάχιστοι θα το δουν στο facebook !ενώ οι δίκες τους έγκυρες πήγες τεράστια προώθηση σε facebook -google ακόμη και στην αρχική του facebook με την στάμπα προτείνεται για εσάς

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications