«Πουλάνε» ελπίδες στους κουρασμένους λαούς και υπόσχονται επιστροφή στη «φυσιολογική ζωή»

Ο κόσμος θα έχει επανέλθει στην φυσιολογική του ζωή ως το τέλος του 2022 χάρη στα εμβόλια κατά της COVID-19, δήλωσε ο Μπιλ Γκέιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πολωνική εφημερίδα Gazeta Wyborcza και το τηλεοπτικό δίκτυο TVN24.

“Αυτή είναι μια απίστευτη τραγωδία”, σημείωσε ο συνιδρυτής της Microsoft αναφερόμενος στην πανδημία του νέου κορωνοϊού και πρόσθεσε ότι η μόνη καλή είδηση είναι η πρόσβαση στα εμβόλια.

“Ως το τέλος του 2022 θα πρέπει ουσιαστικά να έχουμε επιστρέψει πλήρως στην φυσιολογική ζωή”, υπογράμμισε ο Μπιλ Γκέιτς.

Ο δισεκατομμυριούχος που αποχώρησε από πρόεδρος της Microsoft Corp το 2014 έχει δεσμευτεί μέσω του…."φιλανθρωπικού" του Ιδρύματος Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς για τη χορήγηση τουλάχιστον 1,75 δισεκατομμυρίου δολαρίων στην παγκόσμια ανταπόκριση στην πανδημία της COVID-19.

Ο μηχανισμός COVAX, ο οποίος υποστηρίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και την Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση (GAVI) αποσκοπεί στην εξασφάλιση 2 δισεκατομμυρίων δόσεων εμβολίων για τις χώρες με χαμηλότερο εισόδημα ως τα τέλη του 2021.

Σημειώσεις για όσους δεν σκεφτονται έξω από το κουτί: Ο "δισεκατομμυριούχος" πρόεδρος της Microsoft ,που εισήγαγε καινοτόμες τεχνολογίες (έτσι έλεγε κάποιος ) ότι και καλα αυτός προσωπικά έφτιαξε πχ τα windows κτλ, true story: δεν έφτιαξε τίποτα, άπλα εκμεταλλεύτηκε τα μυαλά άλλων που δούλευαν για αυτόν, δηλαδή δούλων στα μάτια του, μεσώ της Microsoft , όπως γίνεται παντού δηλαδή την δόξα την παίρνει το κεφάλι και η εκάστοτε εταιρία, και οχι ένας υπάλληλος αυτής της εταιρίας ακόμα και αν ειναι αυτός ο εφευρέτης κάποιος νέας τεχνολογίας η επινόησης μένει στην αφάνεια, αυτό για όσους θεωρούν κατι τέτοιους ως μεγα εφευρέτες επειδή έχουν εταιρίες χωρίς να ειναι,

Δεύτερο : αυτός με τι ιδιότητα μιλάει για όλα αυτά και για εμβόλια ως ειδικός και τον καλούν απο εδώ και απο εκεί εφόσον ουδεμιά σχέση έχει με ιατρική? το έχει σκεφτεί κανένας αυτό? με την ιδιότητα της ράτσας του προφανώς , και πίσω απο αυτόν ειναι άλλοι, άπλα κάποιος πρέπει να βγαίνει δημοσία και να τα λέει και να τον υπακούν όλοι ως υπάκουα σκυλια (αλλιως θα έπρεπε να βγαίνει κάποιος μασόνος ,και πως θα έλεγαν μετα οτι ειναι "φιλανθρωπική οργάνωση" η μασονία και τα παντα ολα ειναι θεωρίες συνωμοσίας?), όπως γίνεται στην περίπτωση του Soros που εμφανίζουν αυτόν ως διακινητή και χρηματοδότη των πάντων, γιατί κάποιος πρέπει να φαίνεται και να χρηματοδοτεί τους συμμορίτες ανά το κόσμο μεσώ "ιδρυμάτων" παύλα εγκληματικών οργανώσεων,και έτσι οι κατα τόπους συμμορίτες συγκεκριμένης ράτσας σε κάθε χώρα δεν φαίνονται πουθενά, και παίρνουν λεφτά απο αυτόν για να ταΐζουν τα χρήσιμα αγρίμια που έχουν μαζέψει (γκοιμ στην γλωσσά τους ) για να κάνουν την δουλειά των συμμοριτών χωρις αυτοι να φαίνονται πουθενά, μεσώ ΜΚΟ και διάφορων φαινομενικά αθώων οργανώσεων.. Κάπως ετσι λειτουργεί το παγκοσμιο σύστημα των συμμοριτών , η αλλιως αυτο που ξέρετε ως νεα τάξη πραγμάτων ...

Post A Comment:

1 comment

Γιώργοςείπε...

Πάνω στην δίκαιη αγανάκτησή σου κι ενώ το πας καλά στον σχολιασμό σου , στο τέλος τα δίνεις όλα μια κλωτσιά και τα γκρεμίζεις! Το σίγουρο είναι ότι ο Γκέιτς αυτοπροβάλεται, με δική του βούληση ή τον χρησιμοποιούν, για να λέει αυτά που λέει! Το θέμα είναι το τι κάνουμε εμείς.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications