NASA: Ο αστεροειδής Apophis θα περάσει τόσο κοντά που θα μπορούσε να καταστρέψει δορυφόρους γύρω από τη Γη

Θα περάσει τόσο κοντά στον πλανήτη μας ώστε να μπορείτε να τον δείτε με γuμνό μάτι. Ένας αστεροειδής περίπου στο μέγεθος του Πύργου του Άιφελ θα πέρασε απο τη Γη την Παρασκευή και οι επιστήμονες παύλα συμμορίτες της NASA λένε ότι στην επόμενη φορά που θα ξανα περάσει κάπου το 2029 μπορεί να κτυπήσει δορυφόρους .

Την Παρασκευή το βράδυ, ο αστεροειδής 99942 ο Apophis (από τον αρχαίο αιγυπτιακό θεό του χάους) θα πλησίασει τον πλανήτη μας στα 10,4 εκατομμύρια μίλια .

Και ενώ αυτή είναι μια ασφαλής απόσταση, οι επιστήμονες της NASA λένε ότι θα φτάσει σε απόσταση 19.800 μιλίων από τον πλανήτη την επόμενη φορά που θα φτάσει το 2029 - μια απόσταση ίση μεταξύ της Γης και της Σελήνης, αρκετά κοντά για να συγκρούσει δυνητικά με δορυφόρους .

Όταν ο αστεροειδής ανακαλύφθηκε αρχικά το 2004, ορισμένοι ερευνητές υπολόγισαν ότι θα μπορούσε πραγματικά να επηρεάσει τη Γη το 2029. Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει το όνομα του . Η NASA λέει τώρα ότι θα περάσει χωρίς να αγγίξει τον πλανήτη και, στην πραγματικότητα, θα τους δώσει την ευκαιρία να συλλέξουν πολύτιμα δεδομένα.

"Η προσέγγιση του Apophis το 2029 θα είναι μια απίστευτη ευκαιρία για την επιστήμη", δήλωσε η Marina Brozoviz της NASA . "Θα παρατηρήσουμε τον αστεροειδή με οπτικά τηλεσκόπια και ραντάρ. Με τις παρατηρήσεις των ραντάρ, μπορούσαμε να δούμε τις λεπτομέρειες της επιφάνειας του. ".

Το Apophis έχει πλάτος 1.120 πόδια (περίπου τριάμισι γήπεδα ποδοσφαίρου). Είναι τόσο μεγάλο και θα είναι τόσο κοντά που θα φαίνεται . Πιο συγκεκριμένα, η πλησιέστερη προσέγγισή της στη Γη θα είναι στις στις 13 Απριλίου 2029, διασχίζοντας τον Ατλαντικό Ωκεανό σε μία μόνο ώρα έτσι λένε.

Αφού άπλα στο επόμενο πέρασμα μπορεί άπλα να κτυπήσει δορυφόρους τοτε γιατι το ονόμασαν θεό του χάους? μήπως στο τρίτο πέρασμα πέσει πάνω στην Γη και οι συμμορίτες της NASA κανουν τους Κινέζους? μήπως αυτη θα ειναι η μεγαλη καταστροφή η μάλλον η μεγαλη επανεκκίνηση του πλανήτη και το τέλος της ήδη κατάκτησης της απο "σκοτεινές δυνάμεις"? το 2/3 του πληθυσμού της θα εξαφανιστεί και την εξουσία στην Γη θα αναλάβει ξανα το ευρωπαϊκό γένος και οτι εχει προέλευση απο το κακό θα καταργηθεί, συμπεριλαμβανομένου της δημοκρατίας που πολλοί καυχιούνται κιόλας ότι ειναι δηθεν ειναι ελληνική επινόηση (!) και όλες οι Αβρααμικές θρησκείες κτλ κτλ...με την βοήθεια άνωθεν δηλαδή αυτών που έσπειραν στην Γη το ευρωπαϊκό γένος (τους απόγονους τους) πριν την εισβολή των ερπετών που έφτιαξαν και αυτοί δίκες τους φυλές .....

Και όλα αυτά τα σκέπασαν κάτω απο την θρησκεία και με δηθεν ενα κάλο θεούλη που έφτιαξε όλους τους ανθρώπους , και ένας δεν έχει αναρωτηθεί γιατί αυτός κάλος θεούλης έφτιαξε τόσες διαφορετικές φυλές, πόσο δε τους μοχθηρούς ? πως ειναι δυνατόν ο κάλος θεούλης να έφτιαξε μοχθηρές ράτσες για να σπείρει το κακό στην Γη? κατα αλλα όταν ακούν αυτα που ούτε καν εχουν σκεφτεί βάση κοινής λογικής οι μάζες ειναι θεωρίες συνωμοσίας (!)εκατομμύρια πιστεύουν οτι ακομα και οι αδιάστατοι δολοφόνοι ειναι δημιουργία ενός κάλου θεοί οκ! θελει πολύ μυαλό να σκεφτούν ότι οι μοχθηροί και πολλοί δήθεν ιδιοι και ίσοι στην Γη έχουν προέλευση απο το κακό , δηλαδή αυτό που ξέρετε ως Σατανά η Δαίμονα, και αυτός ειναι ο λόγος που επικρατεί αυτο το χάος και δεν ειναι παράδεισος η Γη...

Η NASA κυκλοφόρησε ένα κινούμενο σχέδιο που δείχνει την επόμενη επίσκεψη του "Θεού του Χάους" :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications