Το  Chupacabra σκότωσε  (ξανά) 18 πρόβατα στο Μεξικό

Από τις 25 Δεκεμβρίου 2020, ένα άγνωστο αρπακτικό έχει επιτεθεί τέσσερις φορές στην περιοχή Santa Lucia στο Μεξικό και σκότωσε συνολικά 18 πρόβατα. Ούτε οι κάτοικοι της περιοχής ούτε οι κτηνίατροι κατάφεραν να εντοπίσουν τι είδους ήταν αυτό το αρπακτικό από τα ίχνη των νεκρών προβάτων.

Στην Santa Lucia στο δήμο Medellin de Bravo του Μεξικού, στην πολιτεία Veracruz, έχουν πραγματοποιηθεί τέσσερις επιθέσεις από τον αινιγματικό αρπακτικό από τα τέλη Δεκεμβρίου 2020. Σε κάθε περίπτωση, τα θύματα ήταν πρόβατα και πολλά άλλα τραυματίστηκαν.

Οι ντόπιοι κατηγορούν το Chupacabra για το περιστατικό, καθώς οι πληγές στα πτώματα των νεκρών και των επιζών προβάτων δεν μπορούσαν να αποδοθούν σε κανένα τοπικό και μη αρπακτικό. Τα σώματα των προβάτων εξετάστηκαν επίσης από κτηνιάτρους και επίσης δεν μπορούσαν να απαντήσουν στο ερώτημα τι επιτέθηκε σε αυτά τα ζώα.

Τα σημάδια στα σώματα των προβάτων δεν ειναι από επίθεση από σκύλους, κογιότ, νυχτερίδες και γενικά, τοπικά ζώα. Συνολικά, οι επιθέσεις στην Santa Lucia πραγματοποιήθηκαν στις 25 Δεκεμβρίου, 28 Δεκεμβρίου, 12 Ιανουαρίου και 21 Φεβρουαρίου. Τα επιζήσαντα πρόβατα γλύτωσαν με αιματηρές πληγές στο κεφάλι και το λαιμό.

Οι ντόπιοι αγρότες όχι μόνο κατηγορούν το Chupacabra για τις επιθέσεις, αλλά είναι εξαγριωμένοι και θέλουν να παρακολουθήσουν και τελικά να πιάσουν αυτό το μυθικό τέρας. Πιστεύουν ότι μόνο το Chupacabra είναι ικανό να επιτεθεί στα πρόβατα, να ρουφήξει το αίμα, αλλά να μην αγγίζει το κρέας , όπως ήταν και στις τέσσερις περιπτώσεις.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications