Ποινική δίωξη στον Νότη Σφακιανάκη!  Αν ηταν κάποιος απο τους γνωστούς κύκλους ούτε όνομα θα έλεγαν  – ΒΙΝΤΕΟ

«Θέλω να σας πω κάτι ότι δε θέλω να σας πω κάτι γιατί θα σας πω άσχημα», είπε στους δημοσιογράφους.

Ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση άσκησε ο εισαγγελέας στον Νότη Σφακιανάκη.Ο γνωστός τραγουδιστής μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο προκειμένου να δικαστεί.

Ωστόσο, καθώς ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας βρίσκεται εκτός Αθηνών προκειμένου να παραστεί σε άλλο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε αναβολή για τις 2 Δεκεμβρίου. «Θέλω να σας πω κάτι ότι δε θέλω να σας πω κάτι γιατί θα σας πω άσχημα», είπε ο τραγουδιστής φεύγοντας από τα δικαστήρια στους δημοσιογράφους.

«Ιδού ο εγκληματίας» είπε ο Νότης Σφακιανάκης σηκώνοντας τα χέρια με τις χειροπέδες για να τα δουν όλοι. Η σύλληψή του έγινε την Κυριακή λίγο μετά τις 8 το βράδυ όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο τον γνωστό τραγουδιστή στους καθιερωμένους ελέγχους που γίνονται στα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. για την τήρηση των μέτρων περιορισμού με αφορμή τον κορωνοϊό.

Όταν όμως έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητο, διαπίστωσαν ότι είχε παράνομα ένα όπλο εννέα χιλιοστών, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα τέιζερ καθώς επίσης και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας, που από την πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών πρόκειται για κοκαΐνη.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ: «Έχω το όπλο μαζί μου γιατί κινδυνεύω. Τα χαρτιά της άδειας είχαν λήξει και δεν είχαν ανανεωθεί. ».Πρώτα έδιωξαν απο όλες τις δημόσιες υπηρεσίες όσους υποστήριζαν ένα συγκεκριμένο κόμμα και μετα κυνήγι όλων με κάθε τρόπο, ότι έκαναν μέτα το 1974 οι Δημοκράτες .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications