Απολυμένος υπάλληλος της NASA κάνει αποκαλύψεις για εξωγήινες βάσεις στη Σελήνη

Σύμφωνα με τον πρώην διαχειριστή δεδομένων στον έλεγχο του τμήματος φωτογραφίας, υπάρχουν ερείπια κατασκευών στην Σελήνη. Ο Ken Johnston, πρώην διαχειριστής δεδομένων ελέγχου φωτογραφιών στο εργαστήριο Receiver Luna της NASA, ανοίγει το στόμα του για να πει την αλήθεια τι υπάρχει στην «σκοτεινή» πλευρά της Σελήνης. Που η Αμερικανική Υπηρεσία Διαστήματος κρύβει για πάνω από 40 χρόνια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στις 20 Ιουλίου του 1969, όταν το Apollo 11 έκανε την πρώτη του προσγείωση στη Σελήνη, το πλήρωμά του ανέλαβε να εξερευνήσει το σεληνιακό έδαφος. Αλλά αυτό που βρήκε το πλήρωμα ήταν κάτι πολύ πιο εκπληκτικό, βρήκαν παλιά κτίρια τεχνητής προέλευσης. Σύμφωνα και με αλλες μαρτυρίες ακόμη και αστροναύτες της εποχής, βρήκαν ερείπια κτιρίων σε σχήμα πύργου πάνω από 300 μέτρα.

Επιπλέον, υπήρξε μια μεγάλη επιχείρηση ανάκτησης άγνωστης τεχνολογίας βαρύτητας που βρέθηκε στην εξωγήινη βάση. Εκτός από την εύρεση ενός οβάλ σχήματος ιπτάμενου αντικειμένου πάνω στην επιφάνεια του φεγγαριού, οι αστροναύτες είχαν τραβήξει περισσότερες από 100 φωτογραφίες από όλα όσα βρέθηκαν . Ωστόσο, σύμφωνα με αναφορές, η NASA έδωσε την εντολή στον Johnston να καταστρέψει τις εικόνες, αλλά αρνήθηκε να ακολουθήσει την εντολή.

Αυτή η είδηση ​​ήρθε στο φως το 2008, όταν ο πρώην αστροναύτης Neil Armstrong έδωσε συνέντευξη σε μια ιστοσελίδα ειδήσεων. Εκείνη την εποχή, ο πρώην αστροναύτης ισχυρίστηκε ότι στο φεγγάρι βρέθηκαν τεράστια κτίρια σαν ένα είδος εξωγήινης παλιάς βάσης. Επιπλέον, το πλήρωμα του Apollo 11 είχε φωτογραφήσει τεράστια κτίρια στην επιφάνεια του σελήνης.

Εκτός από τις φωτογραφίες, οι κάμερες είχαν επίσης καταγράψει τα ευρήματα. Ωστόσο, όταν επέστρεψαν στη Γη, οι αστροναύτες κλήθηκαν να μην αναφέρουν πουθενά τι βρηκαν.

Αυτές οι αναφορές εμφανίζονται στο βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο «Dark Mission the Secret History of NASA». Στο βιβλίο λέγεται ότι ο άνθρωπος εκδιώχθηκε από το φεγγάρι από έναν εξωγήινο πολιτισμό, που θα μπορούσε να εξηγήσει το γεγονός ότι ο άνθρωπος δεν πάτησε ποτέ ξανά στο σεληνιακό έδαφος για περισσότερα από 40 χρόνια.

Σε ένα σημείωμα ο Ken Johnston δηλώνει: «Δεν έχω τίποτα άλλο να χάσω, πάλεψα με τον Οργανισμό και απολύθηκα».

Γεγονός είναι ότι το 2009, η NASA εκτόξευσε έναν βαλλιστικό πύραυλο από έναν δορυφόρο, ο οποίος θα έπληττε την κρυφή πλευρά του φεγγαριού δηλαδή την εξωγήινη βάση , και επίσημα ανέφερε ότι το έκανε αυτό σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει την ύπαρξη νερού μέσα στο φεγγάρι.Τον περασμένο Δεκέμβριο, ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να χτίσει μια βάση σε έναν από τους πόλους της Σελήνης και θα ολοκληρώσει αυτό το έργο το 2024.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications