Τρίγωνο των Βερμούδων: Η συγκλονιστική εμπειρία ενός Έλληνα ναυτικού το 1978

Τι μυστήριο κρύβεται άραγε στο Τρίγωνο των Βερμούδων; Γιατί υπάρχει μόνιμα αυξημένος στατικός ηλεκτρισμός; Γιατί τα όργανα των πλοίων και των αεροσκαφών δεν υπακούν στους κυβερνήτες τους;

Ένας Έλληνας Ασυρματιστής του Εμπορικού Ναυτικού, ο κύριος Πολύκαρπος Σπέντζας, έζησε μια συγκλονιστική εμπειρία στο πλοίο «POTHITI S.W.J.C» τον Νοέμβριο του 1978 στην περιοχή του αινιγματικού Τριγώνου των Βερμούδων

Ο Ασυρματιστής του Εμπορικού Ναυτικού, ο κύριος Πολύκαρπος Σπέντζας, τον Νοέμβριο του 1978
Σύμφωνα με τον κύριο Σπέντζα, στην ευρύτερη περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων υπάρχει μόνιμα αυξημένος στατικός ηλεκτρισμός και ταυτοχρόνως, εμφανίζεται βαρυτική διαστολή του χωροχρόνου. Όταν εμφανίζονται στην περιοχή Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα ή Υποβρύχια Αντικείμενα, ο χρόνος αποκτάει βραδύτητα και δίνει την αίσθηση ότι κυλάει εξαιρετικά αργά, ενώ οι ναυτικοί έχουν την ψευδαίσθηση ότι κυλάει γρήγορα, βασιζόμενοι στις ενδείξεις των οργάνων, των πυξίδων και των ρολογιών, τα οποία φαίνονται να γυρίζουν γρήγορα!

Το παράδοξο αυτό φαινόμενο οφείλεται, κατά τα λεγόμενα του κυρίου Πολύκαρπου Σπέντζα, στην κινητήρια δύναμη των Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων, αλλά και Υποβρύχιων Αντικειμένων, που αναπτύσσεται γύρω από αυτά και είναι φθίνουσα ως προς την απόσταση (Δύναμη Plantier, από το όνομα του Γάλλου στρατιωτικού που πρώτος περιέγραψε τα χαρακτηριστικά της).

Ιδού πώς ξετυλίγεται το νήμα της μοναδικής ιστορίας του:
«Ξεκινήσαμε από το Porto Matanzas, στην Κούβα, με προορισμό το Αλγέρι, έχοντας μέσο όρο ταχύτητας 11 ναυτικά μίλια. Λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι (τοπική ώρα), οι Αξιωματικοί της Γέφυρας του πλοίου έμοιαζαν αλαφιασμένοι. Μετρούσαν και ξαναμετρούσαν τα μίλια. Είναι γεγονός ότι όλοι στο πλήρωμα είχαμε παρατηρήσει ότι το πλοίο έπλεε με ασυνήθιστα μεγάλη ταχύτητα, αλλά τα όργανα δε συμφωνούσαν με αυτό, καθώς έδειχναν σταθερή ταχύτητα 10-11 ναυτικών μιλίων.

Μερικοί από τους συναδέλφους μου υπέθεσαν αρχικά μήπως είχα κάνει κάποιο λάθος στο χρονόμετρο, μιας και ήμουν ο Ασυρματιστής. Μα, δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο και το πλοίο έσχιζε τα κύματα σαν δελφίνι.

Στις 12 το μεσημέρι, ο Καπετάνιος ζήτησε από τον Ανθυποπλοίαρχο να βάλει στη θέση του, στο τιμόνι, έναν ναύτη Πακιστανό, καθώς δεν ένιωθε καλά. Δεν μπορούσε να σηκώσει τα χέρια του και αισθανόταν το σώμα του πολύ βαρύ, σαν μολύβι. Επίσης, τα σήματα MORS ακούγονταν υπερβολικά γρήγορα, ενώ οι παράκτιοι σταθμοί λαμβάνονταν σαν μαγνητόφωνο που παίζει στο γρήγορο. Σε λίγο, κατέφτασε αναστατωμένος στη Γέφυρα του πλοίου ο Ηλεκτρολόγος από το μηχανοστάσιο, για να ελέγξει το ρολόι, διότι είχε παρατηρήσει πως όλα τα ρολόγια του καραβιού πήγαιναν μπροστά δύο ολόκληρες ώρες. Επίσης, η διαδρομή των δύο-τριών λεπτών του φάνηκε σαν να πέρασαν δύο ώρες!

Αλλά, και ο τιμονιέρης δεν μπορούσε να κρατήσει σταθερή πορεία, επειδή η πυξίδα, η οποία ήταν γυροσκοπική και θωρακισμένη από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, γύριζε σαν τρελή! Έτσι, αναγκάστηκε να βάλει τον αυτόματο πιλότο και καταφέραμε να κρατηθούμε σε σταθερή πορεία.

Μα, το πιο παράξενο απ’ όλα έγινε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα. Ο μάγειρας κι εγώ παίζαμε τάβλι στο καπνιστήριο, όταν ξαφνικά είδαμε πίσω και αριστερά του πλοίου, δηλαδή στη βορειοδυτική του πλευρά, σε απόσταση λίγων μόνο μιλίων, ένα μεγάλο λευκό άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο στον ουρανό. Κατόπιν, φάνηκαν δύο μικρότερα ιπτάμενα αντικείμενα στα δυτικά του μεγάλου και μάλιστα, το ένα από αυτά προσκολλήθηκε πάνω του. «Πειράματα των Αμερικανών…», υπέθεσα και δεν τα ξαναείδα.
Έφυγα αμέσως και ανέβηκα στη γέφυρα να ρωτήσω γεμάτος αγωνία αν είχε δει και κάποιος άλλος αυτές τις παράδοξες συσκευές. Δεν τις είχε παρατηρήσει κανείς. Πάντως, ήμουν σίγουρος πως κάτι περίεργο συνέβαινε με τον χρόνο και πως είχαμε επηρεαστεί από την επιτάχυνση της κίνησης των Α.Τ.Ι.Α.

Κοίταξα το ρολόι μου και η ώρα είχε περάσει. Βάζω τον δέκτη στα 500 KHz, για να συμπληρώσω το ημερολόγιο και ακούστηκαν υπερβολικά γρήγορα τα MORS. Βάζω και το Time Signal στα 15 MHz RWM (Radio Moscow) και άκουσα υπερβολικά γρήγορα και τα σήματα της ώρας. Τόσο πολύ γρήγορα, που νόμισα πως φταίει ο σταθμός.

Έκανα να πιάσω άλλο σταθμό και μηχανικά κοίταξα το ρολόι, όπου διαπίστωσα πως ο ρωσικός σταθμός «χτυπούσε» κανονικά τα λεπτά. Πετάχτηκα από την καρέκλα, άνοιξα το παραθυράκι του chart room και είδα τον Καπετάνιο. Κάτι σαν να με σταμάτησε και δεν του είπα τίποτε. Έκανα να χτυπήσω τα MORS και παρατήρησα ότι τα χέρια μου δεν μπορούσαν να χειριστούν ούτε πέντε γράμματα το λεπτό, δεδομένου ότι χειριζόμουν εκατό το λεπτό, διότι έκανα περίπου δύο λεπτά για να πάω με την καρέκλα προς τον πομπό.

Αναστατωμένος, είπα στον Καπετάνιο: «Τα χέρια μας δεν πάνε, δεν μας ακούνε…» Ο Καπετάνιος απάντησε ότι κανένας δεν έπρεπε να πειράξει τον αυτόματο πιλότο. Την άλλη ημέρα, το πλήρωμα συζητούσε για τα περίεργα γεγονότα, που είχαν συμβεί στον καθένα.
Ένας ναύτης παραπονιόταν ότι μόλις άναβε το τσιγάρο του, δεν προλάβαινε να το καπνίσει, γιατί αυτό καιγόταν αμέσως.

Ο Ανθυποπλοίαρχος, που έκανε βάρδια 00:00-04:00, μόλις πήγε στην καμπίνα του και έπλενε τα δόντια του, για να πέσει να κοιμηθεί, του φώναξε ο ναύτης ότι η ώρα πήγε κιόλας 23:40, άρα δεν προλάβαινε ούτε να κοιμηθεί. Όλοι μας, όμως, νιώθαμε βραδυκαρδία και υποθερμία. Χρόνια τώρα προσπαθώ να εξηγήσω αυτό το περίεργο γεγονός. Πιστεύω ότι η βραδυκαρδία και η μείωση αντανακλαστικών του πληρώματος οφείλονταν στη βαρυτική διαστολή του χρόνου. Τα κύματα βαρύτητας (βαρυόνια), που εκπέμπονταν από τις επιταχύνσεις των Α.Τ.Ι.Α. για την απογείωσή τους και άλλες κινήσεις, δρούσαν βιοχημικά στον μεταβολισμό του ανθρώπινου οργανισμού.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ», στις 17/08/1995

Post A Comment:

6 comments

Σπέντζας Πολύκαρποςείπε...

3 (τρια) Μορς αντι 23 σε χρονο Κουρδιστου ρολοιου 17'' δευτερολεπτα

Προσοχη !!!! Κινδυνος τοις Ναυτιλομενοις!!!

Xειρισα μονον !!3 (τρια) Μορς !!!αντι 23 σε χρονο Κουρδιστου ρολοιου 17'' δευτερολεπτα
παραδοξο διδυμων - βαρυτικη διαστολη του Χρονου - βραδυτης !!!! Αινσταιν - Σαντορινης Παυλος Δυναμις Πλαντιερ !!!

παρακαλω οποτε απαντηστε μου σε αυτο το προβλημα

σε χρονο 17 '' δευτερα ( οπως ρεει τωρα οπου 1 g γηινη βαρυτητα) χειρισα 3 μορς μονον

ποσους παλμους χτυπαγε τοτε η καρδια μου ??? στο ενα 1 λεπτο

κανονικα στον ιδιο Χρονο 17'' δευτερα χειριζω 23 μορς η καρδια κανονικα 70/1 λεπτο

( Μορς εννοω γραμματα η αριθμους του κωδικα μορς )
ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ ΚΑΙ U.F.O. - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ Π. ΣΠΕΝΤΖΑ
ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

https://www.youtube.com/watch?v=e8RzMSycf3U
στο διαδικτυο προς αποφυγη ατυχηματων πλοιων αεροσκαφων . ιχ κλπ παντων των κινητων
και οχι μονον

εχω βαλει με το ονομα μου , και τιμης ενεκα του Διακεκριμενου Ελληνα Επιστημονα

google : Σπεντζας Πολυκαρπος ΤΤΤ .....

google : ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ

Facebook Paul Santorin

Ο κ. Πολύκαρπος Σπέντζας καταθέτει τις προσωπικές εμπειρίες του για το Τρίγωνο των Βερμούδων και την εμφάνιση U.F.O.!
Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 20 Οκτώβριος 2018 04:10 | Γράφτηκε από τον/την Super User
Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

polykarposΔεν έχει τύχει να ασχοληθώ ποτέ με τη μελέτη εγγράφων μαρτυριών, φωτογραφιών ή βίντεο που αναφέρονται στην ύπαρξη ιπτάμενων δίσκων και στην εμφάνισή τους στον πλανήτη που μας φιλοξενεί, μολονότι πιστεύω ότι αποκλείεται να είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν.

Προσφάτως ωστόσο, ένας συνάδελφος συνταξιούχος ασυρματιστής, ονόματι Πολύκαρπος Σπέντζας, άρχισε trigono.vermoudonνα με πολιορκεί τηλεφωνικώς ζητώντας να καταθέσει on camera τις δικές του προσωπικές εμπειρίες. Ομολογώ ότι ήμουν επιφυλακτικός στην αρχή, μολονότι δεν έχω κανένα λόγο να μην παραχωρώ το μικρόφωνο σε όποιον θέλει και πιστεύει ότι έχει κάτι να πει με επιχειρήματα. Ζήτησα μόνο από τον κ. Σπέντζα να μην αναφερθεί γενικώς και αορίστως σε ένα θέμα που το άκουσμά του και μόνο προκαλεί ειρωνικά σχόλια και θυμηδία σε αρκετούς ανθρώπους.

Δεν υπάρχει λόγος να γράψω περισσότερα. Ο κ. Πολύκαρπος Σπέντζας, με τις γνώσεις, την ευχέρεια του λόγου και τη δύναμη της μνήμης του, θυμίζει ποταμό που παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του! Διαπιστώστε το και μόνοι σας.

https://www.ribandsea.com/face/3789-o-k-polykarpos-spentzas-katathetei-tis-prosopikes-empeiries-tou-gia-tin-emfanisi-u-f-o.html

Ετικέτα: Παύλος Σαντορίνης
Άρθρα παλιών ελληνικών εφημερίδων και περιοδικών, που αναφέρονται στον Παύλο Σαντορίνη…

Η διάλεξη του Παύλου Σαντορίνη για τους ιπτάμενους δίσκους, το 1967...
Ημ/νία δημοσίευσης 08/02/2019 1967 Α.Τ.Ι.Α.
Η διάλεξη του Παύλου Σαντορίνη για τους ιπτάμενους δίσκους, το 1967…
Μετά το τέλος της διάλεξης του Παύλου Σαντορίνη, ακολούθησε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, την οποία διηύθυνε ο Καθηγητής του Πολυτεχνείου... Διαβάστε περισσότερα



https://www.youtube.com/watch?v=e8RzMSycf3U

https://www.youtube.com/watch?v=AQMnXFPinUI&feature=emb_logo
Περιοχή συνημμένων
Προβολή βίντεο YouTube ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Προβολή βίντεο YouTube ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ ΚΑΙ U.F.O. - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ Π. ΣΠΕΝΤΖΑ

Paul Santorinείπε...

Παύλος Σαντορίνης: "Διαπλανητικά σκάφη οι ιπτάμενοι δίσκοι - Μεταφέρουν ανθρωποειδή"...
Ημ/νία δημοσίευσης 03/02/2019 1967 Α.Τ.Ι.Α.
Παύλος Σαντορίνης: “Διαπλανητικά σκάφη οι ιπτάμενοι δίσκοι – Μεταφέρουν ανθρωποειδή”…
"Τα όντα αυτά, τα οποία είναι ανθρωποειδή, έχουν ήδη εμφανιστεί. Από τις έως τώρα παρατηρήσεις έχουν ήδη καθοριστεί 21 χαρακτηριστικά τους..." Διαβάστε περισσότερα

Η περίφημη συνέντευξη του Παύλου Σαντορίνη για τα Α.Τ.Ι.Α., τo 1967...
Ημ/νία δημοσίευσης 06/12/2018 1967 Α.Τ.Ι.Α.
Η περίφημη συνέντευξη του Παύλου Σαντορίνη για τα Α.Τ.Ι.Α., τo 1967…
Άραγε, τι συμπεράσματα εξάγονται από τις πληροφορίες, που αφορούν στις διαστάσεις των εξωγήινων όντων; Ο Καθηγητής Σαντορίνης εξήγησε... Διαβάστε περισσότερα

Παύλος Σαντορίνης - Ο σπουδαίος επιστήμονας που εφηύρε το ραντάρ...
Ημ/νία δημοσίευσης 11/03/2018 1946 ΠΑΡΑΞΕΝΑ
Παύλος Σαντορίνης – Ο σπουδαίος επιστήμονας που εφηύρε το ραντάρ…
Ο Παύλος Σαντορίνης, που ήταν ο εφευρέτης του "Ελληνικού Ραντάρ", του σημαντικού αυτού μηχανήματος, που έβρισκε τον στόχο και στο πιο πυκνό σκοτάδι, εκλήθη αυτοπροσώπως... Διαβάστε περισσότερα

Οι απόψεις του Καθηγητή Παύλου Σαντορίνη για το φαινόμενο των ιπτάμενων δίσκων...
Ημ/νία δημοσίευσης 14/10/2017 1966 Α.Τ.Ι.Α.
Οι απόψεις του Καθηγητή Παύλου Σαντορίνη για το φαινόμενο των ιπτάμενων δίσκων…
Στο ερώτημα, γιατί τα εξωγήινα αυτά όντα δεν μας δίνουν μια απτή απόδειξη της ύπαρξής τους, η άποψη του Καθηγητή Σαντορίνη ήταν ότι τα όντα αυτά... Διαβάστε περισσότερα

Η Νέα Υόρκη, στις 9 Νοεμβρίου του 1965, κατά τη διάρκεια του μπλακ-άουτ
Ημ/νία δημοσίευσης 25/04/2016 1967 Α.Τ.Ι.Α.
Το μπλακ-άουτ της Νέας Υόρκης…
"Γενική κατάπληξη προξένησε στις αρμόδιες Αρχές το γεγονός ότι την στιγμή ακριβώς της απότομης συσκότισης της πόλης της Νέας Υόρκης θεάθηκε πάνω από αυτήν ένας πελώριος ιπτάμενος δίσκος διαμέτρου τριάντα, περίπου, μέτρων, που εξέπεμπε ισχυρό φως." Διαβάστε περισσότερα

https://strangepress.gr/tag/paylos-santorinis/

Ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από την Θεσσαλονίκη…
Ημ/νία δημοσίευσης 27/04/2016Συντάκτης Strange Press 0
Ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από την Θεσσαλονίκη…
5
(7)
Τον Σεπτέμβριο του 1946, κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου, ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κωνσταντίνος Τσαλδάρης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Λονδίνο, δήλωσε ότι “ιπτάμενοι πύραυλοι” έγιναν αντιληπτοί πάνω από την Ελλάδα.

Κωνσταντίνος Τσαλδάρης (1884 - 1970)Κωνσταντίνος Τσαλδάρης (1884 – 1970)
Ένα από αυτά τα παράξενα αντικείμενα έγινε αντιληπτό και από ξένους παρατηρητές, διερχόμενο πάνω από την Θεσσαλονίκη σε ύψος 5.000 – 10.000 μέτρων. Παρόμοια αντικείμενα θεάθηκαν και σε άλλα μέρη της Μακεδονίας.

Ένα μέλος της ακολουθίας του τότε πρωθυπουργού στο Λονδίνο δήλωσε ότι οι “πύραυλοι” αυτοί παρατηρήθηκαν τη νύχτα της 1ης προς την 2η Σεπτεμβρίου και είχαν κατεύθυνση από βορρά προς νότο. Δεν είχε γίνει γνωστό πόσοι “ιπτάμενοι πύραυλοι” είχαν περάσει πάνω από τον ελληνικό εναέριο χώρο, αλλά ήταν σίγουρο ότι ήταν περισσότεροι του ενός.

Ο τότε προσωρινός Υπουργός Εξωτερικών, Στεφανόπουλος, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, ανακοινώνοντας ότι είχε διαταχθεί να εξακριβωθεί η κατεύθυνση των ιπτάμενων αντικειμένων.

Στέφανος Στεφανόπουλος (1898 - 1982)Στέφανος Στεφανόπουλος (1898 – 1982)
Τα ιπτάμενα αντικείμενα, όπως ανέφερε, θεάθηκαν πάνω από την Θεσσαλονίκη, την Δράμα και άλλες περιοχές της Μακεδονίας.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 06/09/1946…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 06/09/1946

https://strangepress.gr/2016/04/27/iptamena-antikeimena-pano-apo-tin-thessaloniki/

Paul Santorinείπε...

Ετικέτα: Παύλος Σαντορίνης

Άρθρα παλιών ελληνικών εφημερίδων και περιοδικών, που αναφέρονται στον Παύλο Σαντορίνη…
Η διάλεξη του Παύλου Σαντορίνη για τους ιπτάμενους δίσκους, το 1967...
Ημ/νία δημοσίευσης 08/02/2019 1967 Α.Τ.Ι.Α.
Η διάλεξη του Παύλου Σαντορίνη για τους ιπτάμενους δίσκους, το 1967…

Μετά το τέλος της διάλεξης του Παύλου Σαντορίνη, ακολούθησε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, την οποία διηύθυνε ο Καθηγητής του Πολυτεχνείου... Διαβάστε περισσότερα
Παύλος Σαντορίνης: "Διαπλανητικά σκάφη οι ιπτάμενοι δίσκοι - Μεταφέρουν ανθρωποειδή"...
Ημ/νία δημοσίευσης 03/02/2019 1967 Α.Τ.Ι.Α.
Παύλος Σαντορίνης: “Διαπλανητικά σκάφη οι ιπτάμενοι δίσκοι – Μεταφέρουν ανθρωποειδή”…

"Τα όντα αυτά, τα οποία είναι ανθρωποειδή, έχουν ήδη εμφανιστεί. Από τις έως τώρα παρατηρήσεις έχουν ήδη καθοριστεί 21 χαρακτηριστικά τους..." Διαβάστε περισσότερα
Η περίφημη συνέντευξη του Παύλου Σαντορίνη για τα Α.Τ.Ι.Α., τo 1967...
Ημ/νία δημοσίευσης 06/12/2018 1967 Α.Τ.Ι.Α.
Η περίφημη συνέντευξη του Παύλου Σαντορίνη για τα Α.Τ.Ι.Α., τo 1967…

Άραγε, τι συμπεράσματα εξάγονται από τις πληροφορίες, που αφορούν στις διαστάσεις των εξωγήινων όντων; Ο Καθηγητής Σαντορίνης εξήγησε... Διαβάστε περισσότερα
Παύλος Σαντορίνης - Ο σπουδαίος επιστήμονας που εφηύρε το ραντάρ...
Ημ/νία δημοσίευσης 11/03/2018 1946 ΠΑΡΑΞΕΝΑ
Παύλος Σαντορίνης – Ο σπουδαίος επιστήμονας που εφηύρε το ραντάρ…

Ο Παύλος Σαντορίνης, που ήταν ο εφευρέτης του "Ελληνικού Ραντάρ", του σημαντικού αυτού μηχανήματος, που έβρισκε τον στόχο και στο πιο πυκνό σκοτάδι, εκλήθη αυτοπροσώπως... Διαβάστε περισσότερα
Οι απόψεις του Καθηγητή Παύλου Σαντορίνη για το φαινόμενο των ιπτάμενων δίσκων...
Ημ/νία δημοσίευσης 14/10/2017 1966 Α.Τ.Ι.Α.
Οι απόψεις του Καθηγητή Παύλου Σαντορίνη για το φαινόμενο των ιπτάμενων δίσκων…

Στο ερώτημα, γιατί τα εξωγήινα αυτά όντα δεν μας δίνουν μια απτή απόδειξη της ύπαρξής τους, η άποψη του Καθηγητή Σαντορίνη ήταν ότι τα όντα αυτά... Διαβάστε περισσότερα
Η Νέα Υόρκη, στις 9 Νοεμβρίου του 1965, κατά τη διάρκεια του μπλακ-άουτ
Ημ/νία δημοσίευσης 25/04/2016 1967 Α.Τ.Ι.Α.
Το μπλακ-άουτ της Νέας Υόρκης…

"Γενική κατάπληξη προξένησε στις αρμόδιες Αρχές το γεγονός ότι την στιγμή ακριβώς της απότομης συσκότισης της πόλης της Νέας Υόρκης θεάθηκε πάνω από αυτήν ένας πελώριος ιπτάμενος δίσκος διαμέτρου τριάντα, περίπου, μέτρων, που εξέπεμπε ισχυρό φως." Διαβάστε περισσότερα

facebooktwitterinstagramyoutubee-mail

https://strangepress.gr/tag/paylos-santorinis/

Paul Santorinείπε...

Ασυρματιστες !!
https://www.ribandsea.com/face/3789-o-k-polykarpos-spentzas-katathetei-tis-prosopikes-empeiries-tou-gia-tin-emfanisi-u-f-o.html?fbclid=IwAR1GId6FbmN-UERKqP-A0vuMIzc9w4svj_dDm3pctnGZFt2wvlnuLdiUtmo

Η Λυση του Τριγωνου Βερμουδων Ο κ. Πολύκαρπος Σπέντζας καταθέτει τις προσωπικές εμπειρίες του για το Τρίγωνο των Βερμούδων και την εμφάνιση U.F.O.! Δημοσιεύθηκε :

Ο κ. Πολύκαρπος Σπέντζας καταθέτει τις προσωπικές εμπειρίες του για το Τρίγωνο των Βερμούδων και την εμφάνιση U.F.O.!
Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 20 Οκτώβριος 2018 04:10 | Γράφτηκε από τον/την Super User

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

polykarposΔεν έχει τύχει να ασχοληθώ ποτέ με τη μελέτη εγγράφων μαρτυριών, φωτογραφιών ή βίντεο που αναφέρονται στην ύπαρξη ιπτάμενων δίσκων και στην εμφάνισή τους στον πλανήτη που μας φιλοξενεί, μολονότι πιστεύω ότι αποκλείεται να είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν.

Προσφάτως ωστόσο, ένας συνάδελφος συνταξιούχος ασυρματιστής, ονόματι Πολύκαρπος Σπέντζας, άρχισε trigono.vermoudonνα με πολιορκεί τηλεφωνικώς ζητώντας να καταθέσει on camera τις δικές του προσωπικές εμπειρίες. Ομολογώ ότι ήμουν επιφυλακτικός στην αρχή, μολονότι δεν έχω κανένα λόγο να μην παραχωρώ το μικρόφωνο σε όποιον θέλει και πιστεύει ότι έχει κάτι να πει με επιχειρήματα. Ζήτησα μόνο από τον κ. Σπέντζα να μην αναφερθεί γενικώς και αορίστως σε ένα θέμα που το άκουσμά του και μόνο προκαλεί ειρωνικά σχόλια και θυμηδία σε αρκετούς ανθρώπους.

Δεν υπάρχει λόγος να γράψω περισσότερα. Ο κ. Πολύκαρπος Σπέντζας, με τις γνώσεις, την ευχέρεια του λόγου και τη δύναμη της μνήμης του, θυμίζει ποταμό που παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του! Διαπιστώστε το και μόνοι σας.
Strange Press - Η συγκλονιστική εμπειρία ενός Έλληνα ναυτικού στο Τρίγωνο των Βερμούδων, το 1978...https://www.youtube.com/watch?v=7NCDeXBolKk&feature=share

ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑhttps://www.youtube.com/watch?v=e8RzMSycf3U

Strange Press - Τρίγωνο των Βερμούδων και Α.Τ.Ι.Α.https://www.youtube.com/watch?v=SQvufccLvPM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3RZbuCRlKiAzTE6n5O_n7mISHQ6UiACA99uBa3lJsFw_3Fiu6JugrC6S8
https://www.aetos-apokalypsis.com/2019/10/ti-eida-sto-trigono-ton-vermoydon.html
Περιοχή συνημμένων
Προβολή βίντεο YouTube Strange Press - Η συγκλονιστική εμπειρία ενός Έλληνα ναυτικού στο Τρίγωνο των Βερμούδων, το 1978...

Προβολή βίντεο YouTube ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Προβολή βίντεο YouTube Strange Press - Τρίγωνο των Βερμούδων και Α.Τ.Ι.Α.

Προβολή βίντεο YouTube ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ ΚΑΙ U.F.O. - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ Π. ΣΠΕΝΤΖΑ


Paul Santorinείπε...

ΟΙ ΓΥΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΠΥΞΙΔΕΣ !!! δεν επηρεαζονται απο τιποτε!!!! λεγονται στη Φυσικη Επιστημη ''Αδρανειακα Συστηματα΄΄ !!!! οταν αποκτησουν 6 εξη χιλλιαδες Στροφες !!!! 20 κιλα σιδερο δειχνει παντα τον Μεσημβρινο του τοπου !!!


προς ολους

προς ενημερωση Φυσικης Αινσταιν , Ναυτιλιας , Αεροποριας ,

ακομη και σχολες οδηγων Αυτοκινητων






οσο Αγραμματοι οι νεες γεννιες ναυτικων !!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙΟΙ ΓΥΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΠΥΞΙΔΕΣ !!!

δεν επηρεαζονται απο τιποτε!!!

! λεγονται στη Φυσικη Επιστημη ''Αδρανειακα Συστηματα΄΄ !!!!
οταν αποκτησουν 6 εξη χιλλιαδες Στροφες !!!! 20 κιλα σιδερο

δειχνει παντα τον Μεσημβρινο του τοπου !!!

!!!https://www.youtube.com/watch?v=SQvufccLvPM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3RZbuCRlKiAzTE6n5O_n7mISHQ6UiACA99uBa3lJsFw_3Fiu6JugrC6S8

Περιοχή συνημμένων
Προβολή βίντεο YouTube Strange Press - Τρίγωνο των Βερμούδων και Α.Τ.Ι.Α.

Paul Santorinείπε...

ΟΙ ΓΥΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΠΥΞΙΔΕΣ !!! δεν επηρεαζονται απο τιποτε!!!! λεγονται στη Φυσικη Επιστημη ''Αδρανειακα Συστηματα΄΄ !!!! οταν αποκτησουν 6 εξη χιλλιαδες Στροφες !!!! 20 κιλα σιδερο δειχνει παντα τον Μεσημβρινο του τοπου !!!


προς ολους

προς ενημερωση Φυσικης Αινσταιν , Ναυτιλιας , Αεροποριας ,

ακομη και σχολες οδηγων Αυτοκινητων






οσο Αγραμματοι οι νεες γεννιες ναυτικων !!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙΟΙ ΓΥΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΠΥΞΙΔΕΣ !!!

δεν επηρεαζονται απο τιποτε!!!

! λεγονται στη Φυσικη Επιστημη ''Αδρανειακα Συστηματα΄΄ !!!!
οταν αποκτησουν 6 εξη χιλλιαδες Στροφες !!!! 20 κιλα σιδερο

δειχνει παντα τον Μεσημβρινο του τοπου !!!

!!!https://www.youtube.com/watch?v=SQvufccLvPM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3RZbuCRlKiAzTE6n5O_n7mISHQ6UiACA99uBa3lJsFw_3Fiu6JugrC6S8

Περιοχή συνημμένων
Προβολή βίντεο YouTube Strange Press - Τρίγωνο των Βερμούδων και Α.Τ.Ι.Α.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications