Σύλληψη 32χρονου που έγραψε ότι θα σκοτώσει τους γείτονές του «έγκυρες πήγες» γράφουν για ρατσιστική απειλή

Ένας 32χρονος συνελήφθη σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ασφάλειας, καθώς απείλησε -μέσω σχολίου του στα κοινωνικά δίκτυα- ότι θα σκοτώσει τους αλλοδαπούς γείτονές του.

Όπως έγινε γνωστό από τις αστυνομικές αρχές, ο άνδρας συνελήφθη επειδή -όπως προέκυψε από την έρευνα σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος- σχολιάζοντας ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ενημερωτικού ηλεκτρονικού ιστότοπου, δημοσίευσε κείμενο προκαλώντας φόβο κατά ομάδας ατόμων, με την απειλή τέλεσης εγκλήματος.

Ειδικότερα, ο 32χρονος σε ανάρτηση σχετική με έγκλημα που διέπραξε 43χρονος προχτές στη Χρυσούπολη Καβάλας, σκοτώνοντας μητέρα και γιο, σχολίασε επικροτώντας την πράξη του δράστη και λέγοντας ότι και ο ίδιος θα σκοτώσει τους γείτονές του που είναι αλλοδαποί.

Κατόπιν καταγγελίας κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τον εντόπισαν σε περιοχή του Κιλκίς και τον συνέλαβαν το πρωί της Παρασκευής.

Το 2017 έδωσαν εντολή στην google για θάψιμο ανεξάρτητων πηγών και προώθηση δικών τους εγκύρων πηγών στην πρώτη θέση μαζί με κάτι Νεοέλληνες δήθεν πατριώτες που αναπαράγουν τα ψέματα τους και κρατούν τον όχλο απασχολημένο νοητικά και ρίχνουν το επίπεδο αντίληψης , όπως κάτι τέτοιοι:

Οι συμμορίτες πάντα τους έξυπνους κυνηγούν και σκότωναν, και οχι τους ηλίθιους που έχουν βάλει μια ελληνική σημαία και παριστάνουν τους απόγονους των αρχαίων με αντίληψη κόκορα! γιαυτό δυο σελίδες δήθεν πατριωτικές ειναι στην πρώτη θέση και δεν ενοχλήθηκαν πότε ανήκουν σε Νεοέλληνες σαν αυτόν τον ηλίθιο που βάζει φώτο απο ταινία ως αληθινή γιατί έτσι είδε από συμμορίτες! ακριβώς το ίδιο κάνουν πολλοί Νεοέλληνες που παριστάνουν τους πατριώτες με ελληνικές σημαίες αναπαράγουν οτι τους λένε ακόμα και αν στερούνται στοιχειώδους λογικής ...

Ένα μικρό παράδειγμα : Το 2014 έπαθα σοκ όταν με το ίντερνετ ανακάλυψα ότι εκατομμύρια μιγάδες της μεσογείου που αυτοπεριορίζονται ως απόγονοι αρχαίων πιστεύουν ότι οι ξανθοί Γερμανοί στην πλειοψηφία τους πριν 100-150 χρονιά (σήμερα έγινε σαν την Ελλάδα) ηταν Μογγόλοι και έτρωγαν βελανιδιά γιατί έτσι τους λένε οι συμμορίτες !! ενώ ξανθός Μογγόλος δεν υπάρχει! και οι μηχανές των αυτοκίνητων τους ακόμα ειναι γερμανική εφεύρεση όπως το 90% της σημερινής τεχνολογίας! μήπως "έκλεψαν" τα σχεδια για την μηχανή εσωτερικής καύσης η για jet από τους αρχαίους Έλληνες ?? κατα τα άλλα "καθαρό το ελληνικό DNA" φαντάσου και να μην ηταν "καθαρό"(άλλο που πολλοι ειναι ίδια ράτσα με τους άραβες) θα νόμιζαν ότι ο γάιδαρος έχει φτερά και πετάει γιατί έτσι τους είπαν! οι κατα τα άλλα μορφωμένοι με πτυχία και φτυστοί με την "Θεά Αθηνά"(!) .

Πάντως αυτοί οι ηλίθιοι και αδίσταχτοι ταυτόχρονα δογματικοί Νεοέλληνες ειναι 20 φόρες χειρότεροι απο τους συμμορίτες γιατί κάνουν προπαγάνδα μόνιμος σε πολλά θέματα παριστανοντας τους απόγονους των αρχαιων με ελληνικές σημαίες και τους σούπερ Έλληνες! 2 τέτοιες σελίδες ειναι στην πρώτη θέση παρέα με καθεστωτικές δεν ενοχλήθηκαν πότε ακριβώς γιαυτό τον λόγο.

Η μια κανει προπαγάνδα επι χρονιά για Γερμανούς που επιβάλουν μετρά στην Ελλάδα και βάζει ιστορικά ψέμματα λες και είσαι σε σελίδα συμμοριτών, και η άλλη εκτός οτι μόνιμος έρχεται πόλεμος με την Τουρκιά πέρυσι το καλοκαίρι παρουσίαζε τους κομμουνιστες ως πατριώτες στην σελιδα facebook για γλείψιμο , αυτές θεωρούν οι μάζες πατριωτικές σελίδες! και τον κάθε πονηρό που εχει κατακλέψει τους πάντες χωρίς κανένα δικό του post γιατι έβαλε μια ελληνική σημαία και παριστάνει τον κάλο χριστιανό κλασική συνταγή... Και ερχεται εδώ ο καθε ηλίθιος που διαβάζει τέτοιες σελίδες ουγκανων που παριστάνουν τους πατριώτες και λέει εμας του συστήματος όταν εκτός τις συκοφαντίες από το 500 στο alexa με την άξια μας και με μοναδικά άρθρα που μας είχαν κατακλέψει, έδωσαν εντολή στην google και μας πήγαν στο 2000 δημοκρατικά πάντα!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications