Ένας παρουσιαστής ισχυρίζεται ότι ο γιος του είναι η μετενσάρκωση της Lady Di!

Τη νύχτα 31 Αυγούστου 1997, κάτι τρομερό συνέβη: η πριγκίπισσα Ντιάνα πέθανε σε τροχαίο ατύχημα στο Παρίσι.Για πολλούς ανθρώπους, αυτό που συνέβη εκείνη τη νύχτα δεν ήταν απλά ένα τραγικό ατύχημα.

Και ότι ηταν το αποτέλεσμα κάποιου είδους συνωμοσίας, που πραγματοποιήθηκε μυστικά από πράκτορες της Βρετανίας. Πολλές αναφορές, έρευνες και εγκάθετοι ειδικοί ανέφεραν ότι ήταν η μεγάλη ταχύτητα που προκάλεσε το ατύχημα.

Αλλά άλλοι υποστηρίζουν ότι εκείνη τη νύχτα συνέβη κάτι πολύ πιο απίστευτο: ότι η βρετανική βασιλική οικογένεια και η MI6 (η Βρετανική Μυστική Υπηρεσία) ήθελαν να σκοτώσουν τη Diana και σχεδίασαν το θανατηφόρο ατύχημα εκείνο το βράδυ.

Η μετενσάρκωση της Lady Di?
Ο Αυστραλός παρουσιαστής της τηλεόρασης Ντέιβιντ Κάμπελ ισχυρίζεται ότι ο γιος του Μπίλι 4 ετών είναι η μετενσάρκωση της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Τη Δευτέρα, είπε περίεργες λεπτομέρειες για την ιστορία στην τηλεοπτική εκπομπή Today Extra.

Σύμφωνα με τον Αυστραλό τηλεπαρουσιαστή Ντέιβιντ Κάμπελ, ο 4χρονος γιος του Μπίλυ, πιστεύει πως είναι η μετενσάρκωση της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ενώ υποστηρίζει πως θυμάται πληροφορίες από τη ζωή της.

Ο 45χρονος άνδρας, που είναι πατέρας τριών παιδιών, αφηγήθηκε την ανατριχιαστική ιστορία με τον γιο του, μέσα από τη στήλη του Stellar Magazine, την οποία χαρακτήρισε ως το «πιο περίεργο» πράγμα που έχει γράψει ποτέ.

Οι ανατριχιαστικές περιγραφές του μικρού για την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ξεκινά λέγοντας πως ο μικρότερος γιος του, άρχισε να μιλά για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, όταν ήταν μόλις 2 ετών, με τον μικρό να δείχνει μια φωτογραφία της σε μία κάρτα και να αναφωνεί, «Κοίτα, είμαι εγώ όταν ήμουν πριγκίπισσα»!

Παρ’ όλο που δεν έχει διδαχθεί τίποτα για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, τα περίεργα σχόλια του Μπίλυ συνεχίζονταν. Κάποια στιγμή, είπε στην οικογένειά του ότι έχει έναν αδερφό ονόματι Τζον (ο αδερφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τζον, πέθανε προτού αυτή γεννηθεί), ενώ σε άλλη φάση ανέφερε τα δυο του «αγόρια», δηλαδή τους πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι. «Άρχισε να αναφέρεται στα δύο το ‘αγόρια’», θυμάται ο πατέρας του, Ντέιβιντ. «Όταν τον ρωτήσαμε ποια αγόρια, ο 3χρονος γιος μας απάντησε τους ‘γιους’ του.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο μικρός κατάφερε επίσης να περιγράψει επακριβώς πώς είναι το Balmoral, η αγαπημένη κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ που βρίσκεται στη Σκωτία, χωρίς να το έχει δει ποτέ.

«Είπε σε έναν Σκωτσέζο φίλο μας, ότι όταν ήταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα, συνήθιζε να πηγαίνει σε αυτό το κάστρο. Περιέγραψε μάλιστα ότι «έχει μονόκερους» και ότι ονομάζεται Balmoral», είπε ο πατέρας του. «Ο μονόκερως είναι το εθνικό ζώο της Σκωτίας και υπάρχουν μονόκεροι στους τοίχους, πώς το ξέρει αυτό;;;», αναρωτήθηκε θορυβημένος.

Τι είπε για το τροχαίο της Νταϊάνα
Το πιο πρόσφατο σχόλιο του μικρού, είναι ίσως το πιο σοκαριστικό από όλα, καθώς αναφέρεται στον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. «Του δείξαμε άλλη μία φωτογραφία της», είπε ο μπαμπάς του μικρού Μπίλυ. Τότε αυτός είπε: «Εδώ είμαι εγώ ως πριγκίπισσα. Μετά, μια ημέρα ήρθαν οι σειρήνες και δεν ήμουν πριγκίπισσα πια».

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν παντρεμένη με τον πρίγκιπα Κάρολο από το 1981 έως το 1996 και μαζί απέκτησαν δυο γιους, τον Γουίλιαμ και τον Χάρι. Έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο, σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι, στις 31 Αυγούστου 1997.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications