Την ημέρα που η Lady Di χόρευε με τον John Travolta -video

Το 1985 η πριγκίπισσα Νταϊάνα της Ουαλίας εκπλήρωσε ένα από τα όνειρά της: χόρεψε με τον John Travolta.

Είχαν συναντηθεί στις 9 Νοεμβρίου του 1985, όταν η πριγκίπισσα και ο τότε σύζυγός της, πρίγκιπας Κάρολος της Αγγλίας, πήγε στην Αμερική σε μια εθιμοτυπική επίσκεψη, και τους έκανε υποδοχή ο τότε Πρόεδρος Ronald Reagan με την σύζυγός του Νάνσι σε δεξίωση στον Λευκό Οίκο.

Ο John Travolta είχε προσκληθεί στην δεξίωση-πάρτι και ηταν αποκλειστική επιλογή της Lady Di, είχε ζητηθεί από τους συμμετέχοντες αν ήθελαν να φέρουν συγκεκριμένα άτομα στο "πάρτι": Όλοι έστειλαν μια λίστα με ονόματα και η Νταϊάνα είχε επιλέξει τον John Travolta, προφανώς τον θαύμαζε από την ταινία «Πυρετός το σαββατόβραδο» και «Grease» της δεκαετίας του '70,

Ο Travolta θυμάται χρόνια αργότερα ότι δεν είχε ιδέα τι είχαν προγραμματίσει για εκείνον εκείνο το βράδυ. Απλά ηταν τιμή του που είχε προσκληθεί, επειδή εκείνη την εποχή η καριέρα μου δεν ηταν στα καλύτερα της.

Γύρω στις 21:30 μ.μ., η Πρώτη Κυρία Nancy Reagan, πήγε σε αυτόν και του είπε ότι είχε μια ειδική αίτηση από την πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Ήταν το όνειρο της να χορέψει μαζί σας», ο Travolta έμεινε έκπληκτος απάντησε καταφατικά.

Στη συνέχεια η ορχήστρα έπαιζε το τραγούδι «Shall We Dance» αυτό το τραγούδι η Lady Di το χόρεψε με τον Ronald Reagan, ενώ η Πρώτη Κυρία έκανε το ίδιο με τον πρίγκιπα Κάρολο, η ορχήστρα ηταν έτοιμη να αρχίσει να παίζει τραγούδια από την ταινία «Πυρετός το Σαββατόβραδο» και από την ταινία «Grease».

1985, σε ένα από τα δωμάτια του Λευκού Οίκου. Η Lady Di και ο σύζυγός της μαζί με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ronald Reagan και τη σύζυγό του Nancy.

Ενώ άρχισαν να χορεύουν πολλοί στην αρχή, μετά από λίγα λεπτά δεν υπήρχαν άλλα ζευγάρια στην πίστα. Ο Travolta υπενθυμίζει ότι η Diana από την πρώτη ματιά φαινόταν μια δυναμική γυναίκα.

Ήξερα ότι όλοι θα μας κοίταζαν εκείνη τη στιγμή, οπότε προσπάθησα να την κάνω να νιώσει άνετα, της κράτησα το χέρι έτσι ώστε να αισθάνεται σίγουρη για τον εαυτό της. Και έτσι ήταν. Ο χορός ήταν φανταστικός επειδή δεν συμπεριφέρθηκε σαν κάποια ανώτερη γυναικά, αλλά ακριβώς το αντίθετο.

Όταν η επιλογή των αργών τραγουδιών τελείωσε, οι παρευρισκόμενοι όχι μόνο χειροκροτούσαν, αλλά φώναζαν να συνεχίσουν. Η Linda Faulkner, γραμματέας του Πρόεδρου Ρέιγκαν, δήλωσε ότι δεν είχε δει ποτέ κάτι τέτοιο στον Λευκό Οίκο.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications