Το δαιμονικό σκυλί του νεκροταφείου στην Βόρεια Καρολίνα

Οι θρύλοι για φρικιαστικά δαιμονικά σκυλιά (Hellhound) έχουν υπάρξει σε πολλά έθνη εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Το πιο διάσημο από αυτά είναι το βρετανικό μαύρο σκυλί .

Τα δαιμονικά σκυλιά διακρίνονται εύκολα από τα συνηθισμένα σκυλιά, είναι ασυνήθιστα μεγάλα, σχεδόν στο μέγεθος μιας αγελάδας, και έχουν παχιές και σγουρές τρίχες, συνήθως σε μαύρο χρώμα και τα μάτια τους ειναι σαν κόκκινη φλόγα.

Μερικές φορές έχει περιγράφει μια φωτεινή λάμψη, η οποία περιβάλλει ολόκληρο το σώμα ενός τέτοιου σκύλου. Και μπορεί να είναι οποιοδήποτε χρώματος. Η εμφάνιση συμπληρώνεται από μεγάλα αιχμηρά νύχια και κυνόδοντες.

Το πιο διάσημο δαιμονικό σκυλί του Νέου Κόσμου είναι ο σκύλος από τη Βόρεια Καρολίνα. Στην περιοχή Vatauga σε μια μικρή ορεινή κοιλάδα βρίσκεται η πόλη Valle Crucis. Βασικά φημίζεται για τα γραφικά ερείπια της παλιάς πέτρινης εκκλησίας και δίπλα της είναι ένα αρχαίο νεκροταφείο.

Κατά καιρούς εμφανίζονται φαντάσματα ανθρώπων σε αυτό το νεκροταφείο, αλλά το πιο διάσημο είναι ένα τρομακτικό σκυλί, σαν να βγαίνει από τα βάθη της κόλασης. Ιστορίες για αυτό το πλάσμα υπάρχουν για περισσότερα από διακόσια χρόνια.

Περιγράφεται ως ένα μεγάλο μαύρο σκυλί και φωτισμένα μάτια με κόκκινο ή πράσινο χρώμα.

Τις περισσότερες φορές εμφανίζεται μέσα από μια ομίχλη ή καπνό. Η πιο διάσημη συνάντηση με αυτό το πλάσμα συνέβη στη δεκαετία του '90. Δύο νέοι ηταν αργά το βράδυ σε ένα αυτοκίνητο κοντά στο νεκροταφείο και ξαφνικά, ακριβώς μπροστά στο αυτοκίνητό τους, ένα μαύρο και μεγάλο πλάσμα πήδηξε στο δρόμο. Ο οδηγός πάτησε αμέσως το φρένο και σταμάτησε απότομα.

Νόμιζαν ότι ηταν ένα συνηθισμένο ζώο, αλλά όταν είδαν αυτό το κτήνος μπροστά τους, συνειδητοποίησαν ότι ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Ο σκύλος που στάθηκε στο δρόμο ήταν τόσο τεράστιο που έφτασε στο ύψος ενός άνδρα, το στόμα του ήταν ανοιχτό και οι μεγάλοι κυνόδοντες του ήταν σαφώς ορατές.

Όταν πέρασε το πρώτο σοκ, ο οδηγός πάτησε γκάζι θέλοντας να φύγει μακριά από αυτό το παράξενο ζώο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αλλά το θηρίο κυνήγησε το αυτοκίνητο!

Ο οδηγός και ο επιβάτης φώναζαν δυνατά από το φόβο τους και αμέσως αύξησαν την ταχύτητά τους από 50 σε 60 μίλια. Αλλά το κτήνος δεν έδειξε σημάδια κόπωσης ακόμα κι όταν ταξιδεύονταν με ταχύτητα 70 μιλίων! Έτσι, οδήγησαν για χιλιόμετρα και να τους ακολουθεί ένα τεράστιο σκυλί, μέχρι που έφτασαν σε μια γέφυρα ποταμού.

Ο σκύλος σταμάτησε ξαφνικά και δεν ακολούθησε πλέον το αυτοκίνητο, αλλά περπατούσε κατά μήκος της ακτής και κοίταζε με προσοχή το αυτοκίνητο .

Μια άλλη ιστορία για μια συνάντηση με το δαιμονικό σκυλί υπάρχει από έναν άλλο άτομο που πήγε σε εκείνο το μέρος για σκι και για snowboard, με συγγενείς και τον φίλο του Stephen. Και περιγράφει την συνάντηση ως εξής:

"Ο θείος μου κοίταζε έξω από το παράθυρο και ηταν σαν να είδε νεκρούς!! και όταν κοίταξα και εγώ, είδα αυτό το πράγμα. Αρχικά είδα κάτι που έμοιαζε με ένα τεράστιο μαύρο λύκο. Και τότε είδα το σώμα του και ήταν σχεδόν ανθρώπινο, αν και τα χέρια μου ήταν πολύ μεγάλα.

Στάθηκε όρθιο σε δύο πολύ μυϊκά πόδια. Όλα ήταν τόσο εξωπραγματικά. αλλά όλοι τον είδαμε, και πατήσαμε γκάζι να φύγουμε μακριά του. Ο φίλος μου ήταν σοκαρισμένος και η μητέρα μου, αλλά ποτέ δεν μίλησε για το περιστατικό αυτό.

Αυτό που είδαμε εκείνη την ημέρα με κάνει ακόμα να τρέμω, γιατί αυτό το πλάσμα έτρεχε πίσω απο το αυτοκίνητο μας χαριτωμένα και ταυτόχρονα τόσο τρομερά, που στη συνέχεια με στοίχειωνε σε εφιάλτες. Κανένα ζωντανό πράγμα δεν κινείται με αυτόν τον τρόπο.

Και το χειρότερο από όλα ήταν ότι δεν κουραζόταν ακόμα και όταν ο θείος έφθασε τα 60 μίλια ανά ώρα. Ήταν τόσο κοντά μας που μπορούσαμε να σκεφτούμε το πρόσωπό του. Ήταν σαν μια εκδοχή καρικατούρας ενός ρύγχους λύκου. Κυρίως ξεχωρίζουν τα μάτια με λαμπερή πορτοκαλί ίριδα και μαύρους μαθητές άνθρακα.

Αυτά τα περίεργα μάτια μας κοίταζαν, αλλά ουσιαστικά δεν θυμάμαι πως τελείωσε αυτή η μέρα από το σοκ. Ξύπνησα νωρίς το πρωί, όταν ήμασταν ήδη σε ένα ορεινό ξενοδοχείο. Ο φίλος μου Stephen εξακολουθεί να μην θέλει να συζητήσει για το περιστατικό, εκτός όταν πίνει πολύ μπύρα. "

Μια άλλη ιστορία έρχεται από μια άγνωστη γυναίκα, η οποία οδήγησε επίσης με το αυτοκίνητο με το σύζυγό της ένα βράδυ στην παλιά εκκλησία. Ξαφνικά, κάτι μεγάλο και σκοτεινό εμφανίστηκε μπροστά τους στο δρόμο και αναγκάστηκαν να επιβραδύνουν. Ήταν ένα άμορφο σκοτεινό πράγμα, όπως μια αρκούδα.

Αρχικά νόμιζαν ότι ήταν μια αρκούδα, αλλά στη συνέχεια σήκωσε το κεφάλι του και το κεφάλι έμοιαζε με το κεφάλι ενός σκύλου. Τότε το υπόλοιπο σώμα ήταν ορατό, ήταν ένα τεράστιο σκυλί. Και ξαφνικά, κινήθηκε προς την κατεύθυνσή μας και δεν είχαμε χρόνο να φύγουμε. Αλλά ξαφνικά ... εξαφανίστηκε! σαν να μην υπήρξε πότε .

Ο μύθο που περιβάλει αυτά τα δαιμονικά σκυλιά πηγαίνει πολύ πίσω . Κάποτε πίστευαν ότι ο πρώτος άνθρωπος που θα θαφτεί στο νεκροταφείο γίνεται ο φύλακας του. Αλλά με την πάροδο του χρόνου, οι συγγενείς άρχισαν να θεωρούν μια τέτοια «θέση» πολύ επαχθή και έτσι έθαψαν ένα μεγάλο μαύρο σκυλί στο νέο νεκροταφείο της εκκλησίας αυτής, ώστε να γίνει ο αιώνιος φύλακας.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications