Δεν μπορούμε να μαζέψουμε ούτε γνωστούς από εστίες μόλυνσης μυαλών!!!
Δεν μπορούμε να μαζέψουμε ούτε γνωστούς από εστίες μόλυνσης μυαλών!!!

Στην Ελλάδα ακόμα και από το ίντερνετ βλέπεις την ηλιθιότητα που επικρατεί, αν κάτσει ένας λογικός και δει πως ενεργεί η μάζα στο ίντερνετ θα του πέσουν τα μαλλιά !

Ξέρετε σε ποιους ανήκουν πολλές φαινομενικά έγκυρες πήγες? ,και ο νόμος περί διασποράς ψευδών ειδήσεων ισχύει για όλους τους άλλους εκτός τους συμμορίτες που κάνουν μόνιμα παραποίηση της ιστορίας και ψεύδονται μόνιμος. Οι περισσότεροι έχουν ίντερνετ από το 2010- 1014 και τι έμαθαν από αυτό? τίποτα!

Από την άλλη πλευρά θραύση κάνουν ιστοσελίδες αποχαύνωσης και πάσης φύσεως αδίσταχτων που μερικοι εξ αυτών παριστάνουν τους πατριώτες τάχα και βάζουν και σημαίες για το παίξουν σούπερ πατριώτες και copy paste οτι βρουν και δεν έχουν αξιωθεί να γράψουν ούτε ένα δικό τους άρθρο ....

Ακολουθούν μερικά μηνύματα σε γνωστά μας άτομα :

H αγαπημένη σου σελιδα τωρα που σας μάζεψαν ολους σαν προβατα βάζει ηλιθιότητες μαζί με αριστερές προπαγανδες το κόλπο πέτυχε να σας μαζέψει ολους εκεί !! είστε ηθικοί αυτουργοί όλοι σας που προωθείται τέτοιες σελίδες (η συγκεκριμένη που αναφέρουμε ειναι στην πρώτη θέση μέσα σε 2-3 χρονιά )

(screenshot μια γνωστη σελίδα αποχαύνωσης και προπαγάνδας )...Κατάλαβες τώρα γιατί σας έχουν μαζέψει σαν προβατα σε δίκες τους πήγες και βαζουν τέτοιες ηλιθιότητες ?

Το σωστό και το δίκαιό το λέω σε ολα είτε σας αρέσει είτε οχι η αλήθεια.

Τα αρχιλαμογια του ίντερνετ βαζουν μονο πιασιαρικα ποστ από οπού βρουν και δεν εχουν βαλει ούτε ενα δικό τους πότε..

Η σελιδα αυτη (screenshot) όπως και η άλλη αγαπημένη σου δεν εχουν ούτε ενα δικό τους ποστ έφτασαν στην πρώτη θέση μονο με πιασιαρικα ποστ που εσεις όλοι κάνετε μάγκες με του άλλου το κόπο και τους επικροτείται ακομα και κατι πατριωτικά που βαζουν τα βαζουν μονο και μονο γιατί έχουν απήχηση..

Δες τι κάνουν άλλοι για να μαζέψουν κόσμο:

Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΝΕ...... Μάλλον δεν έχεις καταλάβει σε τι κόσμο ζεις, παντού κυριαρχούν οι αδίσταχτοι γέμισε ο κόσμος αγρίμια και ηλίθιους, για να το δεις αυτό πρέπει να βγεις μέσα από αυτό, τότε θα δεις πως ειναι ο κόσμος πραγματικά, κάτσε 1-2 μήνες χωρις πολλές επαφές με άλλους, ούτε τηλεόραση ούτε ίντερνετ, τύπου βουδιστές μονάχοι και τότε θα βλέπεις καθαρά, ειναι κατι παρόμοιο όταν μπαίνεις μέσα σε μια σπηλιά και χάνεις την επαφή με τον χρονο και χορό και τοτε βγαίνουν άλλες δυνατότητες .

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications