Πως ενα βιντεο παλιάς μηχανής έδωσε την απάντηση σε ένα ερώτημα σχετικά με τον Β παγκόσμιο πόλεμο
 Πως ενα βιντεο παλιάς μηχανής έδωσε την απάντηση σε ένα ερώτημα σχετικά με τον Β παγκόσμιο πόλεμο

Στην αρχή αναρωτιέσαι τι γίνεται και ειναι όλοι τόσο κοιμισμένοι; και βελάζουν για πράγματα που ούτε στέκουν βάση στοιχειώδες λογικής ούτε αλήθειες ειναι! αφού εύκολα καταριπτωνται με μια μικρή ερευνά και μακριά από καθεστωτικές σελίδες αρχή γενόμενης την Βικιπαίδεια η οποία αντιπροσωπεύει τον τρόπο που λειτουργεί το μαρξιστικό καθεστώς : βοηθήστε μας να μάθουμε αλλα ότι δεν "μας αρέσει" θα το ξέρετε όπως θέλουμε εμείς! μετά διαπιστώνεις πολλά που εξηγούν επίσης πολλά! η αλήθεια ελευθερώνει από το Matrix!

Επίσης ότι πολλοι λειτουργούν βάση τι τους έχουν μάθει και αδυνατούν να σκεφτούν κάτι άλλο έξω από αυτό,(όπως στα ζώα) επίσης αν τους δογματίσεις με ενα δόγμα βλέπουν τα πάντα δογματικά, και οχι όπως ειναι! καμιά σχέση με τους αρχαίους! και έτσι βλέπεις γιατι ήσουν διαφορετικός από μικρός από τους πολλούς, ένα άλλο fake που έχουν μάθει την μάζα ειναι ότι δήθεν κάποιος ειναι μορφωμένος με πτυχία και έχει παιδεία όπως λένε και δηθεν ο χαρακτήρας ειναι ανάλογος στο πως θα μεγαλώσει! ενώ ο "χαρακτήρας" πνεύμα υπάρχει πριν καν μεγαλώσει κάποιος! συνεπώς όσα πτυχία και να δόσεις σε αγρίμια και όσους τρόπους να τους μάθεις πάλι αγρίμια θα παραμείνουν, αυτο διαπιστώσαμε και στο ίντερνετ πριν 3-4 χρονιά όταν αρχίσαμε να παρατηρούμε την μάζα .

Όπως έγραψε και ένας σε ένα βίντεο στο youtube : Ρε ζώα της κοινωνίας όλοι σας αμέσως να κρίνετε και να προσβάλλετε εάν μιλήσουν έτσι για τους γονείς σας θα σας αρέσει ;;;;

Οι ορδες αγριμιών που θεωρούνται μορφωμένοι και πολιτισμένοι έγραφαν βωμολοχίες και ύβρεις γιατι δεν τους άρεσε το βιντεο που είχε ανεβάσει κάποιος που προσπαθούσε να βάλει μπροστά μια μηχανή! δεν ηταν καν με πολιτικά που εκεί κάποιοι δηθεν απόγονοι των αρχαίων και "πολιτισμένοι" μετατρέπονται σε αγρίμια έτοιμα να σε κατασπαράξουν! υπέροχος κόσμος!!!!

Παρακάτω θα δείτε τον τρόπο σκέψης των αρχαίων (οχι μονο της Ελλάδας) που ερευνούσαν τα πάντα έτσι στην περιγραφή του βίντεο γράφει:

Ιστορία της μηχανής:
Την δεκαετία του 1920 αγοράστηκε από τον Κύριο Σπύρο Τζανέτο, κάτοικο Ερεσσού Λέσβου, η οποία έφτασε στην Ερεσσό με καϊκι γιατί τότε δεν υπήρχαν δρόμοι. Χρησιμοποιήθηκε σαν κινητήριος δύναμη στο ελαιοτριβείο του και στον Αλευρόμυλο του. Το 1935, όταν έφυγε για το Κονγκό την πούλησε στον Νικόλαο Σαμαρά , ο οποίος στην συνέχεια την προίκισε στην κόρη του Ελένη Σαμαρά η οποία παντρεύτηκε τον Κλέαρχο Δεμίρη. Η ιδιοκτησία μετά περιήλθε στα παιδιά τους Βικτώρια και Χαράλαμπο Δεμίρη και στο τέλος πουλήθηκε στην Ελένη Μυριβήλη, εγγονή του γνωστού πεζογράφου Στρατή Μυριβήλη.

Ηλεκτροδοτούσε επίσης όλη την Ερεσσό 6 με 12 το βράδυ μέχρι το 1962, οπότε η ΔΕΗ εξαγόρασε τα δικαιώματα λειτουργίας της. Χαρακτηριστικό είναι ότι 15 λεπτά πριν σταματήσει η καθημερινή λειτουργία της, χαμήλωνε τα φώτα 3 φορές ως προειδοποίηση. Την περίοδο της κατοχής, όπου απαγορευόταν η χρήση πετρελαίου από τους Γερμανούς, η συγκεκριμένη μηχανή δούλευε λαθραία, χρησιμοποιώντας ως καύσιμο το κουρουκέλαιο ( είναι το λάδι που έβγαινε από τις παλιές σάπιες ελιές).

Στις αρχές του 2013, αγοράστηκε από την Αγροτική Στέγη, ανακατασκευάστηκαν όλες οι φθορές , φτιάχτηκε καινούριο μπεκ (injegov)και ήρθε ξανά σε λειτουργική κατάσταση μετά από προσπάθειες 6 μηνών και θα κοσμήσει το αγροτικό μουσείο Λέσβου στη θέση "Κουρού-Τσεσμές".

Όπου απαγορευόταν η χρήση πετρελαίου από τους Γερμανούς? Ερώτημα :γιατί να το είχαν κάνει αυτό άραγε οι "κακοί ναζι" που ήθελαν να "κατακτήσουν όλο κόσμο" και την τριτοκοσμική Ελλαδα εκείνη την εποχή και ηταν "ρατσιστές" όπως διαβεβαιώνουν τόσα χρονιά? μαζί με κατι άλλα τύπου ηταν μογγολοι και ήθελαν ζωτικό χώρο και πολλά ακόμα μαρξιστικά που έγιναν δεδομένα από τον όχλο...

Περιμένουμε σχόλια για να μην λένε ότι το παίζουμε έξυπνοι ξερολες όλοι αυτοι που αναφέρουμε στην αρχή και έχουν συνήθεια να το παίζουν ειδικοί επι πάντως χωρίς να ξέρουν γιατί μιλάνε η να κράζουν, δώστε την απάντηση λοιπόν εσείς οι "μορφωμένοι" σε εμάς τους "αμόρφωτους" ! ...Καθώς και τι ερώτημα ηταν αυτό που έδωσε απάντηση το μαρκαρισμένο στο κείμενο του βίντεο?

 

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

πολυ ωραιο αρθρο και το βιντεο φυσικα.αν και προσωπικα μου προκαλει μελαγχολια,επειδη οντας τεχνιτης κι εγω,εχω παρακολουθησει πολλους τεχνιτες,μηχανικους,κατασκευαστες,ευρεσιτεχνες κτλ και εχω τη γνωμη πως εμεις οι Ελληνες εχουμε τεραστιες δυνατοτητες και να δημιουργησουμε και να προσφερουμε πολλα στον υπολοιπο κοσμο,χωρις ομως να μας επιτρεπετε αυτο.πως να μην μελαγχολω?καλυτερα να ειμασταν αχρηστος λαος για να μας αξιζει αυτο που ζουμε.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications