Φερόμενες και ως “έγκυρες πήγες” επίπεδου δαπέδου :O «αισθησιακός» χορός της Ηλιάνας Παπαγεωργίου τα... σπάει
Φερόμενες και ως “έγκυρες πήγες” επίπεδου δαπέδου :O «αισθησιακός» χορός της Ηλιάνας Παπαγεωργίου τα... σπάει

Οι φερόμενες έγκυρες πήγες όταν δεν βαζουν οτι και η τηλεόραση η όταν δεν κάνουν προπαγάνδα βάζουν και την λέξη σ@ξι κανονικά, αλλα δεν ενοχλεί αυτό το facebook απο καθεστωτικές δίκες τους πήγες που τις προωθεί και σαμποτάρει ανεξάρτητες,και έτσι και βάλουν αυτή την λέξη χωρίς το "@" ανεξάρτητες πήγες γίνεται block με αυτά τα υποκριτικά περί σ@ξουαλικου περιεχόμενου,όσο για το ποιες σελίδες ειναι αυτές που ασχολούνται με τέτοια (εκτός το gossip); βρείτε μονοί σας !ειναι δηθεν "έγκυρες" και "αξιόπιστες" με μισθωμένους δήθεν "έγκυρους" "δημοσιογράφους" που "τυχαία" οι περισσότεροι αν οχι όλοι έχουν αριστερές τάσεις:

«Πήγα έκανα μία γύρα για εσάς και σας παρακαλώ κάντε και εσείς για εμάς», είπε στα κορίτσια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου Όλα τα λεφτά ήταν στο χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία χάρισε στο κοινό τον πιο αισθησιακό χορό.

Το μοντέλο και κριτής του ριάλιτι θέλοντας να βάλει τις διαγωνιζόμενες στο πνεύμα της φωτογράφησης μπήκε στη disco και χόρεψε για χάρη τους! Φορώντας ένα δερμάτινο σορτσάκι, κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις πόζες και τον χορό της.

«Πήγα έκανα μία γύρα για εσάς και σας παρακαλώ κάντε και εσείς για εμάς», είπε στα κορίτσια και στη συνέχεια ξεκίνησε η διαδικασία της φωτογράφησης.

Oι διαγωνιζόμενες, έχοντας το κατάλληλο μακιγιάζ, τα ιδανικά ρούχα και μαλλιά, μεταφέρθηκαν στην δεκαετία του ’80. Τα επτά κορίτσια που βρίσκονται στο ριάλιτι, θα πρέπει να χαρίσουν στον φωτογράφο την τέλεια λήψη, χορεύοντας και ποζάροντας ταυτόχρονα.

Βάζουμε και ενα σχόλιο απο αυτη την έγκυρη πηγή που ειναι στην πρώτη θέση: αυτός είναι αισθησιακός χορός ? Συνέλθετε ρε σεις !! λιγούρια του κλικ ! μη ρίχνετε άλλο το επίπεδο, έχετε πιάσει πάτο και δεν το έχετε αντιληφθεί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications