Καταγγελίες μαθητών: 50χρονοι συνδικαλιστές και ακροαριστεροί μας απειλούν
Καταγγελίες μαθητών: 50χρονοι συνδικαλιστές και ακροαριστεροί μας απειλούν

Κλιμακώνονται οι απειλές αριστερών εναντίον των μαθητών που αντιδρούν στην παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στο κρατίδιο των Σκοπίων.

Οργανωμένοι σε συνιστώσες αριστερών κομμάτων και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, δε διστάζουν να εξαπολύουν απειλές σε ανήλικους λόγω των εθνικών τους ανησυχιών.

Μαθητές καταγγέλλουν το πρωτοφανές κλίμα τρομοκρατίας που ασκείται οργανωμένα εις βάρος τους.

«Μουσάτοι 50ρηδες «μαθητές» Γυμνασίου και … Λυκείου κραδαίνοντας ρόπαλα σε αντιφασιστικές αντισυγκεντρώσεις μας απειλούν και μας εκφοβίζουν υπό την ανοχή του κράτους. Πόσο σωστό είναι ενήλικες να απειλούν 15χρονα παιδιά;» αναφέρει ο Θοδωρής Σ., μαθητής από Λύκειο της Αθήνας.

Η Κατερίνα, μαθήτρια από τη Κυψέλη αναφέρει: «Άγνωστοι γράφουν συνθήματα στους τοίχους με απειλές και βρισιές. Ποιος θα διασφαλίσει την σωματική μας ακεραιότητα;«

Στο Γαλάτσι, μας εξηγεί η Μαρία, ότι «μέλη της ΚΝΕ εισέβαλαν στο σχολείο και τραμπούκιζαν συμμαθητές μας που δεν έπαιρναν φυλλάδιά τους.»

Άλλος μαθητής από Λύκειο της Δυτικής Αττικής αναφέρει:

«Είναι αδιανόητο αυτό που ζούμε. Βάζουν περιθωριακούς τύπους παρακομματικών αριστερών οργανώσεων να διεξάγουν δήθεν συλλαλητήρια ενάντια στο «φασισμό», απειλώντας μας ευθέως, διότι διαδηλώνουμε για τη Μακεδονία μας. Κρατάνε πανό που προτρέπουν σε άσκηση βίας.«

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications