Δυστύχημα στην Κυπαρισσία: ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!
Δυστύχημα στην Κυπαρισσία: ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!

Δίνουν τα αυτοκίνητα στα πιτσιρίκια τους και μετα κλαίνε ! πουθενά δεν αναφέρθηκε αυτό ,κάνουν όλοι το κορόιδο και το παίζουν θλιμμένοι κλασική νεοελληνική κουτοπονηριά, στην επαρχία πολλοί "γονείς" δίνουν τα αυτοκίνητά στα κακομαθημένα τους ενώ δεν μπορούν να οδηγήσουν ...

Στην τελευταία του κατοικία ετοιμάζονται να συνοδεύσουν σήμερα τον 15χρονο Ενρίκο Μπουζάνι φίλοι και συγγενείς του άτυχου παιδιού, ενός απο τα τρία που βρίσκονταν στο μοιραίο αυτοκίνητο το οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στην Κυπαρισσία την περασμένη Δευτέρα.

Τριήμερο πένθος έχει κηρυχθεί στην πόλη για τον τραγικό χαμό των τριών παιδιών, που έχασαν τις ζωές τους στην άσφαλτο, όταν έκαναν κοπάνα και πήραν το αυτοκίνητου του πατέρα του ενός.

Εχθές το μεσημέρι η τοπική κοινωνία της Κυπαρισσίας είπε το τελευταίο αντίο στον 15χρονο Χρήστο Μερτάι, ενώ την περασμένη Τρίτη είχε πραγματοποιηθεί η κηδεία του Νίκου Τριαλλώνα, με ολόκληρη την περιοχή να τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία.

Με άσπρα τριαντάφυλλα και δάκρυα στα μάτια συμμαθητές, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον 15χρονο Νίκο ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία στο τροχαίο δυστύχημα. Τα κενοτάφια για τα αγόρια έχουν παραχωρηθεί με απόφαση του Δήμου Τριφυλίας δωρεάν στις οικογένειες, με το δικαίωμα χρήσης πέραν της τριετίας.

Διαβάστε σχόλια σε μια καθεστωτική σελίδα μεταξύ δυο ατόμων , οι περισσότεροι λένε αυτά που λέει ο πρώτος και το παίζουν θλιμμένοι δήθεν, αυτοί ειναι χειρότεροι και ύπουλοι νεοέλληνες υποκριτές, που το παίζουν κάλοι, ενώ στην πραγματικότητα δεν τους ενδιαφέρει,αυτό ειναι χαρακτηριστικό των υποκριτών και των αδίσταχτων, οι κάλοι άνθρωποι δεν έχουν ανάγκη να παριστάνουν τους κάλους και τα λένε αντικειμενικά όπως ειναι με αποτέλεσμα να βγαίνουν οι κακοί από τους κουτοπόνηρους, δώστε βάση πως λέει ψέμματα και βάζει λογία στον άλλον που δεν είπε αυτός ο "άγιος άνθρωπος" :

15 χρονών ρε ανθρωποφάγοι. 15 χρονών ρε ζώα. Βουλώστε το επιτέλους!

Απάντηση :Τι λες βρε κουραμπιέ που θα με πεις και ζώο! Τα μούτρα σου να βρίζεις! Αλλά μάλλον είσαι από εκείνους τους ανεγκέφαλους που δίνουν το αυτοκίνητο στον έφηβο γιόκα για να κάνει το "κομμάτι" του στη πλατεία του χωριού! Από ανόητους σαν εσένα ξεκινάνε τα εγκλήματα της ασφάλτου! Από τη νοοτροπία που κουβαλάς εσύ κι οι όμοιοί σου και τη μεταφέρεις σε νέους ανθρώπους!

Όταν χάνονται τρία παιδιά απλώς σιωπάς. Δεν το παίζεις κριτής ή ιεροκήρυκας, ούτε υβρίζεις τους νεκρούς, ούτε βγάζεις την σκατοψυχία σου με φράσεις όπως "καλά να πάθουν".(ο ίδιος με το πρώτο σχόλιο)

Απάντηση ( λογικός): Που είπα βρε γλυκανάλατε "καλά να πάθουν"; Αλλά να σιωπώ και να σταυροκοπιέμαι, σόρυ δε θα το κάνω, τα προβλήματα δε λύνονται έτσι! Και ξέρεις ποιο είναι το βασικό πρόβλημα κοκοβιέ; Ότι μετά από δυστυχήματα σαν αυτό βρίσκονται ανόητοι και αλλοπαρμένοι όπως εσύ που μένουν στην κλάψα και δεν βλέπουν την αιτία που κάνει "μπαμ" και κρέμεται αγχόνη για να καταδικάσει τα επόμενα θύματα στο επόμενο παρόμοιο "δυστύχημα": Η νοσηρή σας νοοτροπία, η βραχιά σας, η απέραντη βλακεία σας, να δίνετε παράνομα και εγκληματικά σε ανώριμους εφήβους αυτοκίνητο και μηχανάκια! Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications