8 Οκτ 2018

Θεσσαλονίκη: Το βίντεο ντοκουμέντο της άγριας καταδίωξης με πυροβολισμούς

Θεσσαλονίκη: Το βίντεο ντοκουμέντο της άγριας καταδίωξης με πυροβολισμούς

Η καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και δύο βίντεο από κάμερες κλειστού κυκλώματος, δείχνουν ένα μέρος από τα όσα έγιναν, το πρωί της Κυριακής. Αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δυο διακινητές και τους επτά μετανάστες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικός εκτός υπηρεσίας γύρω στις 08.45 εντόπισε στην Εγνατία Οδό ένα ύποπτο αυτοκίνητο με βουλγαρικές πινακίδες στο οποίο επέβαιναν εννέα άνθρωποι. Λόγω της εμπειρίας του κατάλαβε αμέσως ότι επρόκειτο για υπόθεση διακίνησης μεταναστών.

Αμέσως επικοινώνησε με το κέντρο της Αστυνομίας και ακολούθησε την πορεία του οχήματος. Στο μεταξύ μεταξύ οι διακινητές μπήκαν προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην οδό Λαγκαδά, με το ΙΧ του αστυνομικού να τους ακολουθεί. Στο κομβόι προστέθηκαν και περιπολικά αλλά και μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας που είχαν κινητοποιηθεί μετά την αναφορά που είχαν πάρει από τον αστυνομικό.

Έκαναν νόημα στους διακινητές με τους παράνομους μετανάστες να σταματήσουν, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν και αντιθέτως ανέπτυξαν ταχύτητα. Ακολούθησε μία κινηματογραφική καταδίωξη η οποία κατέληξε σε τροχαίο καθώς το αυτοκίνητο με τους διακινητές και τους μετανάστες, όπως αποδείχτηκε, έπεσε πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα, ενώ έπεσαν και πυροβολισμοί στον αέρα για να εξαναγκάσουν τους διακινητές να σταματήσουν.

Στα βίντεο φαίνονται ορισμένοι από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο να προσπαθούν να διαφύγουν μετά τη σύγκρουση με ένα άλλο όχημα και μια μοτοσικλέτα.

Η καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη

 

 

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Θεσσαλονίκη: Το βίντεο ντοκουμέντο της άγριας καταδίωξης με πυροβολισμούς
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications