Δύο επιστήμονες λένε ότι η ψυχή υπάρχει και ότι “δεν πεθαίνει αλλά επιστρέφει στο Σύμπαν”
Δύο επιστήμονες λένε ότι η ψυχή υπάρχει και ότι “δεν πεθαίνει αλλά επιστρέφει στο Σύμπαν”

Αμερικανός γιατρός, ο Δρ Stuart Hamerroff και ο Βρετανός φυσικός Sir Roger Penrose που ανέπτυξε την κβαντική θεωρία της συνείδησης, αναφέρει ότι οι ψυχές μας ειναι μέσα σε δομές που ονομάζονται μικροσωληνίσκοι μέσα στα κύτταρα του εγκεφάλου μας.

Η ιδέα ήρθε εξαιτίας στο ότι ο εγκέφαλος είναι σαν ένας βιολογικός υπολογιστής με 100 τρισεκατομμύρια νευρώνες, των οποίων οι συναπτικές συνδέσεις λειτουργούν ως δίκτυα πληροφόρησης.

Ο Δρ Hameroff, ομότιμος καθηγητής στο τμήμα αναισθησιολογίας και ψυχολογίας και διευθυντής του κέντρου μελετών του πανεπιστημίου της Αριζόνα , και ο Sir Roger εργαστεί πάνω σε αυτό τον τομέα από το 1996.

Υποστηρίζουν ότι οι εμπειρίες μας από τη συνείδηση ​​είναι το αποτέλεσμα των επιπτώσεων της κβαντικής βαρύτητας στους μικροσωληνίσκους, μια διαδικασία που ονομάζουν (Orch-OR).

Ο Δρ Stuart Hamerroff και ο Sir Roger Penrose λένε ότι σε μια εμπειρία κοντά στο θάνατο, τα μικροσωληνάρια χάνουν την κβαντική τους κατάσταση, αλλά οι πληροφορίες μέσα τους δεν καταστρέφονται. Η με πιο κατανοητούς όρους, η ψυχή δεν πεθαίνει, αλλά επιστρέφει στο σύμπαν .

Ο Δρ Hameroff εξήγησε εκτεταμένα τη θεωρία σε ένα ντοκιμαντέρ που διηγείται ο Morgan Freeman , που ονομάζεται Through the Wormhole "Μέσω της σκουληκότρυπας" , το οποίο μεταδόθηκε πρόσφατα από το κανάλι Science στις Ηνωμένες Πολιτείες.

"Ας πούμε ότι η καρδιά σταματά να χτυπά, το αίμα σταματά να ρέει, οι μικροσωληνίσκοι χάνουν την κβαντική τους κατάσταση. Οι κβαντικές πληροφορίες στα μικροσωληνάρια δεν καταστρέφονται, δεν μπορούν να καταστραφούν, απλά διανέμονται και διαχέονται σε όλο το σύμπαν ", δήλωσε ο Δρ Hameroff.

«Εάν ο ασθενής έχει αναβιώσει, η κβαντική πληροφορία μπορεί να επιστρέψει στους μικροσωληνίσκους και ο ασθενής λέει ότι είχα μια μεταθανάτια εμπειρία» συνέχισε ο Δρ Hameroff. Εάν ο ασθενής πεθάνει, "θα ήταν δυνατόν αυτές οι κβαντικές πληροφορίες να υπάρχουν έξω από το σώμα επ 'αόριστον, ως ψυχή"
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ Through the Wormhole Trailer:

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications