Δεν θέλει πίσω το σκύλο του που διασώθηκε από τη φωτιά στο Μάτι – Λέει ότι έχει καμένες πατούσες!
 Δεν θέλει πίσω το σκύλο του που διασώθηκε από τη φωτιά στο Μάτι – Λέει ότι έχει καμένες πατούσες!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Κάτοικος στο Μάτι έβλεπε το σκύλο του λιπόθυμο μετά τη φωτιά και δεν τον φρόντιζε. Επέτρεψε να μεταφερθεί για φροντίδα και μεταφορά σε κτηνιατρική κλινική, μόνο όταν του το ζήτησαν οι εθελοντές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το zoosos, σε κτηνιατρική κλινική στο Πικέρμι Αττικής νοσηλευεται ένας Γερμανικός Ποιμενικός που βρέθηκε λυπόθυμος στην αυλή καμένου σπιτιού στο Μάτι Αττικής. Το καθαρόαιμο ζώο έχει εγκαύματα στις πατούσες του αλλά σύντομα θα γίνει καλά.

Ο άνθρωπος στον οποίο ανήκει το 7χρονο αρσενικό λυκόσκυλο δεν μπήκε καν στον κόπο να αναζητήσει βοήθεια για το τραυματισμένο ζώο του και μόνο αφού του το ζήτησαν ο εθελοντές, τους επέτρεψε να το πάρουν για να το φροντίσουν και να το μεταφέρουν σε κτηνιατρική κλινική για νοσηλεία. Μετά από λίγες μέρες, τους είπε ότι δεν θέλει το κατοικίδιό του γιατί έχει καμένες πατούσες!

Η MKO “Dogs Voice” αναζητά για αυτό το πλάσμα τον κατάλληλο κηδεμόνα αυτόν που δεν θα τον εγκαταλείψει ποτέ, αυτόν που θα νοιαστεί να είναι στο πλάι του μετά από αυτήν την κόλαση που βίωσε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications