«Μίλησε» η νεκροτομή για την άτυχη Οδύσσεια

Τη νεκροτομή στη σορό της άτυχης 24χρονης διενήργησε εχθές το πρωί ο ιατροδικαστής Σοφόκλης Σοφοκλέους.

Σ’ ασφυξία, συνεπεία συμπίεσης του θωρακικού τοιχώματος, οφείλεται ο θάνατος της άτυχης Οδύσσειας Ιακώβου, στη σορό της οποίας διενεργήθηκε εχθές το πρωί νεκροτομή.

Η άτυχη Οδύσσεια έχασε ακαριαία τη ζωή της, όταν στην προσπάθειά της να πιάσει νερά από ράφι, στο εστιατόριο όπου δούλευε, το ράφι έγειρε, με αποτέλεσμα να την καταπλακώσει.

Ποινική διαδικασία βρίσκεται σ’ εξέλιξη αναφορικά με την υπόθεση του τραγικού θανάτου της 24χρονης Οδύσσειας Ιακώβου το περασμένο Σάββατο στον Στρόβολο

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας έχει αρχίσει τις διαδικασίες της ποινικής έρευνας, σύμφωνα με τον Δι/ντή του Τμήματος, ο οποίος μίλησε στο SigmaLive.

Τι λέει ο σύζυγός της

Απέραντη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος της 25χρονης Οδύσσειας Ιακώβου, που έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς και τόσο άδικα αφήνοντας πίσω της σύζυγο, ένα τρίχρονο αγγελούδι και πολλά όνειρα για τη ζωή.

Έχασε τη ζωή της στο μεροκόματα, στην προσπάθεια της να βγάλει τα προς το ζην για να μεγαλώσει το μικρό της κοριτσάκι.

Η μοιραία στιγμή με το ατύχημα στο καφεστιατόριο που εργαζόταν της στοίχισε της ζωή και βύθισε σε θλίψη οικογένεια, συγγενείς, φίλους αλλά και ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications