Στην παραλία της Γεωργίας,βρέθηκε νεκρό ένα άγνωστο  πλάσμα που μοιάζει με δεινόσαυρο!
Στην παραλία της Γεωργίας,βρέθηκε νεκρό ένα πλάσμα που μοιάζει με δεινόσαυρο!

Στην παραλία St.Simons της Γεωργίας βρέθηκε ένα πολύ περίεργο πλάσμα, παρόμοιο με αρχαίο δεινόσαυρο της θάλασσας.

Σύμφωνα με το News4Jax,την φωτογραφία του αγνώστου πλάσματος της θάλασσας την έστειλε ο Jeff Warren προς την ιστοσελίδα News4Jax , ο οποίος την Παρασκευή επισκέφτηκε το Εθνικό Καταφύγιο άγριας ζωής μαζί με το γιο του και είδε αυτό το πλάσμα στην παραλία.

Η συνοδευτική επιστολή του Jeff γράφει οτι στην αρχή νόμιζε ότι ήταν μια νεκρή φώκια, αλλά όσο περισσότερο κοίταζε το πτώμα, τόσο πιο πολύ ηταν πεπεισμένος ότι ήταν κάτι άλλο,σαν το τέρας από το Loch Ness.

Στο πλάσμα φαίνεται ένας μακρύς λαιμός που τελειώνει σε κάτι που μοιάζει με ένα ανοιχτό στόμα.

Η ουρά του πλάσματος είναι λίγο σαν την ουρά ενός είδους καρχαρία, αλλά ο καρχαρίας δεν έχει τόσο μακρύ και λεπτό λαιμό. Όπως κάθε καρχαρίας, η δελφίνι ή φάλαινα.

Το συνολικό μήκος του πλάσματος ηταν 4-5 πόδια (1,2 - 1,5 μέτρα). Το είδος του δεινοσαύρου της θάλασσας που μοιάζει (Πλησιοσαύρος η Ελασμόσαυρος), όπως είναι στην εικόνα παρακάτω, άλλα σε πολύ μικρο μέγεθος, μπορεί να ηταν ένα μωρό.

Επίσης ο Jeff περιγράφει πολλά μικρά δόντια που ήταν στο ανοιχτό στόμα του πλάσματος. Ενώ παραμένει ένα μυστήριο τι είδους πλάσμα ηταν και αν κάλεσαν δημοσιογράφους ή επιστήμονες να ερευνήσουν το πτώμα. Το σημείωμα δεν λέει τίποτα γι 'αυτό. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications