Απίστευτο βίντεο με φώτα σαν πόλης στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης!!!
Απίστευτο βίντεο με φώτα σαν πόλης στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης!!!

Αυτά ειναι απίστευτα πλάνα που έχουν αποσιωπηθεί από τη NASA καταγραφής του 1968, ένα χρόνο πριν από την υποτιθεμένη πρώτη προσσελήνωση στο φεγγάρι το 1969 στην αποστολή Apollo.

Τα πλάνα διέρευσαν στις 17 Ιανουαρίου του 2016,στο Deep Web. Σύμφωνα με τους ερευνητές οι λήψεις έγιναν κατά τη διάρκεια της εικοστής και έβδομης μυστικής αποστολής της NASA.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν ξανά πήγαν η δεν πήγαν πότε στο φεγγάρι;

Θα μπορούσε να είναι μια πόλη βάση από έναν εξωγήινο πολιτισμό; Ή μήπως είναι αποικίες Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος;

Ωστόσο, θα μπορούσαμε να πούμε ότι βίντεο αυτού του τύπου είναι ψευδείς. Δυστυχώς υπάρχουν πολλές παραπληροφορίες, και ψεύτικα βίντεο που δημιουργεί το ίδιο το σύστημα πολλές φόρες ώστε γελοιοποίησει τέτοια θέματα και τα αληθινά βίντεο και πληροφορίες που βγαίνουν στο φως , οπως χλευάζει με τους δούρειους ίππους του πάσης φύσεως άβολες αλήθειες και μετά με την σειρά τους οι μειωμένης νοητικής ικανότητας η αλλιως χρήσιμα γκοΐμ στην γλωσσά αυτών των εισβολέων, τα γκοΐμ ειναι "χρήσιμα" οχι μονο να εκτελούν εντολές τους αλλα και να ζευγαρωνουν με μη γκοΐμ για να γίνεται ο εκφυλισμός (οι τελευταίες πληροφορίες απευθύνονται σε λίγους "εκλεκτούς" οι άλλοι δεν μπορούν καν να διανοηθούν ούτε καν τα αυτονόητα οχι τα μυστικά που γνωρίζουν οι μύστες)©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications