Πως ειναι το εσωτερικό ενός UFO? γνωρίστε το μέσα απο μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν απαχθεί απο εξωγήινους!
Πως ειναι το εσωτερικό ενός UFO? γνωρίστε το μέσα απο μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν απαχθεί απο εξωγήινους!

Η "επιστημονική φαντασία" έχει ξεπεραστεί απο την ωμή πραγματικότητα στην πράξη! με "νυχιά και δόντια" κρατούν τις μάζες στον σκοταδισμό, οτι οχι μονο υπάρχουν αλλα έρχονται στον κόσμο μας, όχι ένα είδος αλλα πολλά εξωγήινα όντα, που έχουν απαγάγει ανθρώπους παρά τη θέλησή τους, και τους μεταφέρουν άλλου συνήθως μέσα στα διαστημόπλοια τους , η ταμπέλα που βάζουν σε τέτοια θέματα ειναι το κλασικό "θεωρίες συνωμοσίας" για να αποκρύψουν την συνωμοσία .

Το ότι ο κόσμος θα έπρεπε να ηταν άνετος και επίγειος παράδεισος δεν το έχει σκεφτεί κάνεις ειδικά με τόση τεχνολογία ,αντί αυτού συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο! "θεωρίες συνωμοσίας" ειναι και αυτο??? ... Οι ιστορίες των απαχθέντων μας λένε κυρίως ότι οι απαχθέντες χάνουν την αίσθηση του χρόνου και την συνείδηση τους ​​πριν μεταφερθούν σε ένα διαστημόπλοιο κοινός UFO.

Μόλις εισέλθουν στο διαστημόπλοιο, τους βάζουν σε ένα δωμάτιο που μοιάζει με ένα εργαστήριο, όπου οι εξωγήινοι εκτελούν πειράματα ή έρευνες πάνω στον άνθρωπο . Οι άνθρωποι που έχουν απαχθεί επιβεβαιώνουν οτι γίνεται κάποιου είδους επέμβαση στο μυαλό τους και δεν θυμούνται σχεδόν τίποτε για το τι έχει γίνει ακριβώς ,κάποιοι έχουν απαχθεί και δεν το ξέρουν καν .

Αυτοί οι άνθρωποι περιγράφουν συνήθως ένα δωμάτιο όπου εισάγονται ως ένα στρογγυλό δωμάτιο, με ένα θόλο, το δωμάτιο αυτό έχει ένα διάχυτο φως που αναδύεται από τους τοίχους και το πάτωμα. Το πιο περίεργο της υπόθεσης ειναι ότι μερικοί άνθρωποι που τους είχαν απαγάγει και τους επιστρέφουν, έχουν μεταλλικές συσκευές μέσα στο σώμα τους, ή σημάδια ή ουλές άγνωστης προέλευσης ,και αυτο ειναι ζωντανή απόδειξη για τα λεγόμενα τους .

Ο Thomas E. Bullard, αφού διενήργησε μελέτη για 309 περιπτώσεις απαγωγής, αναφέρει ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, τα ακόλουθα τείνουν να συμπίπτουν με αυτή τη σειρά. καταγραφή, εξέταση, εκδρομή ή ταξίδι σε άλλους κόσμους, θεολογία (εμφάνιση κάποιας θεότητας), επιστροφή και συνέπειες.

Οι απαχθέντες υποφέρουν συχνά απο ένα είδος αμνησίας και όταν επιστρέφουν βλέπουν οτι έχουν περάσει αρκετές ώρες, και δεν θυμούνται τι συνέβη σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Μέσω της ύπνωσης, είναι δυνατόν να να θυμηθούν τι συνέβη σε εκείνη την περίοδο που δεν θυμάται. Ο Antonio Ribera στο βιβλίο του που δημοσιεύθηκε το 1981 "Αρπαγμένος από τους εξωγήινους", μας λέει για το θέμα:

"Γενικά θυμούμαι την αρχή και το τέλος της απαγωγής, αλλά το κεντρικό μέρος της απαγωγής (το σημαντικότερο) έχει διαγραφεί από το συνειδητό μυαλό. Η διαγραφή αυτή έχει γίνει σίγουρα μέσω της ύπνωσης η κάποια συσκευής, και οι απαχθέντες( άτομα και των δύο φύλων, αν και οι περισσότεροι ειναι αντρες) είναι υγιή, φυσιολογικοί άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το θέμα των UFO. " Και εδώ ειναι άλλη μια προπαγάνδα που κάνουν, οτι αυτοι που λένε οτι έχουν απαχθεί ειναι γραφικοί, τρελοί, συνωμοσιολόγοι!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications