8 Ιαν 2018

Τα δίποδα αιγοπρόβατα γιόρτασαν και πάλι σε όλο τον κόσμο την «Ημέρα χωρίς παντελόνι»!

Τα δίποδα αιγοπρόβατα  γιόρτασαν και πάλι σε όλο τον κόσμο την «Ημέρα χωρίς παντελόνι»!

Προς ολοταχώς σε ένα κόσμο υπάκουων ζώων στο μυαλό, το επίπεδο νοημοσύνης έχει πέσει κατακόρυφα τα τελευταία χρονιά, βασικά απο τοτε που άρχισαν να εμβολιάζουν ομαδικά τις μάζες, έγιναν 20 φόρες πιο ηλίθιοι διανοητικά οι πιο επιρρεπής(όλοι όσοι έχουν αφρικανικά γονίδια e1d1 κτλ) σε σχέση με άλλους. Αυτοί έχουν και την ιδεολογία του συστήματος οπως τους μαθαίνουν απο το σχολείο,που δεν άλλη απο απο τον αριστερισμό-κομμουνισμό.

Η Παγκόσμια Ημέρα ηλίθιων μασονοκινούμενων πότε ειναι? «Ημέρα χωρίς παντελόνι» γιατί δεν φοράνε φούστες τότε? και αυτές οι ηλίθιες θα ειναι και φεμινίστριες!που όταν πάει να τις φλερτάρει κάποιος τον βλέπουν ως βιαστή, θα τον λένε σ@ξιστή μισογύνη και λοιπες μασονικές καραμέλες, και οτι τους έκανε σ@ξουλικη παρενόχληση μέχρι να βρεθεί ένας λαθρο, που υποστηρίζουν (εκεί δεν λένε τίποτα τι και αν οι πιο πολλοι λαθρο έχουν τέτοιες τάσεις, και η ίδια η θρησκεία τους βλέπει την γυναικά ως κατώτερο ον) να βιάσει καμια βλαμμένη ξυνομουρα απο δαύτες και έρθουν στα ίσια τους,οι πιο πολλές ειναι γυναίκες οπως φαίνεται που ελέγχονται και καλύτερα .

Ομάδες νεαρών -ως επί το πλείστον- επιβατών εμφανίστηκαν με τα εσώρουχά τους για να γιορτάσουν με κάθε... τιμή για μια ακόμα φορά την Παγκόσμια Ημέρα χωρίς Παντελόνι.

Οι διοργανωτές από την ομάδα «ImprovEverywhere» παρακινούν νέους από όλο τον κόσμο να το τολμήσουν κάθε πρώτη Κυριακή του Ιανουαρίου και η αλήθεια είναι ότι από το 2002 που ξεκίνησε η συγκεκριμένη παράδοση στη Νέα Υόρκη, με 1.500 συμμετοχές, έχει εξαπλωθεί ραγδαία.

Εκείνη η ημέρα έμεινε γνωστή ως «No Trousers on the Tube Day» και από τότε το «πείραμα» έγινε μόδα και κάθε χρόνο μια μέρα του χρόνου στα μετρό των μεγάλων μητροπόλεων οι «τολμηροί» συμμετέχουν σε αντίστοιχες εκδηλώσεις.

Φέτος γιορτάστηκε σε διάφορες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Βερολίνο, η Βαρσοβία και η Πράγα


Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τα δίποδα αιγοπρόβατα γιόρτασαν και πάλι σε όλο τον κόσμο την «Ημέρα χωρίς παντελόνι»!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications