Θρίλερ στον Κορυδαλλό: Νεκρός στο κελί του ο δράστης της άγριας δολοφονίας της 51χρονης φίλης του στο Περιστέρι
Θρίλερ στον Κορυδαλλό: Νεκρός στο κελί του ο δράστης της άγριας δολοφονίας της 51χρονης φίλης του στο Περιστέρι

Βρέθηκε σε κώμα ενώ ο Αλβανός συγκρατούμενός του βρέθηκε με κομμένες της φλέβες του.

Νεκρός μέσα στο κελί του βρέθηκε ο 45χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Ιούλιο του 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1 ο δράστης βρέθηκε σε κώμα ενώ ο Αλβανός συγκρατούμενός του βρέθηκε με κομμένες της φλέβες του.
Σημειώνεται ότι ο περιστατικό σημειώθηκε την Πρωτοχρονιά στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι δύο κρατούμενοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο των φυλακών όπου ο 45χρονις δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Αλβανός συγκρατούμενός του που σώθηκε, κατέθεσε στις Αρχές ότι οι δυο τους έκαναν χρήση ηρωίνης και ο ίδιος έκοψε τις φλέβες του για να μην πέσει σε κώμα.

Ο δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο
Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος ήταν ο δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας που σημειώθηκε στις 20 Ιουλίου 2017 στο Περιστέρι.

Ο 45χρονος είχε πάρει τότε άδεια από το Δαφνί όπου νοσηλευόταν.

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε, όταν ο ψυχίατρος του Νοσοκομείου κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο 45χρονος ασθενής του, του είπε πως δολοφόνησε την 51 ετών σύντροφό του. Η γυναίκα βρέθηκε στο σπίτι της στο Περιστέρι νεκρή με τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο την σύζυγό του πριν δέκα χρόνια. Μετά το έγκλημα είχε διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρική κλινική.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του δράστη, με την άτυχη γυναίκα είχε γνωριστεί στην ψυχιατρική κλινική που νοσηλευόταν , καθώς το θύμα εργάζονταν εκεί ως καθαρίστρια , στον ξενώνα που νοσηλευόταν. Ο δράστης πήγαινε στο σπίτι της έτρωγαν, περνούσαν χρόνο μαζί και επέστρεφε στον ξενώνα που νοσηλευόταν στην κλινική στο Δαφνί.

«Η ίδια δουλειά είχε γίνει πριν χρόνια στο Λουτράκι γιατί ζήλευε με μία φιλενάδα που είχε. Είχε πάει για Σαββατοκύριακο με την κοπέλα και έγινε ότι έγινε. Είχε πάρει λέει κοκαΐνη τότε, ναρκωτικά, πάλι τώρα λένε είχε πάρει, αλλά δεν τα βλέπανε στην κλινική; Αφού κάθε βράδυ του δίνανε φάρμακα! Δεν τα ξέραμε εμείς αυτά. Εδώ πέρα δεν έδειχνε να έχει πρόβλημα, τα έκανε κρυφά», λέει συγκλονισμένος. 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications