Γιατί «σπάστηκε» η Τζούλια Αλεξανδράτου στο κάστινγκ για το Survivor 2 (βίντεο)
Γιατί «σπάστηκε» η Τζούλια Αλεξανδράτου στο κάστινγκ για το Survivor 2 (βίντεο)

Πληροφορίες για τις οντισιόν του Survivor 2 έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».
Σύμφωνα με την εκπομπή, η Τζούλια Αλεξανδράτου ήταν στα πρόσωπα που δήλωσαν από μόνα τους συμμετοχή στο παιχνίδι και κλήθηκε μαζί με άλλα άτομα για κοινή συνέντευξη, κάτι που στην ίδια δεν άρεσε καθόλου.

«Έχουμε τώρα ένα όνομα έκπληξη. Έφτιαξε μόνη της το email και το έστειλε στην παραγωγή. Μιλάμε για την Τζούλια Αλεξανδράτου που είπε θέλω να πάω στο Survivor» αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, αποκαλύπτοντας και το παρασκήνιο του ενδιαφέροντος που έδειξε το πρώην μοντέλο για να συμμετάσχει στο Survivor 2 αλλά και το τι έγινε στη συνέχεια.

«Μόνη της έστειλε το email, της λένε πολύ ωραία λοιπόν περάστε για το πρώτο κάστινγκ που είναι οι συνεντεύξεις.
Στις συνεντεύξεις δεν είναι ένας ένας ξεχωριστά γιατί είναι και πολύς ο κόσμος. Είναι τέσσερις – τέσσερις μαζί και η Τζούλια δεν το περίμενε αυτό, να είναι με άλλους τρεις κοινούς θνητούς. Με το που πάει λοιπόν εκεί, λέει «ρε παιδιά τι γίνεται εδώ πέρα, εγώ είμαι η Τζούλια, θα δώσω συνέντευξη μαζί με άλλους τρεις που δεν τους ξέρει η μάνα τους;»

Εκείνη λοιπόν, μαθαίνω, ήταν πολύ ειρωνική απέναντι στους άλλους τρεις και στην παραγωγή. Φεύγει. Περίμενε το δεύτερο τηλεφώνημα για να πάει, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ. Πόρτα προφανώς έριξε ο ΣΚΑΪ στην Τζούλια» ανέφερε συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications