9 Ιαν 2018

Το Φαινόμενο Της Τηλεκίνησης - η δύναμη του νου στην ύλη!

Το Φαινόμενο Της Τηλεκίνησης - η δύναμη του νου στην ύλη!

Ακόμα πιο εντυπωσιακό από την τηλεπάθεια είναι το φαινόμενο της τηλεκίνησης ή ψυχοκίνησης.Τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί και αποδειχθεί επιστημονικά μοιάζουν πολλές φορές με θαύματα:

Αντικείμενα που αιωρούνται σε δωμάτια που διασχίζουν με ανεξήγητο τρόπο χιλιάδες μίλια, λάμπες που αναβοσβήνουν από αόρατα χεριά, δείκτες ρολογιών που γυρίζουν χωρίς να τους αγγίζει κανείς, πυξίδες που τρελαίνονται, μεταλλικά αντικειμενικών που λιώνουν πάνω στις παλάμες προικισμένων ατόμων.

Το φαινόμενο της τηλεκίνησης.Ποια δύναμη τα προκαλεί όλα αυτά;

Η πρώτη κάπως απλοϊκή άποψη των πνευματιστών ήταν ότι κάποια (θρασύτατα και άτακτα πνεύματα) ήταν οι αιτίες των φαινομένων. Οι Γερμανοί πνευματιστές ονόμασαν αυτό το φαινόμενο (πολτεργκάιστ) που σημαίνει στα γερμανικά ακριβώς άτακτο πνεύμα.

Σήμερα μετά τη διεξαγωγή πειραμάτων και ερευνών έχει αποδειχθεί ότι οι δράστες αυτών των φαινομένων δεν είναι πνεύματα ή φαντάσματα αλλά ο ίδιος ο άνθρωπος όταν βάζει σε κίνηση τις κρυμμένες ψυχικές και διανοητικές του δυνάμεις. Τα περιστατικά αυτά όταν είναι ανεξέλεγκτα, φαίνονται να συνδέονται με κάποια νεαρά άτομα ή με ψυχικές καταστάσεις ατόμων που περνούν κρίση.

Φαίνεται ότι οι ψυχικές συγκρούσεις που δεν μπορούν να απελευθερωθούν όταν γίνεται επαφή με άλλους ανθρώπους , απελευθερώνονται με ένα ψυχοκινητικό ξεφόρτωμα σε άψυχα αντικείμενα. Η τηλεκίνηση όπως και η τηλεπάθεια φαίνεται να εξαρτάτε από την απόσταση τουλάχιστον σε αυτές τις περιπτώσεις οπού δεν είναι φανερή η δύναμη ή το άτομο που προκαλεί αυτά τα φαινόμενα Η τηλεκίνηση μπορεί σήμερα να μελετηθεί με ηλεκτρονικά μηχανήματα που καταγράφουν όλα τα στοιχεία του φαινομένου.

Η περίφημη και πασίγνωστη Ρωσίδα Κουλαγκινα υπήρξε το μεγαλύτερο διάμεσο τηλεκίνησης. Οι ικανότητες της τράβηξαν την προσοχή των επιστημόνων και έγινε αντικείμενο σοβαρής μελέτης για τη θαυμαστή ικανότητα που διέθετε να μετακινεί αντικείμενα μονό με την δύναμη της σκέψης. Η Κουλαγκινα είχε την ικανότητα να (βλέπει) αντικείμενα που ήταν μέσα στις τσέπες των ανθρώπων.

Ακόμη μπορούσε να κάνει διαγνώσει ασθενειών, που εμφανιζόταν στο νου της ως εικόνες. Αλλά εκεί που υπήρξε καταπληκτική ήταν ο τομέας της τηλεκίνησης Τα αξιοσημείωτα κατορθώματα της έγιναν γνωστά στη Δύση το 1968 από τις εφημερίδες και τα περιοδικά.

Η ιδία βεβαίωνε ότι για να πετύχει την κίνηση του αντικείμενου από απόσταση, έπρεπε να συγκεντρωθεί απόλυτα με στο στόχο της και να διώξει οποιαδήποτε άλλη σκέψη από το νου της. Το περίφημο αυτό μέντιουμ είχε ακόμα την ικανότητα να θεραπεύει με την απλή τοποθέτηση των χεριών της επάνω στη πάσχουσα περιοχή.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το Φαινόμενο Της Τηλεκίνησης - η δύναμη του νου στην ύλη!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: