8 Ιαν 2018

Συνέλαβαν Παλαιστίνιο στο κέντρο της Αθήνας: Είχε στο κινητό του έτοιμες προς εκτύπωση κλεμμένες ταυτότητες

Συνέλαβαν Παλαιστίνιο στο κέντρο της Αθήνας: Είχε στο κινητό του έτοιμες προς εκτύπωση κλεμμένες ταυτότητες

Είχε διαβατήριο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ιταλική ταυτότητα με δική του φωτογραφία και στοιχεία άλλου ατόμου, ενώ στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίστηκαν και

φωτογραφίες δελτίων ταυτοτήτων έτοιμες προς εκτύπωση Μια περίεργη υπόθεση εξετάζει η Κρατική Ασφάλεια. Το μεσημέρι της Κυριακής συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στο κέντρο της Αθήνας ένας 30χρονος αλλοδαπός, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 116, καθώς θεωρήθηκε πως κινείται ύποπτα κοντά σε ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ.

Ο άντρας είναι Παλαιστίνιος, είχε όμως διαβατήριο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο και αφού τον οδήγησαν στο ΑΤ Εξαρχείων η προσαγωγή έγινε άμεσα σύλληψη. Στην κατοχή του βρέθηκαν 27 γραμμάρια χασίς ενώ έφερε ιταλική ταυτότητα με φωτογραφία δική του και στοιχεία άλλου ατόμου. Στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίστηκαν και φωτογραφίες δελτίων ταυτοτήτων έτοιμες προς εκτύπωση.

Μια από αυτές, μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε ήταν ελληνική ταυτότητα που είχε δηλωθεί κλεμμένη και στην οποία είχε τοποθετήσει δική του φωτογραφία.

Η υπόθεση κρίθηκε σοβαρή και ο φάκελός του «έφυγε» από τα Εξάρχεια και μεταφέρθηκε στην Κρατική Ασφάλεια.

Ο συλληφθείς δήλωσε φοιτητής ο οποίος διαμένει στην Αγία Παρασκευή και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Αυτό που εξετάζουν τώρα οι αστυνομικοί είναι γιατί είχε στην κατοχή του τις ταυτότητες και τι σκόπευε να κάνει με αυτά.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Συνέλαβαν Παλαιστίνιο στο κέντρο της Αθήνας: Είχε στο κινητό του έτοιμες προς εκτύπωση κλεμμένες ταυτότητες
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: