7 Ιαν 2018

Ο Μπουτάρης για το Μακεδονικό συλλαλητήριο: «Δεν μπορεί ο καθένας να τσιρίζει και να φωνάζει ότι θέλει στους δρόμους» (vid)

Ο Μπουτάρης για το Μακεδονικό συλλαλητήριο: «Δεν μπορεί ο καθένας να τσιρίζει και να φωνάζει ότι θέλει στους δρόμους» (vid)

Στην τελετή αγιασμού των υδάτων στην παλαιά παραλία της Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Άνθιμου πως «Μακεδονία είναι Ελλάδα», τόνισε ότι «ούτε εγώ ούτε ο Μητροπολίτης εκφράζουμε την εξωτερική πολιτική της χώρας, ούτε την χαράσσουμε. Εγώ ξέρω ότι με τους γείτονές μας πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις».

Επανέλαβε επίσης, πως διαφωνεί με το συλλαλητήριο που διοργανώνεται στην 21 Ιανουαρίου αλλά και τις υπογραφές που συγκεντρώνονται για τον όρο «Μακεδονία».

«Διαφωνώ και έχω πει κακές λέξεις για τα συλλαλητήρια. Αυτά τα συλλαλητήρια δεν εκφράζουν την κοινή γνώμη.

Δεν μπορεί ο καθένας να τσιρίζει και να φωνάζει ότι θέλει στους δρόμους. Δεν μπορεί σε μία τέτοια φάση να υπάρχουν ακραίες αντιλήψεις.

Στα Σκόπια δεν κάνουν συλλαλητήρια», δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

5σχόλια:

Ο Μπουτάρης για το Μακεδονικό συλλαλητήριο: «Δεν μπορεί ο καθένας να τσιρίζει και να φωνάζει ότι θέλει στους δρόμους» (vid)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .

ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΙΛΑΚΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΟΥ?

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ;;;ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ;;; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ;;;ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΣ Η' ΠΑΡΤΑ ΟΛΑΣ;;;; ΜΠΟΥΤΑΡΗ , ΑΝ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;;; ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ; ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΠΟΥ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ Η' ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ;;; Η ΚΑΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΡΟ'Υ'ΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.ΟΧΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ .ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΠΩΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΓΗΤΗΣ ΜΑΣ. ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ.ΔΕΣΠΟΙΝΑ

no imagexrysa

mpoutari ai pniksou me8istaka

no imageΑνώνυμος

Μπουταρη δεν τα ελεγες αυτα με τις «παρελασεις»gay parade!!!!
Αυτοι τσιριζαν πιο πολυ!!!!!!

Ο μαλακας δεν είναι τους Σκοπιανούς να τραγουδάνε εν χορό" Η Θεσσαλονίκη είναι δική μας"; Τι μαλακίες μας λέει ο ξεφτιλισμενοι.

+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: