Οι ληστές που έμπαιναν σε σπίτια συνταξιούχων! αν αυτοι όλοι ειναι καθαροί “Έλληνες” στο γένος με “καθαρό DNA” εγώ ειμαι ο Δίας !
Οι ληστές που έμπαιναν σε σπίτια συνταξιούχων! αν αυτοι ειναι “Έλληνες” στο γένος με “καθαρό DNA” εγώ ειμαι ο Δίας ϟϟ!

Βλέποντας κανείς τις φώτο νομίζει αρχικά οτι ειναι Πακιστανοι η της ISIS μερικοι εξ αυτών, οι μιγάδες της μεσογείου!!!κάτα τα αλλα πουλάνε το παραμύθι περί καθαρού DNA! Εμείς τα λέγαμε εδώ: Φαλμεράϋερ: Ο μεγαλύτερος ανθέλληνας όλων των εποχών για όσους έχουν αυταπάτες!για όσους εχουν το γνώθι σαυτόν σωστά έλεγε (ίσως με λίγο υπερβολή ) ! δεύτερο ποιοι λένε αυτα τα παραμυθία για καθαρό DNA, για να μην γίνει πότε αληθινή ερευνά και ανάλυση DNA και βγουν άλλα στην επιφάνεια του τύπου οτι πολλοί κομμουνιστές αριστεροί οχι μονο δεν έχουν ουδεμιά σχέση με καυκάσιους, αλλα ούτε καν κοινή καταγωγή, και πολλοι εξ αυτών ειναι και Οβριοί στο γένος ??? ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΕΝ ΧΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ πολλοι νεοέλληνες ειναι ίδιοι με τους άραβες!!!!

Ιδού : Η καθεστωτική ιστοσελίδα huffingtonpost λέει οτι νέα μελέτη DNA καταρρίπτει τη θεωρία του Φαλμεράυερ! σημειώστε ότι η "μελέτη" έγινε εξ αποστάσεως ως δια μαγείας! αν οι Γερμανοί που έλεγαν μονο αλήθειες (διότι δεν ειχαν μασονικό έλεγχο οπως γίνεται σήμερα παντού) αν έλεγαν οτι η Γη ειναι στρόγγυλη τότε (οι "κακοί ναζι" που ηταν καθαροί καυκάσιοι κατά 70% το 1930 γιαυτό και έφεραν την τεχνολογική πρόοδο, και οχι Μογγόλοι που λένε ψευδώς ) αυτοι σήμερα του συστήματος θα έλεγαν οτι ειναι επίπεδη!!με επιστημονικά στοιχειά! θα έβαζαν ψευτο-επιστήμονες δικούς τους με ψεύτικα στοιχειά οπως κάνουν σε άλλα θέματα..

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 10 μελών εγκληματικής ομάδας, που διέπρατταν κλοπές από οικίες ηλικιωμένων, στις οποίες εισέρχονταν προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρείας ηλεκτρικού ρεύματος ή τους συντηρητές ανελκυστήρων, ή τους ηλεκτρολόγους και εξαρθρώθηκε στις 27-11-2017 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους συλληφθέντες:

1. ΤΣΑΚΙΡΗ Νικόλαο-Σάββα του Κωνσταντίνου και της Δήμητρας γεννηθέντα στις 1-3-1994 στην Αθήνα

2. ΤΣΑΚΙΡΗ Γεράσιμο του Κωνσταντίνου και της Δήμητρας, γεννηθέντα στις 20-5-1996 στην Αθήνα

3. ΤΣΑΚΙΡΗ Αλέξανδρο του Νικολάου και της Μηλίτσας, γεννηθέντα στις 2-10-1986 στην Αθήνα

4. ΑΣΗΜΑΚΗ Αλέξανδρο του Αντωνίου και της Χριστίνας, γεννηθέντα στις 7-1-2002 στην Αθήνα

5. ΤΣΑΚΙΡΗ Βασίλειο του Εμμανουήλ και της Παναγιώτας, γεννηθέντα στις 19-4-1991 στην Αθήνα

6. ΣΕΪΝΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη του Αλέξανδρου και της Μαρίας, γεννηθέντα στις 26-2-1991 στην Αθήνα

7. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ Νικόλαο του Πέτρου και της Ειρήνης γεννηθέντα στις 25-1-1992 στην Αθήνα

8.ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗ Χρήστο του Γεράσιμου και της Άννας γεννηθέντα στις 17-6-1986 στην Πάτρα

9.ΒΕΛΗ Αριστείδη του Γεράσιμου και της Μαρίας γεννηθέντα στις 18-6-1993 στην Αθήνα

10. ΚΑΜΠΕΡΗ Ευφροσύνη-Μαρία του Κωνσταντίνου και της Τσαμπίκας γεννηθείσα στις 30-9-1996

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.http://www.mikrometoxos.gr/Αυτοί-είναι-ληστές-που-έμπαιναν-σε-σπί/

Πως γίνεται το 40 να υπάρχουν τέτοιοι πινάκες και οχι σήμερα? και λένε ψέμματα οτι ειναι όλοι Έλληνες όταν περίπου 25.000 κομμουνιστές σημιτικές φυλές δήλωναν ανθέλληνες επίσημα σε funpage?.

ΥΓ ΤΟ "ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΒΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ! ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΙΔΕΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΧ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΛΑΘΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ Η ΕΙΝΑΙ ΑΔΊΣΤΑΧΤΟΙ = ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ...

Σε πολλούς δεν αρέσει η αλήθεια αλλα δεν μας ενδιαφέρει καν, αφού έτσι και αλλιως δεν εκτιμούν τίποτα οι πιο πολλοί, δείτε τι ιστοσελίδες έχουν στην πρώτη θέση για να καταλάβετε τι εννοώ, μπορούσαμε και εμείς να τα έχουμε καλά με όλους για μα μην χάνουμε πιστούς! άλλα έχουμε καθαρή την συνείδηση(οι βάρβαροι δεν έχουν τέτοια κολλήματα) και ανοίγουμε τα μάτια σε "τυφλούς" οπως έχουμε ανατρέψει και άλλες " αυταπάτες " κατα καιρούς! ας πάνε να διαβάζουν κομμουνιστές που τους χαϊδεύουν τα αυτια και γράφουν για "συμπολίτες μας" υποκριτικά και τους κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα τους μόνιμος ,να είστε καχύποπτοι με αυτούς που παρουσιάζονται ως φωστήρες, οι 52.ΟΟΟ Οβριοί του 40 (ηταν όλοι κομμουνιστές) ειναι αναμεσα μας απο τότε και το παίζουν Έλληνες! δεν έφυγαν πότε απο την Ελλάδα!αντίθετα πολλαπλασιάστηκαν.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications