Στην κατεχόμενη Γερμανία μια 89χρονη Γιαγιά Καταδικάστηκε Σε Φυλάκιση Για Την Αμφισβήτηση Του Ολοκαυτώματος!
Στην κατεχόμενη Γερμανία μια 89χρονη Γιαγιά Καταδικάστηκε Σε Φυλάκιση Για Την Αμφισβήτηση Του Ολοκαυτώματος!

Κατά τα άλλα σύμφωνα με τους αριστερούς και πάσης φύσεως ηλίθιων η "ναζιστική Γερμανία" επιβάλει μετρά στην Ελλάδα! και κάνει κουμάντο σε όλη την Ευρώπη ! αυτα ισχυρίζονται ηλίθιοι μαζί με τους αριστερούς που κάνουν μόνιμος προπαγάνδα!!

Μια 89χρονη γερμανίδα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 14 μηνών για υποκίνηση φυλετικού μίσους(?).

Η Ursula Haverbeck, που συχνά αναφέρεται από τον γερμανικό Τύπο ως «Γιαγιά Ναζί», είναι γνωστή για τις εξτρεμιστικές απόψεις της, που την έφεραν αντιμέτωπη με τους γερμανικούς νόμους, για ρητορική μίσους, στο παρελθόν – ενώ τα δικαστήρια της είχαν δώσει προηγουμένως πρόστιμα και άλλη ποινή με αναστολή.

Στη Γερμανία, οποιοσδήποτε αρνείται δημοσίως, δεν επικυρώνει ή παίζει με την εξόντωση των Εβραίων, κατά τη διάρκεια του καθεστώτος του Αδόλφου Χίτλερ, μπορεί να καταδικαστεί σε πέντε χρόνια φυλάκισης για υποκίνηση φυλετικού μίσους.

Σύμφωνα με την Deutsche Welle (DW): Ένα γερμανικό δικαστήριο στο Detmold καταδίκασε την αρνήτρια του Ολοκαυτώματος, Ursula Haverbeck, σε 14 μήνες φυλάκισης, αφού η 89χρονη γυναίκα έχασε την έφεση ενάντια στην προηγούμενη καταδίκη της. Απέφυγε μόνο τέσσερις μήνες από την αρχική καταδίκη της, που ήταν 18 μήνες. Οι εισαγγελείς ήθελαν να επικυρωθεί η ποινή, οι δικηγόροι της Haverbeck ήθελαν απαλλαγή.

Το δικαστήριο του Detmold καταδίκασε αρχικά την Haverbeck σε φυλάκιση οκτώ μηνών, τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν αυτή έστειλε επιστολή στον δήμαρχο της πόλης, Rainer Heller, ισχυριζόμενη ότι το Άουσβιτς δεν ήταν στρατόπεδο συγκέντρωσης. Μετά τη δίκη, η 89χρονη έδωσε φυλλάδια στους δημοσιογράφους, καθώς και στον δικαστή και τον εισαγγελέα, με τίτλο: «ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΏΣΕΙ», στα οποία για άλλη μια φορά αρνήθηκε τις ναζιστικές θηριωδίες.

Η Haverbeck έλαβε μια επιπλέον ποινή 10 μηνών για αυτή της την ενέργεια, ενώ καταδικάστηκε για παρόμοιες κατηγορίες σε άλλες πέντε περιπτώσεις, αλλά δεν έχει ακόμη εκτίσει κανένα χρόνο φυλάκισης καθώς προσβάλλει τις υποθέσεις. Τον Οκτώβριο καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών από δικαστήριο του Βερολίνου αφού κρίθηκε ένοχη για υποκίνηση φυλετικού μίσους επειδή υποστήριξεότι οι θάλαμοι αερίων στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς «δεν ήταν πραγματικοί».

Πριν από αυτό, τον Αύγουστο, έλαβε ποινή φυλάκισης δύο ετών από περιφερειακό δικαστήριο στην Κάτω Σαξονία, σύμφωνα με την DW. Η 89χρονη άσκησε έφεση κατά των αποφάσεων εναντίον της σε κάθε περίπτωση και ισχυρίζεται ότι απλώς επαναλαμβάνει μια άποψη.

Η πιο πρόσφατη καταδίκη της δεν είναι τελική, καθώς οι δικηγόροι της Haverbeck σκοπεύουν να παραπέμψουν την υπόθεση στο Ανώτερο Περιφερειακό Δικαστήριο του Hamm, το οποίο θα αποτελέσει την τελευταία ευκαιρία για να αμφισβητηθεί η ποινή φυλάκισής της.ethnikosmaxitis

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications