15 Οκτ 2017

Συνελήφθη άνδρας που έλεγε ότι ήρθε από το 2048 να μας προειδοποιήσει για εξωγήινη εισβολή

Συνελήφθη άνδρας που έλεγε ότι ήρθε από το 2048 να μας προειδοποιήσει για εξωγήινη εισβολή

Η Αστυνομία του Γουαϊόμινγκ των ΗΠΑ αναγκάστηκε να συλλάβει έναν άνδρα με το όνομα Μπράιαντ Τζόνσον (Bryant Johnson), ο οποίος ισχυριζόταν πως είχε έρθει από το 2048 για να ειδοποιήσει τους γήινους του παρελθόντος για την εξωγήινη έλευση του 2018.

«Οι εξωγήινοι έρχονται του χρόνου και πρέπει να φύγουμε όσο το δυνατόν συντομότερα», έλεγε στους εμβρόντητους αστυνομικούς ο άνδρας, που ήταν εντελώς μεθυσμένος.

Ο ίδιος αρνούνταν να τον δει γιατρός ή νοσοκόμα και ζητούσε επιτακτικά να συναντηθεί με τον «πρόεδρο της πόλης».

Όσο για τη σούρα του, ισχυρίστηκε ότι οι εξωγήινοι γέμισαν με αλκοόλ το σώμα του στο μακρινό 2048, ώστε να μπορεί να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο.

Ο άνδρας αφού ξεμέθυσε αφέθηκε ελεύθερος.

Πάντως ένα θεματάκι με τους… εξωγήινους το έχει, αφού στο Facebook έχει για εικόνα προφίλ έναν εξωγήινο «γκρίζο».

Τι εξωγήινη εισβολή? αφού ειναι ηδη εδώ, πριν 2000 χρονιά έγινε εξωγήινη εισβολή στην Γη, βεβαία πότε δεν ξέρεις, ίσως να έρθουν ορδες εξωγήινων με την φυσική τους μορφή, ο "μεσσίας" για κάποιους.... Όσο για κάποιους που τους ακούγονται τρελά ολα αυτα, καλα θα κάνουν να γυρίσουν πλευρό γιατί κοιμούνται τον ύπνο του δίκαιου... Για κάποιους άλλους που λένε επίμονα οτι δεν υπάρχουν εξωγήινοι σαν να θέλουν να αποκρύψουν κάτι? αν δεν ειναι άπλα ηλίθιοι,ίσως ειναι "trojan" και κάλο ειναι να αποφεύγεται τέτοια άτομα κάλου κακού ειδικά οι γυναικές!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Συνελήφθη άνδρας που έλεγε ότι ήρθε από το 2048 να μας προειδοποιήσει για εξωγήινη εισβολή
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: