14 Οκτ 2017

ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ… «ΥΨΟΣ» ΤΟΥ, δείτε κάτι γελοίους υποτακτικούς να φοράνε σκουφάκια και μασονικές ποδίτσες ανθρωπάκια!

ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ… «ΥΨΟΣ» ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ, δείτε κάτι γελοίους υποτακτικούς  να φοράνε σκουφάκια και μασονικές ποδίτσες ανθρωπάκια που έχουν δήθεν κύρος!

Με λίγα λογία σε όσους διαμαρτύρονται γιατί υπέγραψε τον νόμο αλλαγής φύλου από τα 15 :

«50.000 ευρώ τον μήνα τσεπώνω και άλλα τα ανέξοδα μου. Που θα βρω να ενθυλακωσω έναν τέτοιο πλουσιοπάροχο μισθό ανάμεσα από ένα λιμοκτονούντα και ταπεινωμένο λαό, από τα γεράκια της Ευρώπης; Το προεδριλίκι είναι η αποκλειστική ευκαιρία της ζωής μου.

Δεν ξανάρχεται. Άλλωστε, εχω και την ευλογιά του μακαριωτατου Ιερωνυμου για την υπογραφη που έβαλα. Τι το κακό βλέπετε εσεις οι φανατικοί φωνακλάδες;»

Όσο άφορα την αλλαγή φύλου? δείτε το παρακάτω βίντεο, αν υπήρχε ανεξάρτητη ψυχολογία και ιατρική αυτα τα ανώμαλα άτομα και ψυχικά διαταραγμένα θα ηταν σε ψυχιατρικές κλινικές:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ… «ΥΨΟΣ» ΤΟΥ, δείτε κάτι γελοίους υποτακτικούς να φοράνε σκουφάκια και μασονικές ποδίτσες ανθρωπάκια!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: