Ιδρυτής του WikiLeaks Julian Assange: Το FBI έδωσε τα όπλα στον Stephen Paddock για να εκτελέσει τη σφαγή στο Λας Βέγκας
Ιδρυτής του WikiLeaks Julian Assange: Το FBI έδωσε τα όπλα στον Stephen Paddock για να εκτελέσει τη σφαγή στο Λας Βέγκας

Ο ιδρυτής του WikiLeaks Julian Assange ισχυρίζεται ότι το FBI παρείχε στον σκοπευτή του Λας Βέγκας Stephen Paddock τα όπλα που χρησιμοποίησε για να εκτελέσει τη σφαγή.

Θυμίζουμε ο Στίβεν Πάντοκ άνοιξε πυρ και συνέχισε να ρίχνει επί δέκα λεπτά εναντίον του κοινού σε μια συναυλία κάντρι στο Λας Βέγκας, σκοτώνοντας 58 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους περίπου 500 από τη σουίτα δύο δωματίων που είχε νοικιάσει στον 32ο όροφο του ξενοδοχείου Μανταλέι Μπέι.

Ο Assange Julian έγραψε στο tweeter ότι σχεδόν όλα τα αποκαλούμενα τρομοκρατικά σχέδια ενορχηστρώνονται από το FBI ως μέρος του επιχειρησιακού μοντέλου του.

Ποιο είναι το επιχειρηματικό μοντέλο τους; Να απόσπασουν φόρους.twitter.com/JulianAssange

Γιαυτό "κάποιοι" "έτρεξαν" να γράψουν για "θεωρίες συνωμοσίας" οχι για συνωμοσίες! αλλα για θεωρίες!! και οτι αλήθεια βγαίνει γενικά το βαφτίζουν "θεωρίες συνωμοσίας" μαγική λέξη απόκρυψη της αληθείας!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications