Ο συριακός στρατός απελευθέρωσε πολλές πετρελαιοπηγές που κατείχε το Ισλαμικό Κράτος (vid)
Ο συριακός στρατός απελευθέρωσε πολλές πετρελαιοπηγές που κατείχε το Ισλαμικό Κράτος

Πολλές πετρελαιοπηγές που είχε υπό τον έλεγχό του το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στο νοτιοδυτικό τμήμα της επαρχίας Ράκα απελευθέρωσε ο συριακός στρατός, επικουρούμενος από τους βομβαρδισμούς που εξαπολύει η πολεμική αεροπορία της Ρωσίας, καθώς οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος συνεχίζουν να αντιστέκονται υπερασπιζόμενοι τα εδάφη που παραμένουν υπό τον έλεγχό τους στη χώρα.

Σύμφωνα με το συριακό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Ikhbariyah, το οποίο επικαλείται στρατιωτικές πηγές, οι κυβερνητικές δυνάμεις κατέλαβαν τις πετρελαιοπηγές Ουαχάμπ, Αλ Φαχντ, Ντμπαϊσάν, Αλ Κσιρ, Άμπου Αλ Κατάτ και Άμπου Κατάς, όπως και πολλά άλλα χωριά στην περιοχή.

Κατά το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο συριακός στρατός σφίγγει τον κλοιό για την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, σε μια περιοχή που εκτείνεται από την ανατολική επαρχία Χάμα στην ανατολική Χομς έως τα όρια των επαρχιών Ράκα και Ντέιρ Αλ Ζουρ.

Επόμενος στόχος των κυβερνητικών δυνάμεων είναι η ανακατάληψη της πόλης Σούκνα!και να τσακίσουν αυτα τα σιχάματα τους isis! αδελφάκια των απανταχού κομμουνιστών ανά τον κόσμο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications