16 Ιουλ 2017

Γέρακας: Τέσσερις σφαίρες δέχθηκε ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στο Ι.Χ.

Γέρακας: Τέσσερις σφαίρες δέχθηκε ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στο Ι.Χ.

Θανάσιμα τραύματα από τέσσερις σφαίρες, στο πίσω μέρος του κεφαλιού την ωμοπλάτη, φέρει σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο άνδρας ο οποίος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου στη θέση του οδηγού, μέσα στο αυτοκίνητο του, στη συμβολή των λεωφόρων Μαραθώνος και Σπάτων στον Γέρακα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για 59χρονο, πατέρα 22χρονου που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία 20χρονου, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί τον Μάιο του 2016 στην Πεντέλη.

Οι αστυνομικοί, πάντως, μέχρι στιγμής δεν συνδέουν τις δύο υποθέσεις και ερευνούν τις επαφές και τις δραστηριότητες του θύματος, προκειμένου να εντοπίσουν το κίνητρο της δολοφονίας.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκύπτει ότι ο 59χρονος είχε σταθμεύσει στο σημείο το αυτοκίνητο του, ψώνισε σε κατάστημα και επέστρεψε στο Ι.Χ., όπου δέχθηκε τις σφαίρες.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Γέρακας: Τέσσερις σφαίρες δέχθηκε ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στο Ι.Χ.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: