18 Ιουλ 2017

Εκατοντάδες χριστιανοί διαμαρτύρονται για το σατανικό άγαλμα στη Μινεσότα

Εκατοντάδες χριστιανοί διαμαρτύρονται για το σατανικό άγαλμα στη Μινεσότα

Εκατοντάδες καθολικοί διαδηλωτές αποδείχθηκαν διαμαρτυρόμενοι για την προγραμματισμένη εγκατάσταση ενός σατανικού σώματος σε ένα μνημείο του Μινεσότα.

Η διαμαρτυρία του Σαββάτου έβλεπε πλήθος διαδηλωτών να τραγουδούν και να προσεύχονται κρατώντας πλακάτ που διαβάζουν «Ο Σατανάς είναι κακός, το κακό δεν έχει δικαιώματα», «Σεβασμό στην αντίσταση στον Σατανά» και «Ο Σατανάς παίρνει ψυχές στην κόλαση» στο Πάρκο Βετεράνων στο Belle Plaine, νοτιοδυτικά της Μινεάπολης.

Ο χώρος του αγάλματος, που έχει ως στόχο να τονίσει τις διαιρέσεις της εκκλησίας και του κράτους, χαρακτηρίστηκε στη συνέχεια «ζώνη ελεύθερης ομιλίας» από το δημοτικό συμβούλιο.

Ωστόσο, ύστερα από τον ορισμό, ο Ναός του Σατανά πρότεινε την ανέγερση του μνημείου τους στη περιοχή.

Σε μια προσπάθεια να διαλυθεί τη διαμάχη, ο στρατιώτης και το σταυρό άγαλμα απομακρύνθηκαν από το πάρκο την Παρασκευή. Οι νομοθέτες μπορούν να ψηφίσουν για την κατάργηση της «Ζώνης ελεύθερης ομιλίας» ολόκληρη τη Δευτέρα.

grothia.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Εκατοντάδες χριστιανοί διαμαρτύρονται για το σατανικό άγαλμα στη Μινεσότα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: