ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΠΑΤΤΑΚΟ:Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΨΗΦΙΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ «ΓΕΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»(vid)
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΠΑΤΤΑΚΟ:Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΨΗΦΙΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ «ΓΕΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»

Ο Αρχηγός της 21ης Απριλίου Γεώργιος Παπαδόπουλος γεννήθηκε στις 5 Μαΐου του 1919 στο Ελαιοχώρι Αχαΐας. Ο πατέρας του, Χρήστος, ήταν ο δάσκαλος του χωριού και όταν ήταν μικρός, ήταν συμμαθητής με τον Γεώργιο Παπανδρέου, τον αποκαλούμενο «Γέρο της Δημοκρατίας».

Όπως μάλιστα αναφέρει στο βίντεο, ο ιστορικός της 21ης Απριλίου, Μάνος Χατζηδάκης, οι δυο τους έκαναν παρέα και περπατούσαν καθημερινά μαζί, ξεκινώντας από τα χωριά τους, που ήταν γειτονικά, μέχρι το σχολείο τους.

Αργότερα, όταν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ηγήθηκε στην Εθνοσωτήριο Επανάσταση της 21ης Απριλίου, κυκλοφόρησαν φήμες ότι είχε βαπτιστεί από τον ίδιο τον «Γέρο της Δημοκρατίας» Γεώργιο Παπανδρέου.

Δείτε στο βίντεο που ανεβάσαμε την απάντηση του ίδιου του Στυλιανού Παττακού για το αν υπήρξε ή όχι «κουμπαριά» μεταξύ των δύο οικογενειών:

Ο ανεπανάληπτος Παττακός, βεβαιώνει πως ο ίδιος ο Γιώργης Παπαδόπουλος του είχε πεί πως όχι μόνο ο Γ. Παπανδρέου τον είχε ΒΑΦΤΙΣΕΙ, αλλά και ότι ο Αρχηγός της 21ης Απριλίου ψήφιζε συνεχώς και «δαγκωτό» μετά την Κατοχή τον «Γέρο της Δημοκρατίας», επειδή ήτανε νονός του!..

πηγή-stoxos.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications