10 Μαρ 2017

Η CIA μπορεί να χακάρει τα νέα αυτοκίνητα για να σκοτώσει ανεπιθύμητους!

Η CIA μπορεί να χακάρει αυτοκίνητα για σκοτώσει ανεπιθύμητους!

Τα μυστικά που βγήκαν στο φως μέσω του Wikileaks λένε ότι τα αυτοκίνητα ειναι μέσα στο πρόγραμμα που η CIA έχει προσπαθήσει να ελέγξει μπορεί να το εχει κάνει ηδη!.

Να αποκτήσει τον έλεγχο ενός αυτοκινήτου και ενδεχομένως να σκοτώσει τους επιβάτες, έτσι ώστε να το κάνει να φανεί σαν ένα ατύχημα. Αυτά ειναι σε ενα έγγραφο που ονομάζεται "Vault 7" με αριθμό 8761 λεει το Wikileaks απο τα έγγραφα και προήλθαν από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Άλλες ύποπτες δραστηριότητες της CIA: Να ελέγχει τα iPhone της Apple και Google Android τηλέφωνα, πρόσβαση στην κρυπτογράφηση στις δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Snapchat και WhatsApp, έλεγχος της κάμερας και του μικρόφωνου σε μια έξυπνη τηλεόραση, συμπεριλαμβανομένης της Samsung, στην ακρόαση των μηνυμάτων και απομακρυσμένη προβολή.

Η πιο πρόσφατη διαρροή πληροφοριών δείχνει ότι τα νεα αυτοκίνητά είναι δυνατόν να εκτεθούν σε κίνδυνο, να χακαριστούν και να παρακολουθούνται από απόσταση. Την ίδια στιγμή, οι ειδικοί λένε ότι οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να ανησυχούν για την ασφάλεια τους. Αλλά εάν είστε ένας ερευνητής, δημοσιογράφος, που πάει κόντρα στο σύστημα, ένα στέλεχος επιχειρήσεων, ένας αξιωματικός του στρατού ... θα μπορούσε να είστε ένας υποψήφιος που σε παρακολουθούν.

Όλα αυτά ειναι σε 8.700 έγγραφα που αποκάλυψε το WikiLeaks, ο Jonathan Liu, ο εκπρόσωπος της CIA, δήλωσε: «Δεν σχολιάσω την αυθεντικότητα ή το περιεχόμενο των εγγράφων».Ωστόσο, αρκετές πηγές δήλωσαν δημόσια ότι τα έγγραφα που εμφανίζονται ειναι γνήσια. Το WikiLeaks δήλωσε ότι απέκτησε πρόσβαση σε πολλά από τα εργαλεία λογισμικού που χρησιμοποιήθηκαν από τη CIA.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

2σχόλια:

Η CIA μπορεί να χακάρει τα νέα αυτοκίνητα για να σκοτώσει ανεπιθύμητους!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .

Εκτός αυτού τα αυτοκίνητα είναι πλέον πανέυκολο να ελέγχονται με μηχανισμούς τηλεκατεύθυνσης (π.χ. μία πόρσε να κατευθυνθεί χωρίς οδηγό και με μεγάλη ταχύτητα στο πάρκιν της εθνικής οδού). Εκτός αυτού η CIA (και όχι μόνον αυτή) επιδίδεται με μεγάλη ευκολία και τεχνογνωσία και σε δημιουργία τρολ ειδήσεων οι λεγόμενες false flag ops. Οι χάι τεκ πρακτικές των μυστικών υπηρεσιών τώρα και στις γειτονιές σας. Μέσ τη ζωή είναι όλα, όπως και το σπήλαιο του Πλάτωνα, υποδηλώνει από μία σκοπιά τον τρόπο λειτουργίας σκιωδών κυβερνήσεων, γιαυτό και δεν είναι τυχαίο που γράφτηκε στο έργο του Πολιτεία. Είναι το αριστερό, το γυναικείο "πολίτευμα" - μήτρα που χωνεύει τους πάντες κι όποιος αντέξει. Άντε και καλή μας τύχη στις ανύπαντρες.

no imageΑνώνυμος

Και μόνο να διαβάσει κανείς Θουκυδίδη, ειδικότερα το διάλογο μεταξύ Αθηναίων και Μηλίων θα καταλάβει πιστεύω πως ακριβώς είναι η ζωή.
Ισχύει ο νόμος του ισχυροτέρου και αυτοί που είναι αυτή τη στιγμή οι ισχυροί της γης τον εφαρμόζουν προς όφελός τους.
''Μεθαύριο'' θαναι κάποιοι άλλοι και οι σημερινοί θα ξεπέσουν και πάει λέγοντας.
Το διάλογο αυτό πρέπει μόνοι τους οι γονείς να τον διδάξουν στα παιδιά τους αλλά να τον διαβάσουν πάλι και πάλι και οι ίδιοι.

Ετσι λοιπόν δεν μου φαίνεται κάτι παράξενο σ΄αυτά που εφαρμόζουν οι υπερδυνάμεις εναντίον των αδυνάτων.
Το επιτρέπει η φύση. Και αφού το επιτρέπει η φύση, ποιός λογαριάζει τους Νόμους?
Τάχουν πεί όλα οι Πρόγονοί μας.

1,61

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats