1 Μαρ 2017

Mασονικη ΕΕ: Eπέκταση των κυρώσεων κατά της Β. Κορέας

Το μασονίκο Συμβούλιο συμφωνεί στην επέκταση των κυρώσεων κατά της Β. Κορέας

Nομικές πράξεις για την επιβολή περαιτέρω περιοριστικών μέτρων κατά της Bόρειας Κορέας (ΛΔΚ) εξέδωσε σήμερα το Συμβούλιο των κρατών μελών, ενσωματώνοντας στο δίκαιο της ΕΕ τα επιπλέον περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν με την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών (ΑΣΑΗΕ) 2321, η οποία εκδόθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2016.

Τα μέτρα περιλαμβάνουν περιορισμούς στις συναλλαγές σε άνθρακα, σίδηρο και σιδηρομετάλλευμα από τη ΛΔΚ και την απαγόρευση των εισαγωγών χαλκού, νικελίου, αργύρου και ψευδαργύρου, καθώς και αγαλμάτων από τη Β.Κορέα, αλλά και επιπλέον την απαγόρευση των εξαγωγών νέων ελικοπτέρων και σκαφών, αυστηρότερες απαγορεύσεις στον τομέα των μεταφορών και τον χρηματοπιστωτικό τομέα, όπως η απαγόρευση για τις διπλωματικές αποστολές ή τους διπλωμάτες να διαθέτουν πάνω από έναν τραπεζικό λογαριασμό την ΕΕ, και περιορισμούς της χρήσης ακινήτων ιδιοκτησίας υπηκόων της χώρας αυτής στην ΕΕ.

Οι νομικές πράξεις προβλέπουν επίσης ότι τα κράτη μέλη πρέπει να λάβουν περαιτέρω μέτρα για να αποτρέψουν την εξειδικευμένη διδασκαλία ή κατάρτιση υπηκόων της ΛΔΚ σε τομείς που θα μπορούσαν να συμβάλουν στα πυρηνικά προγράμματα ή τα προγράμματα βαλλιστικών πυραύλων της ΛΔΚ, καθώς και να αναστείλουν κάθε επιστημονική και τεχνική συνεργασία στην οποία συμμετέχουν πρόσωπα ή ομάδες με επίσημο χορηγό τη ΛΔΚ ή που αντιπροσωπεύουν τη ΛΔΚ, εξαιρουμένων των ανταλλαγών ιατρικού χαρακτήρα.

Τέλος με την ΑΣΑΗΕ προστέθηκαν 11 πρόσωπα και 10 οντότητες στον κατάλογο όσων υπόκεινται σε δέσμευση περιουσιακών στοιχείων, καθώς και ταξιδιωτικών περιορισμών για πρόσωπα. Η προσθήκη αυτή μεταφέρθηκε στο δίκαιο της ΕΕ με απόφαση του Συμβουλίου στις 8 Δεκεμβρίου 2016.

Κλασική μασονικη τακτική ας θυμηθούμε τι έκαναν στην Γερμανία πριν γίνει εβραϊκή και δεν θα σας πει κανένας πρακτορας ιστορικός που προσκυνάει Εβραίους!:Η Ναζιστική κυβέρνηση ματαίωσε τα σχεδια στα διεθνή τραπεζικά καρτέλ! εκδίδοντας το δικό της νόμισμα γνωστό ως μάρκο Ράιχ, απαλλαγμένο από τους Διεθνή Χρηματοδότες.Ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός απάντησε με παγκόσμιο μποϊκοτάζ των γερμανικών προϊόντων. Μέσα σε δύο χρόνια, η Γερμανία ήταν και πάλι στα πόδια της. Είχε ένα στερεό, σταθερό νόμισμα, και όχι πληθωρισμό με την Εβραίο-δημοκρατία της Βαϊμάρης!.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Mασονικη ΕΕ: Eπέκταση των κυρώσεων κατά της Β. Κορέας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: