Οι Αρχαίοι Αστροναύτες της Fergana, 12.000 π.Χ. [Βίντεο]
Οι Αρχαίοι Αστροναύτες της Fergana, 12.000 π.Χ. [Βίντεο]

Η Θεωρία των Αρχαίων Αστροναυτών δεν είναι καινούργια. Όμως, κάθε φορά που έρχονται στο φως σχετικά ευρήματα, την ενισχύουν όλο και περισσότερο.

Κάθε φορά γίνεται όλο και πιο βέβαιο, ότι κάποια στιγμή στην απώτατη αρχαιότατα, κάποιοι «αστροναύτες» από άλλον πλανήτη και πολιτισμό, επισκεύθηκαν τον δικό μας πλανήτη.

Σε ένα άρθρο του γαλλικού «ουφολογικού» περιοδικού «Lumières dans la Nuit» («Φώτα στη Νύχτα») έκδοσης 335 του Φεβρουαρίου 2000, ο Didier Leroux προσπάθησε να βρει την αρχική πηγή μίας συγκεκριμένης εικόνας. Φαίνεται, λοιπόν ότι τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία.

Βρήκε ότι η εικόνα φιλοτεχνήθηκε από έναν σύγχρονο Ρώσο καλλιτέχνη με σκοπό να απεικονίσει την κάλυψη ενός τεύχους του ρωσικού περιοδικού «Σπούτνικ» το 1967, στο οποίο υπήρχε ένα άρθρο αφιερωμένο στο θέμα των επισκέψεων των αρχαίων αστροναυτών 12,000 χρόνια πριν.

Το τεύχος πραγματευόταν προϊστορικά έργα ζωγραφικής στις σπηλιές της Φεργκάνα στο Ουζμπεκιστάν. Πολλά από αυτά θεωρήθηκαν ως χαρακτηριστικά κάποιου είδους στενής επαφής τρίτου τύπου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications