Κείμενα 6.000 ετών παλιά, γράφουν ότι ενα διαστρικό διαστημόπλοιο επισκέφθηκε τη Γη!

Η πραγματική ιστορία της ανθρωπότητας είναι πολύ πιο συναρπαστική από ότι λενε οι μελετητές και τα βιβλία της ιστορίας. Ξέρατε ότι υπάρχουν αρχαία κείμενα που χρονολογούνται πριν από χιλιάδες χρόνια και που αναφέρουν, τεχνολογίες όπως, ελέγχος μεσω του μυαλού ,η αιώρηση και αντιβαρύτητα, και διαστημόπλοια από άλλους πλανήτες;

Η αρχαία Ινδία που έχει μία από τις μεγαλύτερες ιστορικά χρονολογίες στον κόσμο και τα αρχαιότερα κείμενα που ονομάζονται Βέδες, είναι ένα από τα παλαιότερα γραπτά στον πλανήτη Γη,αυτά τα αρχαία κείμενα που χρονολογούνται χιλιάδες χρόνια μιλούν για «αερόπλοια» που επισκέφθηκαν την Γη πάνω από 6000 χρόνια πριν.

Τα γραπτά που ειναι γραμμένα στην Βεδική γλωσσά και στα σανσκριτικά, αποτελούν τα αρχαιότερα κείμενα της σανσκριτικής λογοτεχνίας και οι παλαιότερες γραφές του Ινδουισμού.Πολλοί θεωρούν ότι αυτά τα αρχαία κείμενα ειναι συναρπαστικά και περίπλοκα ταυτόχρονα. Το αρχαίο βιβλίο της "Vaimanika Shastra" που σημαίνει ή Επιστήμη της αεροναυτικής, αναφέρεται με απίστευτη λεπτομέρεια σε "οχήματα" που ελέγχονται από το μυαλό, χάρη στην τεχνολογία.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά τα γραπτά που αναφέρουν συναρπαστικά οχήματα, που ελέγχονται με τον νου, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερών, και συναρπαστικές τεχνολογίες, όπως η αιώρηση και αντιβαρύτητα, φουτουριστικές τεχνολογίες που ήταν στη Γη πάνω από 6.000 χρόνια πριν.

Πολλοί ερευνητές θεωρούν το ιερό βιβλίο Vaimanika ως οδηγός για το διάστημα,σε διαστημόπλοια και διαστρικά ταξίδια που θα ηταν μέσα σε διαστημικά οχήματα που περιγράφονται στο Vaimanika Shastra.

Για να καταλάβουμε τι μας λέει το Vaimanika, ένας ερευνητής στα σανσκριτικά που ονομάζεται Δρ V. Raghavam, μετάφρασε αυτα τα κείμενα, ο οποίος έχει γράψει περισσότερα από 120 βιβλία και 1.200 άρθρα και κέρδισε το βραβείο Sahitya Akademi το 1966.
Σύμφωνα με τον Δρ V. Raghavam, αυτά τα συναρπαστικά αρχαία Ινδικά κείμενα μιλούν για τους ανθρώπους που ζουν σε άλλους πλανήτες και εξωγήινα όντα που επισκέφθηκε χιλιάδες χρονιά πριν την Γη!.
Ο Δρ Raghavan λέει: "Πενήντα χρόνια έρευνας και εργασίας σε αυτα τα αρχαία κείμενα με πείθουν ότι υπάρχουν έμβια όντα σε άλλους πλανήτες, και επισκέφθηκαν τη Γη ήδη από το 4000 π.Χ."

Τόνισε επίσης :"Υπάρχουν συναρπαστικές πληροφορίες για ιπτάμενες μηχανές, ακόμα και φανταστικά όπλα επιστημονικής φαντασίας, τα οποία μπορουν να βρεθούν σε μεταφράσεις των Βεδών (γραφές), στα ινδικά έπη, και άλλα αρχαία κείμενο στα σανσκριτικά." Πολλοί άλλοι μελετητές και συγγραφείς συμφωνούν με τον Dr. Raghavan. Υπάρχει ένα μεγάλος όγκος γραπτών και αποδεικτικών στοιχείων στην Μαχαμπαράτα και Ραμαγιάνα, όπου μπορούμε να βρούμε όλα τα είδη των τεχνολογιών.

Ο Δρ AV Κρίσνα ΜιιΠγ, ένας καθηγητής της αεροναυτικής στο Ινδικό Ινστιτούτο Επιστημών στο Bangalore, λέει οτι: Στην αρχαία ινδική Βέντα και ενα άλλο κείμενο μέσα αναφέρεται σε αεροσκάφος, διαστημόπλοια, ιπτάμενες μηχανές,και για αρχαίους αστροναύτες". "Μια μελέτη στα σανσκριτικά κείμενα με έπεισε ότι η αρχαία Ινδία ήξερε το μυστικό για ιπτάμενες μηχανές και αυτές οι μηχανές ήταν οπως τα διαστημόπλοια από άλλους πλανήτες." Υπάρχουν πολλά αρχαία κείμενα που δείχνουν σε κομμάτια μια ιστορία ξεχασμένης εποχής απο ακαδημαϊκούς.Γιατί άραγε;μήπως δεν βολεύει αυτη η ιστορια; η απάντηση ειναι ναι!οχι μονο δεν βολεύει αλλα ανατρέπει τα παντα όσα εχουν δεδομένα!ΥΓ εχει σχέση με κάποιους γνωστούς! ©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications