26 Σεπ 2016

Η πρώτη επώνυμη καταγγελία κατά της απάτης των δημοσκοπήσεων – Β.Λεβέντης: «Μου ζήτησαν 10.000 ευρώ για να με εμφανίσουν στο 8%»

Η πρώτη επώνυμη καταγγελία κατά της απάτης των δημοσκοπήσεων – Β.Λεβέντης: «Μου ζήτησαν 10.000 ευρώ για να με εμφανίσουν στο 8%»

ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ!!! ΑΛΛΙΩΣ : ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΌΝΩΝ ΑΚΥΡΕΣ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΛΆΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΠΑΔΙΏΝ! ΞΥΛΩΜΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ!ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉ ΣΠΕΙΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ ΑΝΤΙΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ!

Η πρώτη επώνυμη καταγγελία για την απάτη των εν Ελλάδι (και όχι μόνο…) δημοσκοπήσεων έγινε από τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος αποκάλυψε ότι γνωστός υπάλληλος εταιρείας δημοσκοπήσεων του ζήτησε 10.000 ευρώ για να εμφανίσει το κόμμα του, την Ενωση Κεντρώων, με ποσοστό πρόθεσης ψήφου 7-8% στην επόμενη μέτρηση της εταιρείας.

Πρόκειται για πολύ γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων η οποία πάντα έπεφτε, φυσικά, έξω στο αποτέλεσμα σε ότι αφορά στις εθνικές εκλογές.Π.χ. στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής πριν από τρία χρόνια, μετά τα τραγικά γεγονότα της δολοφονίας Φύσσα, αλλά και της σύλληψης της ηγεσίας του κόμματος, είχε βγάλει δημοσκόπηση που έδινε στο κόμμα ποσοστό 3% (έλαβε σχεδόν 9,5% στις ευρωεκλογές μετά από έξι μήνες) και τώρα εμφανίζει τη ΝΔ να προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 7-10 μονάδες και τους ΑΝΕΛ να μένουν εκτός Βουλής!

Ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, αποκάλυψε ότι το περιστατικό σημειώθηκε στη ΔΕΘ, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων στη Θεσσαλονίκη. Θεωρούμε αυτονόητο ότι πρέπει να διαταχθεί σχετική έρευνα από εισαγγελέα και είναι μια καλή αφορμή για να αρχίσει να ξηλώνεται το πουλόβερ των απατεώνων που παριστάνουν τους δημοσκόπους, ενώ στην ουσία πρόκειται απλώς για εισπράκτορες. Φυσικά να σημειώσουμε ότι όποιο κόμμα μπει στην διαδικασία αυτή, είνα υποχρεωμένο στην συνέχεια να δίνει πάντα λεφτά, αφού εγκλωβίζεται σε μία λογική «υψηλών ποσοστών» και όποτε δεν πληρώσει θα δει τα ποσοστά να αυτομάτως να… πέφτουν!

Είναι η πρώτη φορά που αρχηγός κόμματος του Κοινοβουλίου κάνει μια τέτοια καταγγελία. Ο Βασίλης Λεβέντης είπε ευθέως ότι του ζητήθηκαν χρήματα από υπάλληλο εταιρείας δημοσκοπήσεων για να αυξηθούν τα ποσοστά του στη δημοσκόπηση. Κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με την κυβέρνηση απέκλεισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σημειώνοντας πως αφενός έχει «φιλική σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα» αφετέρου «δεν θα γίνω τσόντα του» είπε.

Σε ότι αφορά την προοπτική συνεργασίας του με την κυβέρνηση τόνισε ότι «Εγώ θέλω κυβέρνηση τριετίας, να φέρει επενδύσεις εγώ δεν θα γίνω τσόντα του Τσίπρα ούτε κανενός, εγώ περίμενα 40 χρόνια για να μπω στη Βουλή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης σε τηλεοπτική εκπομπή.

Όσον αφορά στο ζήτημα που έχει προκύψει με το θέμα των Θρησκευτικών και τη διαμάχη Εκκλησίας – Φίλη, ο κ. Λεβέντης πήρε σαφή θέση υπέρ της Εκκλησίας, λέγοντας ότι «πρέπει να καθιερωθεί η ανεξιθρησκία, αλλά στο ζήτημα των Θρησκευτικών πρέπει να παραμείνουν ως έχουν, γιατί όλος ο λαός πιστεύει στην Ορθοδοξία και δεν μπορεί ένας υπουργός να είναι μοντέρνος και εμείς όλοι να είμαστε ντεμοντέ» τόνισε.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η πρώτη επώνυμη καταγγελία κατά της απάτης των δημοσκοπήσεων – Β.Λεβέντης: «Μου ζήτησαν 10.000 ευρώ για να με εμφανίσουν στο 8%»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: