14 Απρ 2016

Πάπας: Ο Χριστός θα στήριζε την Πανθρησκεία

Πάπας: Ο Χριστός θα στήριζε την Πανθρησκεία

Ο εγκάθετος της Νέας Τάξης και μπροστάρης της Πανθρησκείας, Πάπας Φραγκίσκος, κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς για «στενοκαρδία», όσους αντιστέκονται και ασκούν κριτική στον Οικουμενισμό

Συγκεκριμένα, σε καθολική λειτουργία στο Casa Santa Marta, ο Πάπας αναφέρθηκε στους εκφραστές του Νόμου, οι οποίοι καταφέρθηκαν με «βλάσφημα λόγια ενάντια στον Μωυσή και στον Θεό», επειδή, σύμφωνα με τον ίδιο «δεν μπορούσαν να αντέξουν την σοφία και το Πνεύμα με το οποίο εκείνοι μίλησαν».

Επέκρινε δε όσους πάνε με το «γράμμα του Νόμου» κρατώντας κλειστές τις καρδιές τους, συγκρίνοντας όσους εναντιώνονται στην Πανθρησκεία,με τους Γραμματείς και τους Φαρισαίους.

Δεν δίστασε μάλιστα να χρησιμοποιήσει και τον Χριστό, Του οποίου την θεϊκή υπόσταση συνεχώς υποβαθμίζει, τονίζοντας πως και Αυτός τους επέπληξε για αυτή την στάση.Εν ολίγοις ο Χριστός θα στήριζε την Πανθρησκεία.

Πηγή: prisonplanet.gr απο τον θρησκόληπτο Λιακόπουλο. Την φωτογραφία την βάλαμε εμείς εδώ στο (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ) για να καταλάβουν οι σκεπτόμενοι περί τίνος πρόκειται! όχι απο εναν αριστερό κομμουνιστή άθεο (έχουν θεο τον Μαρξ αυτοί, και τον νέο "μεσσία" που προωθούν, και ειναι αλήθεια οτι οι αριστεροί άθεοι λειτουργούν επί σκοπού! ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ/ΟΜΑΔΕΣ FACEBOOK ΑΘΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ! και το παίζουν Έλληνες και πατριώτες!μάλιστα είχαν αναλάβει εργολαβία να προωθούν το συριζα πριν βγει, tragic ....)

Άλλα απο εναν Έλλην(γνήσιο),αν είσαι πρώτα χριστιανός και μετα Έλληνας τότε δεν είσαι Έλληνας! άπλα πράματα,οπως και αριστερός/κομμουνιστής και Έλληνας δεν γίνεται! αλλα ποιος αντιμετωπίζει τον όχλο; με κριτική σκέψης 0! αφήστε τους να προσκυνούν εναν αντάρτη! γιατι ετσι τα έμαθαν, εδώ λατρεύουν τους κομμουνιστές αντάρτες για την "αντίσταση" το 40!!!! όταν έσφαζαν! ίδια ιστορία εδώ και 2000 χρονιά 2016 συγκεκριμένα!!!.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πάπας: Ο Χριστός θα στήριζε την Πανθρησκεία
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats