Τι πίνουν άραγε εκεί;; και κρατούν τοσο!  Βασίλισσα Ελισάβετ Β’: Ρεκόρ παραμονής στον βρετανικό θρόνο

Η Ελισάβετ Β΄ (αγγλικά: Elizabeth II, Ελισάβετ Αλεξάνδρα Μαρία, αγγλικά: Elizabeth Alexandra Mary, γεννημένη την 21η Απριλίου 1926) είναι η βασίλισσα δεκαέξι ανεξαρτήτων κρατών, φέροντας κάθε στέμμα και τίτλο ισότιμα. Ανέβηκε στο θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου στις 6 Φεβρουαρίου 1952 και αποτελεί τον μακροβιότερο μονάρχη στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου και η μακροβιότερη βασίλισσα στην παγκόσμια ιστορία, όσον αφορά τα χρόνια που έμεινε στην εξουσία.

Δεν ήθελε και πολλά, γι’ αυτό συνεχίζει κανονικά τα καθήκοντά της, σαν να είναι μια κανονική μέρα… Η Ελισάβετ Β’ έγινε η μακροβιότερη μονάρχης στα 1.000 χρόνια της βρετανικής ιστορίας. Ενώ προσθέτει ακόμη ένα ιστορικό ορόσημο σε εκείνα που συγκέντρωσε κατά τη διάρκεια των 63 χρόνων και 216 ημερών στο θρόνο, ξεπερνώντας τη βασίλισσα Βικτώρια, η αυτής Μεγαλειότης θα επιβιβαστείτε σε ένα τρένο ατμού στο Εδιμβούργο για να εγκαινιάσει επίσημα τον σιδηρόδρομο στα σύνορα της Σκωτίας. Συνοδευόμενη από τον Δούκα του Εδιμβούργου και την πρώτη υπουργό της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζιον, θα τιμήσουν την επέτειο ταξιδεύοντας στη διαδρομή των 36 μιλίων, από τον σταθμό Waverley στο Tweedbank, πριν αποσυρθεί στο Balmoral, όπου απολαμβάνει την καλοκαιρινή διαμονή της στα Highlands.

Δεν είναι γνωστό σε ποια ακριβώς στιγμή η βασίλισσα ξεπερνά το ρεκόρ της προ-προ γιαγιάς, λόγω της αβεβαιότητας σχετικά με τη στιγμή θανάτου του πατέρα της, Γεωργίου Στ’, ο οποίος πέθανε στον ύπνο του. Αλλά τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έχουν υπολογίσει ότι θα περάσει τις 23.226 ημέρες, 16 ώρες και 23 λεπτά της Βικτώριας περίπου στις 17:30. Αυτός ο υπολογισμός προϋποθέτει ότι ο θάνατος του Γεωργίου συνέβη γύρω στη μία περίπου.

Η Βικτώρια κατέγραψε την ημέρα που έσπασε το ρεκόρ του Γεωργίου Γ ', στις 23 Σεπτεμβρίου 1896, στο ημερολόγιό της, γράφοντας: «Σήμερα είναι η ημέρα κατά την οποία έχω βασιλεύσει περισσότερο, κατά μία ημέρα, από κάθε βρετανό μονάρχη». Το γεγονός γιορτάστηκε με τις καμπάνες της εκκλησίας να χτυπούν και πυροτεχνήματα από λόφους.

Σήμερα, ωστόσο, δεν θα υπάρχουν φωτιές. Οι βοηθοί του παλατιού φρόντισαν να υπενθυμίσουν στον Τύπο την ευαισθησία του θέματος, καθώς το γεγονός οφείλεται στον πρόωρο θάνατο, σε ηλικία 56, του πατέρα της βασίλισσας. «Ενώ αναγνωρίζει ότι είναι μια ιστορική στιγμή, είναι επίσης γι 'αυτήν μια στιγμή που δεν θα γιορτάσει προσωπικά, γι’ αυτό και επιθυμεί να συνεχίσει κανονικά τα καθήκοντά της, χωρίς φασαρίες,» είπε εκπρόσωπος του παλατιού.

Ενώ η βασίλισσα θα περάσει τη μέρα στη Σκωτία, στο Λονδίνο υπάρχουν σχέδια για να τιμήσουν την επέτειο. Η «Gloriana», η φορτηγίδα των πολλών εκατομμυρίων που οδήγησε το θέαμα στον Τάμεση για το Αδαμάντινο Ιωβηλαίο, θα ενταχθεί σε μια πομπή ενός στολίσκου κάτω από τον ποταμό το μεσημέρι. Ιστορικά σκάφη, συμπεριλαμβανομένου και του «Havengore», το οποίο μετέφερε τη σορό του Σερ Ουίνστον Τσώρτσιλ στην κηδεία του, θα ξεκινήσουν από τη Γέφυρα του Πύργου, ηχώντας τις κόρνες τους προς τιμήν της. Ένας χαιρετισμός τεσσάρων όπλων θα ακουστεί καθώς περνούν το HMS Belfast. Φτάνοντας στα κτήρια του Κοινοβουλίου 45 λεπτά αργότερα, θα καταλήξουν με τυμπανοκρουσίες και τρία «ζήτω» για τη Βασίλισσα.

Ο μόνος εν ζωή μονάρχης που ξεπέρασε το ρεκόρ της βασίλισσας είναι ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης Μπουμιμπόλ Αντουλγιαντέι, ο οποίος είναι δύο χρόνια νεότερος, αλλά έχει βασιλέψει έξι χρόνια περισσότερο. Ωστόσο, εκείνη τον «νικάει», και όλους τους «ανταγωνιστές» της, σε ένα θέμα. Σύμφωνα με το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ για τα περισσότερα νομίσματα που χαρακτηρίζουν το ίδιο άτομο.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ΜΕΓΑΛΗ ILLUMINATI ναό του χρήματος και της εξουσίας,
JOIN οι Illuminati CALL + 2348160802790 Ή πληροφορίες. illuminatiworldofmoney@gmail.com
Είσαι μια επιχείρηση άνθρωπος ή γυναίκα, πολιτικά, μουσικός, φοιτητής,
η θέλετε να είναι πλούσια, διάσημη, ισχυρή στη ζωή, ενταχθούν στην αδελφότητα λατρεία Illuminati σήμερα και αποκτήστε άμεση πλούσια άθροισμα. 1 εκατ δολάρια
σε μια εβδομάδα, και ένα δωρεάν σπίτι. κάθε όπου μπορείτε να επιλέξετε να ζήσουν σε αυτόν τον κόσμο και να πάρει επίσης 500.000 Η.Π.Α. δολάρια μηνιαίως ως μισθό ...
Παροχές που δίνονται σε νέα μέλη που συμμετέχουν ILLUMINATI.
Μια ανταμοιβή μετρητών ύψους $ 1.000.000 δολάρια
A CAR Νέα Κομψό Dream αποτιμώνται
Ένα Dream House αγόρασε στη χώρα της επιλογής σας
Ένας μήνας διακοπών (πλήρως πληρωθείσες) σε τουριστικά όνειρο προορισμό σας.
Ένα χρόνο πακέτο Golf Μέλους
Μια θεραπεία V.I.P σε όλα τα αεροδρόμια του κόσμου
Μια συνολική αλλαγή του τρόπου ζωής
Πρόσβαση σε Βοημίας Grove
Μηνιαία πληρωμή των $ 500.000 δολάρια στον τραπεζικό λογαριασμό σας κάθε μήνα ως μέλος
Ένα μήνα κράτηση Ραντεβού με το Top 5 ηγέτες του κόσμου και Top 5 Διασημότητες στον κόσμο.
Αν σας ενδιαφέρει να καλέσετε τον πράκτορα τώρα +2348160802790 ή να στείλετε e-mail σας για να info.illuminatiworldofmoney@gmail.com για άμεση initiation.New μέλη εγγραφή είναι τώρα ανοικτή σε απευθείας σύνδεση

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications