Τέσσερις γυναίκες έκαναν βασανιστήρια στον άντρα που τις απατούσε!

Τέσσερις γυναίκες έκαναν βασανιστήρια στον άντρα που τις απατούσε!
Με μια λαβίδα για μαλλιά, ένα κόπτη πίτσας και έναν αναπτήρα τέσσερις γυναίκες βασάνισαν έναν άντρα, με τη δικαιολογία ότι της απατούσε.

Shocking Attack: Natalie Lilley was one of three women who carried out a brutal attack on a man

Οι Lorraine Earles, 47 ετών, Natalie Lilley, 19 ετών, Leah White, 22 ετών και Brendan Teale, 27 ετών εκδικήθηκαν με φρικτό τρόπο τον άντρα που σύμφωνα με τις ίδιες, τις κορόιδευε…

Το περιστατικό, στο Βόρειο Γιορκσάιρ της Βρετανίας, έφτασε στα δικαστήρια όπου όπως κατέθεσαν, παρέσυραν το θύμα τους σε ένα διαμέρισμα όπου τον έδεσαν σε μια καρέκλα.

Ακολούθως, τον ανάγκασαν να πιει υγρό σαπούνι ενώ τον φίμωσαν με μαντίλι προκειμένου να μην ακούγονται οι κραυγές του.Οι τέσσερις γυναίκες, στη συνέχεια έκαψαν το τριχωτό του σώματός του με αναπτήρα και τα γεννητικά του όργανα με τη συσκευή μαλλιών.

Ex Partner: Leah White had once been in a relationship with the victim, the court heard
Με το κόπτη της πίτσας, τον πίεζαν σε διάφορα σημεία του σώματός του. Το δικαστήριο έκρινε για την 47χρονη ότι πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και δεν καταδικάστηκε, μιας και είχε ήδη προφυλακιστεί για πέντε μήνες.

Η 27χρονη καταδικάστηκε σε 12μηνη ποινή φυλάκισης, η 19χρονη καταδικάστηκε με διετή κοινωνική εργασία υπό επιτήρηση όπως και η 22χρονη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications