11 Μαΐ 2017

H εξωγήινη εισβολή έχει συμβεί και οι κυβερνήσεις δεν θέλουν να ξέρουμε.video

H εξωγήινη εισβολή έχει συμβεί και οι κυβερνήσεις δεν θέλουν να ξέρουμε.

Σε μια συνέντευξη με τον Alfred Lambremont Webre στο ExopoliticsTV, η κοσμολόγος Λάουρα Μαγδαληνή Αιζενχάουερ, δήλωσε ότι μια εξωγήινη εισβολή έχει συμβεί.

Έχει γίνει μια τεράστια συγκάλυψη για τους εξωγήινους που είχαν έρθει σε επαφή με τις κυβερνήσεις μας και υπήρξε μεγάλη μυστικότητα για εκείνους που έχουν απαχθεί ή έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους, επειδή μια εισβολή έχει ήδη συμβεί και δεν θέλουν να το γνωρίζουμε αυτό.

Η εισβολή αυτή έχει διεισδύσει σε όλους τους τομείς της κοινωνίας μας,
υπό κάλυψη για τους περισσότερους, αλλά πολύ εμφανής σε πολλούς.

Είναι σαφές ότι κάποιου είδους συμφωνία έγινε με μια ομάδα εξωγήινων που ξεκίνησε πολύ πριν από τον Ντουάιτ Ντέιβιντ «Άικ» Αϊζενχάουερ (πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Dwight David "Ike" Eisenhower).

Πράγματι μονο και μονο αν δεις με τι "μανία" λένε οτι δεν υπάρχουν εξωγήινοι, αυτοι οι δήθεν "ειδικοί" μαζί με τις ιστοσελίδες της μασονίας, και τους κομμουνιστες (τα "σκυλιά" τους και παπαγάλοι ταυτόχρονα) και τέλος η άβουλη μάζα, απο μονο του ειναι ύποπτο! αν πας ανάποδα, σχεδόν πάντα ειναι το αντίθετο απο οτι λένε αυτοι, απο τετοια θέματα έως ιστορικά κτλ! η εξωγήινη εισβολή που έχει γίνει και παλιά, δεν έχει καμιά σχέση οπως τι έχετε στο μυαλό σας και βλέπετε σε ταινίες!και δεν λέω άλλες λεπτομέρειες!.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

H εξωγήινη εισβολή έχει συμβεί και οι κυβερνήσεις δεν θέλουν να ξέρουμε.video
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: