Κάτι απο παλιά - Κοσέρ: Η σφαγή ζώων χωρίς αναισθητοποίηση για “μεγαλύτερη απόλαυση”  των Ιουδαίων στην Ελλάδα
Κάτι απο παλιά - Κοσέρ: Η σφαγή ζώων χωρίς αναισθητοποίηση για “μεγαλύτερη απόλαυση”  των Ιουδαίων στην Ελλάδα

Ιουδαίοι Εβραίοι στο γένος που ειναι διάσπαρτοι σε όλη την Ευρώπη-Αμερική και ανάμεσα μας, απο αυτούς προέρχονται βιολογικά οι εκ γενετής γνήσιοι κομμουνιστές(που καθοδηγούν τους χρήσιμους ηλίθιους), εσένα σου έμαθαν βεβαία ότι ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι σε πλήρη κόντρα κάθε λογικής! πέρα απο αυτο ειναι "όλοι ίδιοι και ίσοι" εκτός τους Εβραίους που ειναι ο "εκλεκτός λαος του θεού" όπως λένε οι ιδιοι? αυτοι γιατί ειναι ξεχωριστοί? γιατι υπάρχουν τόσες διαφορετικές φυλές? είστε τόσο ηλίθιοι λοιπόν μερικοί? η είστε γκοΐμ?

Μια αριστερή ιστοσελίδα (απο τις πολλές που γράφει υποκριτικά και ανεξάρτητη ενημέρωση ) η οποία βάζει συχνά πικρά προπαγάνδες όπως οτι "δήθεν μελέτες επιστημόνων" λένε οτι ειναι όλοι ίδιοι ,χωρίς καμια αληθινή μελέτη, οι μοναδικές και αληθινές μελέτες που έγιναν πάνω σε φυλές ηταν στην ναζιστική Γερμανία!ναι ηταν τοσο μπροστά! η ανακάλυψη του DNA υπήρχε απο τότε, ο Ρώσος γενετιστής Ν.Τimoféeff-Ressovsky (1899-1981) στο Βερολίνο, έκανε ήδη μελέτες στα γονίδια, σε αντίθεση με σήμερα που κάνουν οτι δεν ξέρουν και διδάσκουν ηλιθιότητες τους ίδιους τους γιατρούς! στα πλήρως ελεγχόμενα πανεπιστήμια, γράφει λοιπόν 20 Μαρ. 2017:

-------------

Σφαγείο στην Καβάλα ξεκίνησε από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, την παραγωγή κρέατος «Κόσερ» (Kosher), κατάλληλου, δηλαδή, για βρώση από ανθρώπους που ασπάζονται την εβραϊκή πίστη και θρησκεία. Η μέθοδος Κόσερ αποκλείει την αναισθητοποίηση του ζώου κατά τη σφαγή, σε αντίθεση με τις μεθόδους που εφαρμόζονται στα πιστοποιημένα σφαγεία τόσο της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης.

Τα κρέατα «Κόσερ», ναι μεν επιτρέπονται σε ευρωπαϊκό έδαφος, ωστόσο, θα πρέπει να εφαρμόζονται μέθοδοι βάσει του Κανονισμού 1099/2009 της ΕΕ ο οποίος προβλέπει συγκεκριμένα προαπαιτούμενα. Ένα από αυτά τα προαπαιτούμενα είναι η πλήρης ακινητοποίηση του ζώου κατά τη σφαγή, κάτι το οποίο δεν τηρείται πάντα σε χώρες όπου δεν ισχύουν αντίστοιχοι κανονισμοί.

Τα προϊόντα κρέατος Κοσέρ πωλούνται κυρίως σε περιοχές που υπάρχουν μεγάλες συγκεντρώσεις εβραϊκού πληθυσμού. Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, το 20% των προϊόντων που πωλούνται στα σούπερ -μάρκετ έχουν πιστοποίηση Κόσερ.

Όπως αναφέρει το Kavalapost, το σφαγείο στην Καβάλα που προχωρά στην παραγωγή προϊόντων κρέατος Κοσέρ, εδρεύει στο Κοκκινόχωμα, και ήδη έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων ζωοφιλικών οργανώσεων, αλλά και της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ και των Οικολόγων Πράσινων. Από την προηγούμενη Παρασκευή φιλοζωικές οργανώσεις έχουν αναρτήσει στο Avaaz κείμενο καταγγελία, το οποίο έχει συγκεντρώσει χιλιάδες υπογραφές. Παράλληλα συλλογικότητες πραγματοποίησαν σήμερα Τρίτη, 21 Μαρτίου, συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 8:00 το πρωί, έξω από το σφαγεία.

Το σφαγείο βρίσκεται χρόνια στην περιοχή, όμως πριν από δύο εξαγοράστηκε και η νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία θέλησε προφανώς να ανοιχτεί και στην αγορά του «Κοσέρ». Για το λόγο αυτό, σύμφωνα πάντα με το Kavalapost, ζήτησε από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας να προβεί στους απαραίτητους ελέγχους για να λάβει τη σχετική άδεια.

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης ωστόσο, διατύπωσε έγγραφες αντιρρήσεις σχετικά, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι το σφαγείο δεν διαθέτει ειδική συσκευή πλήρους ακινητοποίησης του προς θανάτωση ζώου όπως ρητά ορίζει ο Κανονισμός 1099/2009 της ΕΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Kavalapost, παρά τις ενστάσεις του Τμήματος Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, η Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής της ΠΑΜ-Θ αποφάσισε να δώσει άδεια στο Σφαγείο να προχωρήσει σε σφαγές Κόσερ, με την επισήμανση ωστόσο, αυτές να γίνονται υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες των στελεχών της Διεύθυνσης της Καβάλας υπεύθυνων για τον κρεοσκοπικό έλεγχο των σφαγίων, κάτι που ούτως ή άλλως προβλέπεται, είτε πρόκειται για σφαγή Κόσερ είτε όχι.

---------------

Τελικά το βούλωσαν όλοι και oι ελεγχόμενες φιλοζωικές οργανώσεις! μάλιστα έναν "φιλόζωο" δικό τους τον προωθούν! και το ερώτημα: ώστε ειναι τόσοι πολλοί Ιουδαίοι ανάμεσα μας που θέλουν και δικό τους σφαγείο? μάλιστα !! και τα ζωντόβολα νομίζουν οτι κάνει κουμάντο ο Σόρος εξ αποστάσεως που μάλλον δεν έχει ιδέα που πέφτει καν η Ελλάδα!και βλέπω Ιουδαίους στο facebook και πίσω απο ιστοσελίδες να χειραγωγούν την αφελής μάζα με μεγάλη ευκολία που έχει τα ψέμματα τους ως δεδομένα,και αν το πάρουμε και ιστορικά στην Γερμανία του 30, ξετρύπωσαν ορδές Ιουδαίων ανάμεσα τους και τους μάζεψαν και τους έστειλαν στην Παλαιστίνη κατά χιλιάδες η τελική λύση ,(πως νομίζεις βρέθηκαν τόσοι πολλοί εκεί και δημιούργησαν το Ισραήλ?)

Και δεν μας αφορούν τι ψέμματα σας έχουν μάθει και τα έχετε ως δεδομένα, και στην Γερμανία έμειναν μονο όλοι οι εγκληματίες στις φύλακες του Νταχάου, καθότι ειναι και εγκληματικά στοιχειά. Τότε γίνεται κατανοητό πόσοι υπάρχουν στην Γερμανία σήμερα, και σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και της Ελλάδας, κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη της μάζας! ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications