Ο Σκωτσέζος που είδε ένα απόκοσμο κεφάλι στο κρεβάτι της κόρης του
Ο Σκωτσέζος που είδε ένα απόκοσμο κεφάλι στο κρεβάτι της κόρης του!

Ο 34χρονος Στίβεν Μίτσελ, μαζί με τη σύζυγό του και την κόρη του Τσέλσι, ζει στην πόλη Ayr, στην κομητεία South Ayrshire της Σκωτίας. Τις τελευταίες ημέρες, ζουν στο σπίτι με φόβο, έχει δει ήδη φανταστικά πλάσματα τρεις φορές στο σπίτι του. Αλλά μετά το τελευταίο περιστατικό, ηταν έτοιμος να φύγει απο αυτο το στοιχειωμένο σπίτι.

Πρόσφατα πήγε στο δωμάτιο της κόρης του για να τραβήξει μια φωτογραφία να κοιμάται και να την στείλει στην γυναικά του που ηταν στην δουλειά της. Έβγαλε μια φωτογραφία, αλλά όταν την είδε πριν την στείλει στη σύζυγό του, παρατήρησε κάτι πολύ ανατριχιαστικό στο μαξιλάρι δίπλα σε ένα αρκουδάκι.

Έμοιαζε με το κεφάλι ενός άνδρα,το κορίτσι κοιμόταν στην αριστερή πλευρά του κρεβατιού και το κεφάλι βρισκόταν στο μαξιλάρι από τη δεξιά πλευρά, δίπλα στο αρκουδάκι και άλλα παιχνίδια του κοριτσιού. "Όταν το είδα αυτό, έκανα ζουμ στην φωτογραφία, τοτε ένιωσα έναν έντονο φόβο που δεν είχα ξανά νιώσει σε όλη μου τη ζωή." Θεέ μου, σκέφτηκα, είναι ένα φάντασμα! "Ποτέ δεν πίστευα στα φαντάσματα, αλλά μετά από αυτό άλλαξα γνώμη".

Επίσης, ο άνδρας είπε ότι νωρίτερα απο αυτο το περιστατικό είχε δει δύο ακόμα "τρομακτικά" πράγματα.

Βλέποντας το φάντασμα στη φωτογραφία, έτρεξε στο δωμάτιο της κόρης του (δεν υπήρχε τίποτα στο μαξιλάρι), την ξύπνησε και την μετέφερε σε άλλο δωμάτιο. Το κορίτσι δεν κοιμάται στο δωμάτιό της πια.

Σύμφωνα με τους σκεπτικιστές, αυτο γίνεται σε φωτογραφίες μερικές φόρες όταν συνηθισμένα πράγματα φαίνεται να είναι κάτι διαφορετικό απο αυτο που ειναι, και λένε ότι η εικόνα δεν δείχνει ενα πρόσωπο, αλλά ένα πόδι απο το αρκουδάκι, και ειναι απλά μια παράξενη εικόνα που εμφανίζεται στη φωτογραφία.
Και οι διαβεβαιώσεις του πατέρα ότι είχε δει στο σπίτι του τρομακτικά πράγματα λενε άπλα οτι δεν πάει πολύ καλά στα μυαλά του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications