Δικαστήριο βεβαιώνει ότι… υπάρχουν τα 600 δισ. του Σώρρα
 Δικαστήριο βεβαιώνει ότι… υπάρχουν τα 600 δισ. του Σώρρα

Την ώρα που κορυφώνεται η έκρηξη οργής στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης για τη στυγνή δολοφονία της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία από μέλος του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις», έρχεται ένα χαρακτηριστικό δημοσίευμα του athensreviewofbooks.com για να καταγράψει το… μεγαλείο της κρίσης στη δομή της κοινωνίας μας:

«Στην υπό κρίση περίπτωση αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος (Αρτέμης Σώρρας), δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων (600.000.000.000), που ανήκει σε αλλοδαπή εταιρεία επενδύσεων, με την επωνυμία “Red Panther Limited”, που εδρεύει στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας.

Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας, εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων (100.000.000.000), λήξεως τον μήνα Αύγουστο του έτους 2014, τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας».

Αυτά γράφει, ανάμεσα σε άλλα εξωφρενικά, η υπ’ αριθμ. 67650/2013 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, η οποία ήδη έχει καταστεί αμετάκλητη. Δηλαδή κανείς δεν μπορεί να την αλλάξει. Διότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν φρόντισε να ασκήσει αναίρεση εναντίον της (τουλάχιστον για τις αιτιολογίες).

Εν ολίγοις, οι Αρτέμης Σώρρας και Εμμανουήλ Λαμπράκης (ο οποίος συνελήφθη από τις ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα της 4ης Δεκεμβρίου 2016 του «Εθνικού Κήρυκα» της Νέας Υόρκης) παραπέμφθηκαν σε δίκη (ύστερα από μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε ο Αδωνις Γεωργιάδης) για διασπορά ψευδών ειδήσεων, σχετικά με το ποσό των… six billion dollars που διαδίδει ότι θέτει ο πρώτος στη διάθεση της χειμαζόμενης ελληνικής πολιτείας προκειμένου να σώσει τους δύσμοιρους Γραικούς από τους γαμψώνυχους δανειστές και να μας απαλλάξει από το «απεχθές και επονείδιστο» χρέος.

Περισσότερα στη freddo που κυκλοφορεί

www.parapolitika.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications